UUSI Design-lämpö- ja kosteusmittari BZ21M – huoneilma täydellisesti hallussa analogisen täsmämittaustekniikan kaikilla arvoilla

Kaikille niille, jotka pitävät silmällä sekä sisäisiä että ulkoisia arvoja: Design-lämpö- ja kosteusmittarissa  BZ21M ja sen analogisessa mittaustekniikassa lujuus ja ulkoinen eleganssi yhdistyvät klassisen kellosepäntaidon vaatimustasoon. Laitteessa on korkealaatuinen mittausmekaniikka ja äärimmäisen tarkan valmistuksen ansiosta se on täsmällinen kuin sveitsiläinen kello. Tämä klassisen elegantti ristinäyttöinen hiushygrometri näyttää asteikoillaan sisäilman neljä tärkeää muuttujaa: huonelämpötilan, suhteellisen ilmankosteuden, absoluuttisen kosteuden ja saturaatiokosteuden.

Korkealaatuinen analoginen lämpö- ja kosteusmittari BZ21M yhdistää perinteisen mittaustekniikan ja helposti luettavan näytön, joka ilmaisee terveytesi kannalta tärkeiden sisäilma-arvojen mittausarvot. Ihanteellisesti säädetty ilmankosteus lisää hyvinvointia – liian alhainen kosteusarvo puolestaan johtaa terveysongelmiin ja liian suuri kosteus voi saada aikaan homekasvustoja. Siksi BZ21M mahdollistaa peräti neljän tärkeän sisäilmamuuttujan jatkuvan hallinnan. Sen avulla varmistat terveellisen ja miellyttävän ilmanlaadun asuin- sekä toimistotiloissa. Näin näet yhdellä silmäyksellä oleelliset lämpötila- ja ilmankosteusarvot ja samalla tämä analoginen mittalaite vakuuttaa pyöreällä jaloteräsrungollaan (Ø 130 mm), korkealaatuisella mittausmekaniikalla ja helposti luettavilla ristinäyttöasteikoillaan. Ja koska BZ21M-laitteeseen ei ole käytetty minkäänlaista elektroniikkaa, se ei luonnollisestikaan tarvitse paristoja tai huoltotarkastuksia.

Näin se toimii

Arvojen mittaus ja viisarien ohjaus tapahtuu lämpö- ja kosteusmittarin BZ21M sisällä kaksoismetallilämpömittarilla sekä erikoiskäsitellyillä keinokuiduilla, jotka laajenevat kosteassa ja kutistuvat kuivassa. Tästä seuraava pituuden muutos muunnetaan mekaanisten vipujen ja akselien avulla pyöriväksi liikkeeksi ja se siirtyy viisareihin samaan tapaan kuin kellokoneistossa. Vain vähäistä huoltoa vaativan lämpö- ja kosteusmittarin näyttöä on tarvittaessa mahdollista säätää helposti tavoitettavan säätöruuvin avulla. Kaikki neljä mittausarvoa näkyvät yhtäaikaa ja ymmärrettävästi ristiviisarinäytöllä.

Lämpötilan mittaus

Mittausalue: 8 °C – 40 °C
Mittaustarkkuus: ± 2 °C

Ilmankosteuden mittaus

Suhteellinen ilmankosteus: 26 – 100 %
Absoluuttinen kosteus: 2 – 50 g/m³

Saturaatiokosteus: 2 – 50 g/m³
Mittaustarkkuus: ± 3 % suht. kosteus

Neljä erityisen hyvää etua:

  • neljä ilmastoarvoa yhdellä näytöllä: lämpötila, suhteellinen ilmankosteus, absoluuttinen kosteus ja saturaatiokosteus
  • analoginen täsmämittaustekniikka ”Made in Germany”
  • erityinen asteikkoasettelu ristiviisareille
  • helppo lukea, mittausarvojen tulkinta nopeaa

Design-lämpö- ja kosteusmittari BZ21M – Merkkilaatua Trotecilta!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden: Tilaa jo tänään Design-lämpö- ja kosteusmittari BZ21M ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 67,68 €, nyt vain 54,94 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Toimitukset alkavat kalenteriviikolla 17

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*