UUSI Design-konvektori TCH 25 E: kompakti pikalämmitin turbopuhaltimella mukavaan väliaikais- tai lisälämmitykseen – vihdoin saatavana

Kun talvi ja pakkaset palaavat tai kevät saapuu hieman odotettua viileämpänä, on aika ottaa pikalämmitin esille. Nämä laitteet sopivat ihanteellisesti olemassa olevan lämmitysjärjestelmän täydentämiseen kylminä päivinä, vuodenaikojen vaihtuessa tai aina hieman viileässä kylpyhuoneessa. Mitä, etkö vielä omista tällaista laitetta? Siinä tapauksessa on todella hyvä, että Trotecin uusi turbopuhaltimella varustettu design-konvektori TCH 25 E on vihdoin saatavana. Laite tuottaa kohta päälle kytkemisen jälkeen miellyttävää lämpöä – puhtaasti, hajuttomasti ja täysin äänettömästi.

Uusi design-konvektori TCH 25 E sopii lähes kaikkiin kotiympäristön käyttökohteisiin ja tekee jo ensisilmäyksellä hyvän vaikutuksen ajattomalla muotoilullaan ja modernilla värityksellään. Kompakti laite vakuuttaa vahvalla 2000 wattiin yltävällä lämmitystehollaan, joka on säädettävissä 3 lämmitysteholle, sekä ilahduttavan pienellä energiankulutuksellaan. Termostaattiohjatun automatiikan avulla voit valita hyvin helposti oman toivelämpötehosi: Termostaatti seuraa ohjearvoa ja säätelee lämmitystehoa itsenäisesti ja energiatehokkaasti automaattista pois/päälle-kytkentää myöten. Jos haluat lämpöä tupaan vieläkin nopeammin, painat vain kytkettävän turbopuhaltimen nappia – ilma alkaa kiertää erityistehokkaasti ja leviää tilaan vieläkin nopeammin.

Näin se käy

Design-konvektori TCH 25 E on erittäin helppo ottaa käyttöön: Pura laite pakkauksesta, työnnä verkkojohto pistorasiaan, valmis. Sen jälkeen säädät enää halutun ohjelämpötilan sivussa olevalla termostaatilla ja pikalämmitin alkaa lämmittää välittömästi automaattitilassa. Tällöin sisäänrakennettu ajastinkello takaa halutessasi minuutintarkan lämmöntuoton; sen avulla laitteeseen on mahdollista ohjelmoida päivittäisiä 15 minuutin – 24 tunnin lämmitysjaksoja etukäteen. Laite sopii myös hiljaisiin tiloihin, koska siinä ei ole puhallinpyörää. Laitteen siirto sujuu ongelmitta käytännöllisten kahvojen ja kahvasyvennysten avulla ja laite seisoo aina tukevasti suurten tukijalkojen varassa.

Samoin kuin muissakin TCH-sarjan konvektoreissa ilma lämmitetään tässä laitteessa sähköisillä vastuslangoilla ja se nousee lämmettyään ylöspäin. Tällöin syntyy luonnollinen imu, joka imee laitteeseen tilasta kylmää ilmaa. Lopulta syntyy koko tilan käsittävä jatkuva lämminilmakierto, joka yltää kaikkiin nurkkiin. Lämpö leviää kaikkialle tasaisesti, joten yksittäisten alueiden yli- tai alilämmitys estyy.

Liikuteltavien TCH-konvektoreidemme portaattoman lämpöohjauksen ansiosta voit käyttää myös TCH 25 E -mallia pakkasvahti-tilassa. Termostaatti aktivoi tällöin lämmittimen automaattisesti ja estää huoneiden lämpötilan painumisen pakkaselle tai niiden liiallisen jäähtymisen. Pakkasvahtina TCH 25 E -konvektori on ihanteellinen muillekin kuin vain vuokranantajille tai kiinteistöalan yrityksille – käytännöllinen toiminto sopii myös yksityishenkilöille tai yrittäjille tyhjien tilojen tai autotallien pitämiseen plussan puolella. Huomaa tässä yhteydessä kuitenkin, että tämä laite sopii vain käyttöön hyvin eristetyissä tiloissa tai silloin tällöin tapahtuvaan käyttöön.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • jopa 2000 wattiin yltävä lämmitysteho
  • turbopuhallin ilman nopeampaan kierrätykseen
  • portaaton lämpöohjaus
  • termostaattiohjattu automatiikka

Design-konvektori TCH 25 E – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään design-konvektori TCH 25 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 57,25 €, nyt vain 39,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*