UUSI Design-lämpö- ja -kosteusmittari BZ21M: perinteinen analoginen tarkkuusmittaustekniikka sisäilman arvojen täydelliseen seurantaan – vihdoin saatavana

Laadukas analoginen lämpö- ja kosteusmittari BZ21M on jälleen saatavana. Analogisen tarkkuusmittaustekniikan ja klassisen numerotaulun yhdistelmän ristikkäiset osoittimet näyttävät neljä tärkeintä ilmanlaadun arvoa. Sisälämpötilasta, suhteelliseen ilmankosteudesta absoluuttiseen ja kyllästyskosteuteen – näet kertavilkaisulla kaikki terveydelle tärkeät sisäilman arvot. Niillä voit varmistaa optimaalisen ilman laadun niin kotona kuin toimistossakin.

Design-lämpö- ja kosteusmittari BZ21M vakuuttaa sveitsiläisen kellon tarkkuudellaan, ja sen pyöreän jaloteräskotelon (Ø 130 mm) ulkonäkökin muistuttaa perinteisestä kellonvalmistustaidosta. Laitteessa on laadukas mittausmekaniikka, kaukaakin selkeästi erottuva asteikko ja kaksi ristikkäistä osoitinta. Seinälle helposti ripustettava analoginen mittalaite ohjaa asuin- ja makuuhuoneissa, saunatiloissa, toimistoissa ja koulutustiloissa huomion oleelliseen – neljään tärkeän parametriin sisälämpötila, suhteellinen ilmankosteus, absoluuttinen ja kyllästyskosteus.

Näin se toimii

Arvoja mitataan ja osoittimia liikutetaan lämpö- ja kosteusmittarin BZ21M bimetallilämpömittarilla ja erityisesti käsitellyllä synteettisellä kuidulla, joka venyy kostuessaan ja supistuu kuivuessaan. Pituuden muutos muutetaan mekaanisilla vivuilla ja akseleilla pyörimisliikkeeksi, joka siirretään kellon tavoin osoittimiin. BZ21M ei tarvitse paristoja tai huoltoa, sillä siinä ei ole lainkaan elektroniikkaa. Vain vähäistä huoltoa vaativan lämpö- ja kosteusmittarin osoittimia on tarvittaessa mahdollista säätää helposti säätöruuvilla. Kaksi ristikkäistä osoitinta näyttävät kaikki neljä arvoa samanaikaisesti ja selkeästi numerotaululla.

Lämpötilan mittaus
Mittausalue: 8 °C – 40 °C
Mittaustarkkuus: ± 2 °C

Ilmankosteuden mittaus
Suhteellinen ilmankosteus: 26 – 100 %
Absoluuttinen kosteus: 2 – 50 g/m³
Kyllästyskosteus: 2 – 50 g/m³
Mittaustarkkuus:± 3 % rH

Neljä erityisen hyvää etua:

  • neljä arvoa samalla numerotaululla: sisälämpötila, suhteellinen ilmankosteus, absoluuttinen ja kyllästyskosteus
  • analoginen tarkkuusmittaustekniikka ”Made in Germany”
  • erityinen asteikko, ristikkäiset osoittimet
  • hyvä luettavuus ja nopea mitta-arvon tulkinta

Design-lämpö- ja kosteusmittari BZ21M – merkkilaatua Trotecilta!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden: Tilaa jo tänään uusi Design-lämpö- ja kosteusmittari BZ21M ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 67,68 €, nyt vain54,94 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*