UUSI Design-kattolämmitin IR 1510 SC: karmiininpunainen sateenvarjomainen heijastin terassille, parvekkeelle ja ulkotarjoilutiloihin – mukana kaukosäädin.

Kun haluat katsoa kotiterassilla jalkapallon Euroopan mestaruutta tai juhlia muuten vain – kuka tietää, millainen lämpötila on parin päivän kuluttua? Varsinkin illat viilenevät nopeasti. Sitä ei kaipaa yksikään jalkapallofani, vieras, ihminen! Kotiterassin, parvekkeen, teltan tai juhlakatoksen tunnelmallinen ilmapiiri edellyttää miellyttävää lämpöä, joten ulkolämpötilojen varaan ei kannata laskea. Infrapunakattolämmitin IR 1510 SC tuottaa kesäisiä lämpötiloja ulkotiloissa kaikkina vuodenaikoina – ja karmiininpunainen heijastin vangitsee katseet.

Kattolämmittimen IR 1510 SC lämpöspiraalin kolme valittavaa lämpötehoa 500, 1000 ja 1500 W tuottavat juuri paljon mukavaa lämpöä kuin sää ja yksilöllinen lämmöntarve edellyttävät. Lämpötehoa voi säätää helposti ja mukavasti kätevällä infrapunakaukosäätimellä. Kattolämmittimen suuri heijastin (42,5 cm) jakaa lämmön 360° jopa 10 m² kokoiselle alalle, ja lämpö tuntuu suoraan iholla ja pinnoilla. Säänkestävästä valmistetun roiskevedenpitävän infrapunalämmittimen kotelointiluokka on IP34, joten lämmitin soveltuu myös ulkotarjoilutilojen katetuille istumapaikoille ja oleskelualueille.

Näin se toimii

Design-kattolämmittimen IR 1510 SC infrapunaputket ovat häikäisemättömät eikä liian kirkkaat suurimmallakaan teholla. Syntyvä valo synnyttää miellyttävän leppoisan ilmapiirin. Laadukas, eloksoitu kotelo on roiskevedenpitävä ja suojattu vieraiden kappaleiden tunkeutumiselta kotelointiluokan IP34 mukaisesti. Suojaritilä estää lämmityselementin suoran koskettamisen tai vaurioittamisen. Ihanteellinen myös tarjoilutiloissa käytettäväksi.

Kattolämmittimessä on 1,85 m pituinen suko-pistokkeella varustettu (CEE 7/7) virtajohto, jolla se liitetään tavalliseen pistorasiaan, ja toimituksessa on mukana kaikki tarvittavat asennusvarusteet nopeaan ja turvalliseen kattoasennukseen. 50 cm:n pituinen jaloteräsketju kiinnitetään yksinkertaisesti sulkurenkaalla lämmittimen alumiinirunkoon. Ketju voidaan sitten kiinnittää kattoon, kannatinpalkkiin, katokseen tai kattotuoliin. Tarvittavat asennustarvikkeet sisältyvät toimituskokonaisuuteen.

IR 1510 SC:n häikäisemätön halogeeni-infrapunaputki tuottaa lämpöä saman periaatteen mukaisesti kuin aurinko. Tämä tapahtuu erityisen energiatehokkaasti, sillä suurin osa käytetystä energiasta muutetaan suoraan lämmöksi. Infrapunalämpö tuntuu heti, kun laitteen virta kytketään/katkaistaan katkaisimella, jossa on merkkivalo. Lämmitys on täysin hiljaista eikä se tuota ilmavirtaa, joka nostattaa pölyä – lämmitin sopii erinomaisesti astmaatikoille ja allergikoille, joille ei tule hengitysvaikeuksia laitteen lähellä.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • Infrapunalämpöä ilman esilämmitystä
  • Korkealaatuiset halogeeni-infrapunaputket
  • Tasaista lämpöä n. 10 m² alueelle
  • 3 lämmitystasoa: 500 W / 1 000 W / 1 500 W

Design-kattolämmitin IR 1510 SC – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään uusi design-kattolämmitin IR 1510 SC ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 156,24 €, nyt vain 99,94 €, sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Mukana toimitetaan myös: 1 x jaloteräsketju (50 cm), 2 x sulkurengas, 3 x nippuside, IR-kaukosäädin. 1,85 m pitkässä verkkojohdossa on Euroopassa yleisesti käytössä oleva suojakosketinpistoke (CEE 7/7).

Toimitukset alkavat kalenteriviikolla 24

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*