Akkuiskuporakone-ruuvinväännin PHDS 11-20V: tehokkuutta ja joustavuutta kaikkeen ruuvaukseen ja poraamiseen – vihdoin jälleen saatavana

Tällä johdottomalla ammattilaisten työkalulla poraat vaivattomasti paksuimpia lautoja, metalli, tiiliseinää ja betonia. Vihdoin jälleen saatava akkuiskuporakone-ruuvinväännin PHDS 11‑20V ja sen 20 voltin premium-akku ovat nimittäin tehokas yleisratkaisu kaikkeen poraamiseen ja ruuvaamiseen kotona, puutarhassa ja autotallissa. Kovan tiiliseinän voimakkaasta iskuporaamisesta pehmeän puulajin varovaan ruuvaamiseen.

Kaikki poraaminen ja ruuvaaminen kotona, puutarhassa ja autotallissa sujuu isku iskulta – katon laajentamista kaapin asentamiseen ja keittiökalusteiden kokoamiseen. Akkuiskuporakone-ruuvinvääntimen PHDS 11-20V:n suurin vääntömomentti on 40 Nm ja iskutaajuus 26 400 min-1, joten sillä poraat ja ruuvaat vaivattomasti puuta, metallia, tiiliseinää ja betonia. Ja mikä parasta: Iskuporakoneessa on luja 2-portainen metallivaihde ja portaaton nopeudensäätö, joten voit annostella voiman aina tarpeen mukaan. 20 vääntömomenttia ja poraustoiminto sekä iskuporaustoiminto tekevät tästä akkuiskuporakone-ruuvinvääntimestä todellisen yleisratkaisun joka tarkoitukseen.

Muut etusi – akkuiskuporakone-ruuvinväännin PHDS 11-20V …

  • vakuuttava Flexpower-sarjan tehokas 20 V:n vaihtoakku. 20 V:n litiumioniakulla ei ole muisti-ilmiötä eikä akku purkaudu itsestään. Vaihtoakun kapasiteetti on 2 Ah, joten virtaa riittää pitkään, ja mukana toimitettava pikalaturi lataa akun tunnissa täytetään. Kolmiportainen valaistu akun kapasiteetin ilmaisin näyttää aina akun lataustilan. Flexpower-multiakku 20 V 4,0 Ah – joustavasti yhdistettävissä myös muihin akkutyökaluihin!
  • Pikaistukka nopeuttaa ruuvauskärkien tai poranterien vaihtoa, ja automaattinen karalukko lisää turvallisuutta, sillä terät saa kiinnitettyä tiukemmin. Koneeseen voi kiinnittää kaikkia yleisiä ruuvauskärkiä, kärjenpitimiä ja poranteriä, joiden varren koko on enintään 13 mm.
  • Useat toiminnot takaavat työturvallisuuden. Akkuiskuporakone-ruuvinvääntimessä on pikapysäytys ja käynnistyksenesto, joka estää koneen käynnistyksen vahingossa. Tehokkaan PHDS 11-20V:n ergonominen rakenne ja optimoitu painopiste sekä Softgrip-kahva varmistavat varman otteen myös pitkään työskenneltäessä. Vasemmalle tai oikealle asennettava lisäkahva tarkkaan ohjaukseen. Integroitu LED-työvalo valaisee työkohteen, kun työvalaisimelle ei ole tilaa.
  • sisältää asennettavan vyöpidikkeen, kaksi ruuvauskärkeä, lisäkahvan, pikalaturin ja tukevan kuljetuslaukun.

Akkuiskuporakone-ruuvinväännin PHDS 11-20V – merkkilaatua Trotecilta!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään akkuiskuporakone-ruuvinväännin PHDS 11-20V ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 88,52 €, nyt vai 54,94 € sis. alv – nyt Trotec-kaupassa!

Toimitetaan täysin käyttövalmiina tukevassa kuljetuslaukussa, mukana asennettava vyöpidike, kaksi ruuvauskärkeä, lisäkahva ja pikalaturi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*