UUSI design-konvektori TCH 2510 E: erittäin kapea lattia- tai seinämalli, 2500 watin lämmitysteho ja energiaa säästävä avoimen ikkunan tunnistus

Öljyn ja kaasun hinnat nousevat raketin lailla. Kannattaako kallista kiinteää lämmitysjärjestelmä silloin käynnistää talon ja asennus vähemmän käytetyissä tiloissa? Varsinkin kun nyt on tarjolla edullinen siirrettävä vaihtoehto, jonka tyylikäs kiinnittää huomion – erittäin kapea seinä tai lattiamallinen design-konvektori TCH 2510 E, joka on viimein saatavana. Portaattomasti termostaatilla säädettävä 2500 watin tehoinen konvektori tuottaa nopeasti hajutonta ja äänetöntä hyvinvointilämpöä. Mikä parasta: laitteessa on avoimen ikkunan tunnistus, joka säätää lämmitystehon automaattisesti pienemmäksi.

Sisälämpötilan automaattinen säätö ja älykäs lämmitysautomatiikka vähentävät lisää muutenkin säästeliään design-konvektorin TCH 2510 E:n energian kulutusta. Konvektori vakuuttaa muutenkin: Suuri, erittäin tehokas alumiinilämpöelementti, jonka on noin 110 cm:n pitkä, sekä laitteen yläosan aerodynaamisesti muotoillut ilma-aukot jakavat lämmön lyömättömän nopeasti aina 30 m² tai 75 m³kokoisiin tiloihin asti. Täydellinen siirrettävä lämmitysratkaisu – olohuoneeseen, makuu- ja lastenhuoneeseen, toimistoon, kylpyhuoneeseen ja wellnes-tilaan, lämmittämättömään autotalliin, kuistille tai vapaa-ajan asuntoon.

Näin se käy

Älykkäässä TCH 2510 E:ssä on energiaa säästävä avoimen ikkunan tunnistus, jotta energiaa ei mene tarpeettomasti hukkaan, kun ikkunat avataan. Termostaatin ohjaama automatiikka alentaa lämmitystehon, kun ikkuna suljetaan jälleen. Kun haluttu tavoitelämpötila (0 – 50 °C) saavutetaan, virta katkeaa automaattisesti ja kytkeytyy uudelleen vasta tarvittaessa lisää lämpöä. Moderni säädinpaneeli kellonaikoineen ja lämpötiloineen on erittäin helppokäyttöinen. Kaikki säädöt, myös yksilöllisten lämmitysohjelmien ohjelmointi, sujuvat mukavasti intuitiivisilla toimintonäppäimillä, ja arvot näkyvä taustavalaistussa digitaalinäytössä.

Design-konvektorin mukavavia ominaisuuksia täydentävät lämpötilan ja kelloajan näyttö, kaksi käyttötapaa (automaattinen ja viikko-ohjelma), käyttöpaikan vaihtoa helpottavat tukevat jalat, seinäkannatin, käyntituntinäyttö sekä pitkä kaapeli, joka varmistaa maksimaalisen liikkumisvapauden. Laitteen mukana toimitetaan seinäkiinnike, johon laitteen voi kiinnittää helposti ja poistaa yhtä nopeasti, kun laite halutaan siirtää toiseen paikkaan lattialle.

TCH-sarjan konvektorien sähkön kuumentamat langat lämmittävät ilman, joka nousee ylöspäin. Näin syntyvä luonnollinen veto, joka kuljettaa kylmää sisäilmaa laitteeseen.Lämmin ilma kiertää jatkuvasti koko tilassa ja virtaa jokaiseen nurkkaan. Lämpö leviää tasaisesti kaikkialle, joten yksittäisten alueiden lämpeneminen liikaa tai liian vähän estyy. Kun valittu lämpötila saavutetaan, laite alentaa tehoa ja pitää halutun lämpötilan.

Neljä hyvää etua:

  • jopa 2 500 W teho tuottaa puhdasta, kuivaa ja hajutonta lämpöä
  • erittäin suuri noin 110 cm pitkä lämpöelementti
  • säädettävä lämpötila-alue 0-50 °C
  • portaaton termostaattisäätö

Design-konvektori TCH 2510 E – edullista merkkilaatua Trotecilta!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään designkonvektori TCH 2510 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 156,24 €, nyt vain 99,94 €, sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*