Ilman kostutus vähentää korona- ja flunssavirusten infektiovaaraa – Uudet APE-sarjan mustat ja valkoiset 4-in-1 ilmanjäähdyttimet Trotecilta

Neljäs korona-aalto on entistä uhkaavampi. Tähänastinen lukema: 10. marraskuuta yli 51 000 uutta sairastunutta. Robert-Koch-Institutin mukaan vähintään 3000 sairastunutta vaatii sairaalahoitoa, ja näistä 350 tehohoitoa. Sairaalat ja teho-osastot ilmoittavat päivittäisten uusi kauhulukemien seurauksena, että potilaspaikat loppuvat pian koko maassa. Siksi tartunnan – koronan, influenssan tai muiden virusten – saantia on vältettävä kaikin tavoin. Siksi on hyvä tietää, että infektioriskiä voidaan vähentää tehokkaasti lisäämällä asuntojen ja toimistojen ilman kosteutta PAE-sarjan 4-in-1 ilmanjäähdyttimellä.

Tiesitkö, että korona- ja flunssavirukset suorastaan kukoistavat lämmityksen kuivattamassa ilmassa? Kun ilman kosteus on alle 40 %, käytännössä kaikki virukset säilyvät pidempään infektoivina. Toisin sanoen viruksilla on enemmän aikaa tunkeutuu hengitysteihimme. Ensimmäinen puolustuslinjamme näitä inhottavia taudinaiheuttajia vastaan ovat limakalvot, jotka kuiva sisäilma lamauttaa.

PAE-sarjan 4-in-1 ilmanjäähdyttimet vähentävät infektioiden siirtymiseen vaaraa nostamalla ilmankosteuden pysyvästi suositeltavalle 40 – 60 % alueelle. Lisäksi kostutettu ilma parantaa hengitysteiden puolustautumiskykyä mahdollistamalla hengitysteiden tehokkaamman puhdistumisen ja parantamalla vastustuskykyä. Sisäilmasto pysyy syksyllä ja talvella optimaalisesti tasapainossa, kun 4-in-1 ilmanjäähdytin parantaa ilmaa puhdistamalla ja kostuttamalla. Kesällä ja kuumina kevätpäivinä luonnolliseen haihdutukseen perustuva ilman jäähdytys sekä elvyttävä ilman raikastus pitävät lämpötilan miellyttävänä.

Iso ympäristöetu – ilmanjäähdyttimet eivät tarvitse kemiallisia kylmäaineita

Toisin kuin ilmastointilaitteissa ilmanjäähdyttimissä ei käytetä kemiallisia kylmäaineita. Jäähdytys- ja kostutusprosessi on täysin luonnollinen: Ilmanjäähdyttimessä on hunajakennotekniikkaan perustuva kennosuodatin, joka on veden kyllästämä. Lämmin ilma johdetaan laitteen takapuolelta märän suodattimen läpi, jolloin haihtuminen jäähdyttää sen. Puhallin puhaltaa viileämmän ilman huoneeseen. Poistoilmaletkua ei tarvita, eikä myöskään työläitä asennuksia.   

Musta tai valkoinen – PAE-sarjan 4-in-1 Aircooler on aina ykkösvalinta

Meillä on valikoissamme jokaisen teho- ja ulkonäkövaatimuksen täyttävä 4-in-1 ilmanjäähdytin, joka jäähdyttää, tuulettaa, kosteutta ja puhdistaa ilmaa. Design-aircooler PAE 49 / PAE 50, design-aircooler PAE 60 / PAE 61 ja design-aircooler PAE 80 / PAE 81 ovat saatavana joko klassisen valkoisena tai eleganttina mustana, mutta ominaisuuksiltaan samanlaisina. Jokaisella laitteella on teholuokassaan erinomainen teho ja erittäin mukavat varusteet. Laitteissa on nelinopeuksinen puhallin, joten laite tuottaa mukavan raikkaan tuulen, vaikka viilennys ei ole käytössä. Laitteessa on myös erikseen käynnistettävä swing-toiminto, joka jakaa ilman tasaisesti. Sisäpuoliset pystysuorat lamellit kääntyvät jatkuvasti edestakaisin vasemmalta oikealle. Ja mikä parasta: Jäähdytystehoa voidaan lisätä mukana toimitettavilla neljällä kylmävaraajalla.

