Näin varmistat grillatessa aina tarkasti oikean kypsyysasteen – Trotec-merkkilaatuisella johdottomalla grillilämpömittarilla

Tähän asti: Innokas kotikokki ei saanut jättää grillissä kypsyviä makkaroita tai sianniskaa, fileestä puhumattakaan, hetkeksikään silmistään. Eikä vieraiden puheiden saanut antaa häiritä itseään. Nyt saa, sillä grillaaminen onnistuu aivan uudella tavalla: Kun käytössä Trotecin langaton grillilämpömittari BT40, sinä ja vieraasti voitte nauttia täydellisesti valmistetuista grilliruoista, mutta lieden tai grillin äärellä ei tarvitse seistä kaiken aikaa.

Langaton grillilämpömittari BT40 poistaa tarpeen vahtia ritilää silmä tarkkana, vaan grillattavat voi jättää itsekseen. Riittää, että upotat mittarit ruostumattoman mittauskärjen ruoan sisään. Lämpötila-anturiin kytketty tukiasema lähettää lyhyin aikavälein todellisen lämpötilan kädessä kannettavaan vastaanottimeen, joka ilmoittaa merkkiäänellä ja näytön värin vaihtumisella, kun haluamasi kypsyysaste on saavutettu.

20 metrin langaton kantama, 8 eri ainekselle, 5 kypsyysastetta

Olipa kyseessä nauta, lammas, vasikka, hampurilainen, sika, kala, kalkkuna tai kana – valittavissa on kahdeksan erilaista elintarviketta ja viisi kypsyysastetta puoliraa’asta ylikypsään. Valmiiksi asetettuja tavoitelämpötiloja voidaan säätää yksilöllisesti. BT40:n ruostumaton lämpötila-anturi ja kaapeli soveltuvat enintään 200 °C lämpötiloille. Sekuntikello ja ajastin täydentävät grillilämpömittarin.

Langaton kantama on enintään 20 metriä, joten voit jättää lähes kaikki ruokalajit kypsymään itsekseen – toiminto on erityisen kätevä grillattaessa ulkona, kun tarpeettomia tarkastuskäyntejä grillin luo ei tarvita. Voit tietenkin käyttää grillilämpömittaria BT40 myös, kun valmistat ruokia liedellä tai uunissa – kypsennä kaikki liharuoat vaivattomasti ja täydellisesti!

Grillilämpömittari BT 40 – merkkilaatua Trotecilta!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään grillilämpömittari BT 40 ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 31,21 €, nyt vain 14,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*