Öljytäytteinen sähköpatteri TRH 20 E: maksimaalinen lämmitysteho viileinä kesä- ja kylminä syyspäivinä minimaalisilla kustannuksilla – jälleen saatavana

Aika rientää oli eilen. Nyt toisella vuosipuolella nopeus vain kiihtyy. Korkea aika varautua viileisiin loppukesän ja vielä kylmempiin syksyn päiviin. Esimerkiksi öljytäytteisellä sähköpatterilla TRH 20 E. Tämä optimaalinen lämmitysratkaisu on viimein jälleen saatavana, ja se torjuu tulevat kylmät. Laite tuottaa täyden lämmitystehon jo vain 10 minuutin kuluttua. Ainoa edellytys: Öljytäytteisen sähköpatterin on oltava ajoissa käsillä. Helpoimmin tilaat sen siksi heti – silloin mukavaa lämpöäkin on tarjolla!

Öljytäytteinen sähköpatteri TRH 20 E on luotettava lisälämmönlähde viileinä kesä- ja syyspäivinä, ja talvella autotallien tai kellarien tilapäisenä peruslämmön ylläpitäjänä.Jopa 2000 watin lämmitysteho on nopeasti käytettävissä. Siis riittävästi tehoa tuottamaan enintään 25 m² kokoisiin tiloihin pitkään lämpöä, jonka aistit jo muutaman minuutin kuluttua. Ja mikä parasta: Patterissa käytettävä lämpö-öljy on erinomainen lämpövarasto, joten hyödyt tasaisesta lämmitystehosta vielä 30 minuuttiakin virran katkaisemisen jälkeen.

Edut yhdellä silmäyksellä – öljytäytteinen sähköpatteri TRH 20 E …

  • 2000 watin lämmitysteho ja 3 tehoporrasta tuottavat nopeasti miellyttävää lämpöä. Laite tuottaa täyden lämmitystehon jo vain 10 minuutin kuluttua.
  • saavuttaa halutun lämpötilan portaattomasti säädettävän termostaatin ohjaamana. Kun tavoitelämpötila on saavutettu, lämmitys kytkeytyy automaattisesti pienimmälle teholle, jolloin energiaa kuluu vähemmän. Kun valittu lämpötila alittuu, lämpöpatteri kytkeytyy automaattisesti suuremmalle teholla, jotta huone lämpiää mahdollisimman nopeasti. Et lämmitä harakoille!
  • suojaa lämmittämättömiä autotalleja ja kellaritiloja pakkasvahtina luotettavasti putkien jäätymiseltä ja muilta pakkasvaurioilta.
  • lämmittää tehokkaammin ja puhtaammin kuin lämpöpuhallin ja on lisäksi huomattavasti nopeampi kuin hitaat, kiinteästi asennetut lämmitysjärjestelmät. Lämpöpatterissa ei ole pölyä nostattavaa puhallinta. Sähköpattereissa ei ole tavallisten lämmittimien lämpövastusta, joten epämiellyttävää käryämistäkään ei ole, mitä saa varsinkin allergikot ja astmaatikot huokaisemaan helpotuksesta. Sisäilma on miellyttävän puhdasta, hajutonta eikä siinä ole ympäri leijailevia ärsyttäviä aineita.
  • korostaa turvallisuutta: Merkkivalosta näkee, toimiiko laite. Integroitu kallistumissuojaus estää toiminnan, jos laite kaatuu. Turvatermostaatti estää lisäksi luotettavasti toimintalämpötilan ylittymisen, jos lämpöpatteri peitetään esimerkiksi takeilla tai muilla vaatteilla. Ylikuumenemissuojaus katkaisee silloin laitteen virran heti.
  • muitakin käytännöllisiä ominaisuuksia, esimerkiksi kaapelikela ja pistokkeen kiinnitys sekä integroidut rullat ja kantokahva, joilla laitteen voi kuljettaa turvallisesti ja mukavasti paikkaan, jossa lämpöä tarvitaan.

Öljytäytteinen sähköpatteri TRH 20 E – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään öljytäytteinen sähköpatteri TRH 20 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 62,47 €, nyt vain 34,96 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*