Design Aircooler PAE 49 / PAE 50

  • tyylikäs kotelon muoto palkittiin arvostetuilla palkinnoilla ”Red Dot Design Award” ja ”IF Design Award”.
  • laitteessa on suuri 20 litran vesisäiliö, sen ilmamäärä on 750 m³ tunnissa ja haihdutusteho kaksi litraa tunnissa. Laite tuottaa viilentää ilmaa jopa kymmenen tunnin ajan ilman veden lisäystä. Optimaalinen ratkaisu enintään 60 m² tai 150 m³ kokoisiin tiloihin.
  • voit nauttia omasta rentouttavasta tai virkistävästä tuoksusta: Ilmanjäähdyttimissä PAE 49 ja PAE 50 on lisävarusteena ilma-aukkoon kiinnitettävä tuoksuöljydiffuusori sisäilman aromatisointiin.
  • vakuuttaa mukavuustoiminnoillaan, kuten ajastintoiminto, luonnontuulitila, tuoksuöljydiffuusori ja ionisaattori. Voit käyttää kaikkia toimintoja vaivattomasti kaukosäätimen avulla istuimeltasi käsin.

Valkoinen ilmanjäähdytin PAE 49 normaalisti 312,55 €, nyt vain 199,95 €

Musta ilmanjäähdytin PAE 50 normaalisti 312,55 €, nyt vain 199,95 €

Design Aircooler PAE 60 / PAE 61

  • ilmanjäähdytin haihduttaa 2,6 litraa tunnissa, joten 40 litran vesisäiliö riittää jäähdyttämiseen yli 15 tunnin ajan – ja on siten optimaalinen ratkaisu enintään 72 m2 tai 180 m³ kokoisiin tiloihin.
  • voidaan ’kutistaa’ helposti 98 cm korkeasta kompaktiksi 70,5 cm korkeaksi. Laitteen yläosan voidaan irrottaa helposti avaamalla kaksi kahvaa ja laskea ylösalaisin vesisäiliöön. Tätä kätevää ominaisuutta käyttämällä laitteen korkeus pienenee 70,5 cm:iin. Laitteen sivujen mukavat kädensijat helpottava ilmajäähdyttimen kantamista paikasta toiseen.
  • mukavat varusteet: ilman jäähdytys, ilman kostutus, tuuletus, neljä puhaltimen nopeutta, swing-toiminto ja 15 tunnin ajastin. Laitetta voidaan säätää selkeästä paneelista tai mukavasti kaukosäätimellä.

Musta ilmanjäähdytin PAE 60 normaalisti 364,65 €, nyt vain 249,95 €

Valkoinen ilmanjäähdytin PAE 61 normaalisti 364,65 €, nyt vain 249,95 €

Design Aircooler PAE 80 / PAE 81

  • ilmanjäähdytin haihduttaa 2,8 litraa tunnissa, joten 60 litran vesisäiliö riittää jäähdyttämiseen yli 21 tunnin ajan – ja on siten optimaalinen ratkaisu enintään 80 m² tai 200 m³ kokoisiin tiloihin.
  • laitteen yläosa voidaan irrottaa helposti avaamalla kaksi kahvaa ja laskea ylösalaisin vesisäiliöön, joten laite mahtuu helpommin komeroon. Tätä kätevää ominaisuutta käyttämällä laitteen korkeus pienenee 111,5 cm:stä 70,5 cm:iin. Käytännölliset, ergonomiset muotoillut otepinnat ja herkästi pyörivät rullat helpottavat ilmanjäähdyttimen siirtämistä huoneesta toiseen.
  • toimitetaan mukavasti varustettuna: ilman jäähdytys, ilman kostutus, tuuletus, neljä puhaltimen nopeutta, swing-toiminto ja 15 tunnin ajastin. Laitetta voidaan säätää selkeästä paneelista tai mukavasti kaukosäätimellä.

Musta ilmanjäähdytin PAE 80 normaalisti 416,75 €, nyt vain 299,96 €

Valkoinen ilmanjäähdytin PAE 81 normaalisti 416,75 €, nyt vain 299,96 €

sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*