Nämä sähkö- ja öljylämmityspuhaltimet eivät jätä yhtäkään ammattilaista kylmäksi – joitakin Trotecin TDS- ja IDE-sarjan malleja on jälleen saatavana. Tilaa nyt!

Niin erilaisia kuin yksittäiset työtehtävät rakennustyömailla, halleissa ja varastoissa tai maataloudessa ovatkin – yhteistä niille kaikille on jäätävä kylmyys, jossa ne on suoritettava. Tai sitten ei tarvitse, sillä sitä varten ovat olemassa Trotecin aina tarkalleen sopivat TDS- ja IDE-sarjan ammattimaiset sähkö- ja öljylämmityspuhaltimet. Molempien sarjojen monet tuotteet myytiin loppuun, mutta nyt niitä on taas saatavana: Pienellä tai erittäin suurella lämmitysteholla, ulkotiloihin ja/tai sisätiloihin, kiinteänä tai siirrettävänä ratkaisuna. Ja aina lyömättömän edulliseen hintaan. Se lämmittää tosi ammattilaisen sydäntä!

Näiden kahden lämmitinvaihtoehdon peruserot on selitetty nopeasti. TDS-sarjan sähkölämmittimet soveltuvat erinomaisesti lämmittämättömien sisätilojen pääasiassa paikallaan tapahtuvaan lämpötilan säätöön, koska ne eivät kuluta happea eivätkä tuota polttokaasuja. Sen sijaan IDE-sarjan D suoralämmitteiset öljylämmityspuhaltimet soveltuvat erinomaisesti ulkotiloihin tai hyvin tuuletettuihin sisätiloihin. Epäsuorasti lämmittäviä IDE-laitteita voidaan käyttää myös suljettujen tilojen lämmittämiseen, kun niihin liitetään lisävarusteena myytävä savukaasuhormi.

TDS-sarjan sähkölämmityspuhaltimien edut

Sarjaan kuuluu yhteensä 7 laitetta 2 kW:n TDS 10:stä aina 30 kW:n lämmitysteholla varustettuun TDS 120:een. Valinnainen mahdollisuus seinäkiinnitykseen tai asennukseen katon alle mahdollistaa suuren määrän erilaisia käyttökohteita, esimerkiksi rakennuskonttien, myyntikojujen, kasvihuoneiden, pienten hallien, autotallien, työpajojen, venevajojen tai asennustyökohteiden lämmitykseen.

  • Integroidun termostaattiohjauksen ansiosta lämpimän ilman virtaus voidaan säätää kaikissa TDS-malleissa portaattomasti juuri toivottuun lämpötilaan. (Mallissa TDS 10 lämpövastukset käynnistyvät termostaattiohjatusti vain tarpeen mukaan, muutoin puhaltaa pelkkä puhallin.)
  • Kaikkia muita TDS-laitteita voidaan käyttää myös tuuletinkäytössä ilman lämmitystoimintoa, ja niissä on moniportainen tehonsäätö optimaalista lämpötilan säätöä varten, niin että lämmitystehoa voidaan annostella tarpeen mukaan.
  • Lisäksi TDS-sarjan sähkölämmityspuhaltimissa on ylikuumenemissuoja, lämpösuojattu puhallinmoottori, tuulettimen jälkikäyntitoiminto komponenttien jäähdyttämiseksi (alkaen mallista TDS 30) sekä tuuletustoiminto (paitsi TDS 10).

IDE-sarjan öljylämmityspuhaltimien edut

Suora tai epäsuora – Trotecin IDE-sarja tarjoaa aina maksimaalisen lämmitystehon kaikkiin lämmityssovelluksiisi.

  • IDE-sarjan D suorat öljylämmittimet soveltuvat erinomaisesti ulkokäyttöön, ulkorakennustyömaiden ja maatalousalueiden lämmittämiseen sekä hyvin ilmastoitujen sisätilojen lämmittämiseen, sillä ne tuottavat kaiken tarvittavan lämmön. Siksi näissä suoralämmittimissä ei myöskään ole piippua. D-sarjassa on saatavana yhteensä 5 laitetta – 20 kW:n IDE 20 D:stä aina IDE 100 D:hen, jonka lämmitysteho on 100 kW.
  • IDE-sarjan epäsuorat öljylämmittimet soveltuvat erinomaisesti tiloihin, joissa on vain rajoitettu ilmanvaihto, mutta joita ihmiset ja eläimet kuitenkin käyttävät. Ne ovat myös hyvä valinta rakennusten kuivumisen nopeuttamiseen ja tiloihin, joissa on tulipalon vaara syttyvien aineiden vuoksi. Saatavana on yhteensä 5 epäsuoraa lämmitintä – 20 kW:n IDE 20:stä aina IDE 80:een, jonka lämmitysteho on 80 kW.
  • Lämpötilan säätämiseksi tarpeen mukaan IDE-yksiköissä on integroitu termostaatti, mallista riippuen analogisena tai elektronisena versiona, jossa on lisäksi kaksoisnäyttö asetusarvoa ja todellista arvoa varten.
  • Ruostumattomasta teräksestä valmistetun polttokammion jatkuvaa polttoaineen syöttöä varten monissa IDE-yksiköissä polttoaineen syöttö tapahtuu korkealaatuisen Danfoss®-ruiskutuspumpun avulla.
  • Toimintojen ja varusteiden moninaisuutta täydentävät kestävä, kaksinkertaisesti maalatusta teräslevystä valmistettu kotelo, integroitu polttoainesäiliö, jossa on täyttöasteen ilmaisin, elektroninen liekinvarmistin, ylikuumenemissuoja, ruostumattomasta teräksestä valmistettu polttokammio ja ulkoisen termostaatin liitäntä.

TDS-sarjan ja IDE-sarjan lämmityspuhaltimet – Trotecin merkkilaatua!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden: Tutustu jo tänään tarkemmin kattavaan TDS-sarjan sähkölämmityspuhaltimien sekä IDE-sarjan öljylämmityspuhaltimien valikoimaamme – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*