UUSI LED-työvalo PWLS 10-150 tuo päivänvalon kirkkauden töihin rakennustyömaalle – kaikkina vuorokaudenaikoihin sisälle ja ulkotiloihin

Rakennustyömaalla käytettävissä oleva valo näyttelee työn aikataulunmukaisen valmistumisen kannalta ratkaisevaa roolia. Mutta nyt talvella aamun pitkään venyvää hämäryyttä seuraa varhain illan pimeys ja siinä välissäkin ehtii tuskin tulla valoisaa. Uudella LED-työvalolla PWLS 10-150 vapautat itsesi ja tiimisi päivävaloriippuvuudesta, koska tämä ammattitason valaisin valaisee käyttöpaikat tehokkaalla LED-valollaan kirkkaasti kaikkina vuorokaudenaikoina. Täydellinen ratkaisu talven pimeisiin päiviin kuin myös myöhäisillan töihin – rakennuksella tai verstaassa, sisällä tai ulkona.

Korkealaatuisesta alumiinista valmistetun ja karkaistulla etulasilla varustetun lujatekoisen LED-työvalon PWLS 10‑150 avulla valaiset suuretkin työalueet ulkona erikoiskirkkaalla työvalolla, jonka värilämpötila on 5000 K. Tämä ammattivalaisin sopii vahvan IP65-kotelointiluokkansa ansiosta myös ulkokäyttöön kaikenlaisessa säässä. 2 kirkkaustasolle säädettävän, jopa 13500 lm -arvoon yltävän valovirtatehon ja suuren 120°-säteilykulman ansiosta tämä 150-wattinen työvalo takaa, että työtä tehdään aina mukavasti parhaissa näkyvyysoloissa. Ja mikä parasta: PWLS 10‑150 kuluttaa jopa 85 prosenttia vähemmän sähköä kuin tavalliset halogeenityövalot. Tämä energiatehokas suurtehovalaistus on mahdollista uusimman LED-teknologian ansiosta.

Näin se käy

Vain noin 2 kg:n painavassa PWLS 10-150 LED-työvalossa suuri valoteho ja monikäyttöisyys on puristettu pieneen tilaan. Toisaalta LED-valaisimen valaisusuunta on säädettävissä 360°-alueella kahdella sivuilla olevalla tähtikahvaruuvilla. Toisaalta eristettyä kantokahvaa voidaan kallistaa 75°, jotta työalue saadaan valaistua parhaalla mahdollisella tavalla ilman varjojen muodostumista. Laitteen jalka on säädettävissä portaattomasti tukevan seisonnan takaamiseksi.

Lämmön poisjohtamista varten PWLS 10- 150:ssa on kotelon takapuolella erittäin kehittynyt jäähdytysripa. Lämmön tehokas poistaminen jäähdytyselementin kautta estää valaisimen alumiinirunkoa lämpenemästä liikaa. Siltä varalta, että laite joskus epäotollisten rakennustyömaaolojen takia pääsisi kuumenemaan liikaa, valaisimessa on täysautomaattinen ylikuumenemissuoja.

Ammattitason työvalo on muuten suojattu kotelointiluokkaa IP65 vastaavasti paitsi vesisuihkulta myös mekaaniselta tunkeutumiselta – lujatekoinen kotelohan on myös pölytiivis. Kokoon taitettuna tämä 1,4 m pitkällä verkkojohdolla varustettu höyhensarjalainen sopii mukavasti jokaiseen työkalupakkiin luomaan käden käänteessä päivänvalon kirkkautta epäedullisiin valaistusoloihin.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • tehokas LED-työvalo – 240 suurteho-LEDiä synnyttävät erikoiskirkkaan, jopa arvoon 13500 lm yltävän valon
  • 2-kirkkaustasoa – 6750 lm ja 13500 lm
  • valaisusuunta säädettävissä 360°
  • kotelointiluokka IP65 – suojattu vesisuihkulta ja pölytiivis

LED-työvalo PWLS 10-150 – edullista merkkilaatua Trotecilta!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään LED-työvalo PWLS 10-150 ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 104,15 €, nyt vain 49,98 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Toimitukset alkavat kalenteriviikolla 13

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*