Design-kattolämmitin IR 1500 SC: korkealaatuinen 1500 watin infrapunalämmitin tuottaa ympärilleen tasaisen lämmön, jopa 10 m²:n alueelle – nyt jälleen saatavana

Jos aiot kylmästä huolimatta paeta kasvavaa infektiovaaraa terassille ystävien tai perheen kanssa, katon suunnasta on saatava tarpeeksi lämpöä. Tai käytössä on oltava vihdoin jälleen saatavissa oleva design-kattolämmitin IR 1500 SC. Tämä tehokkaalla infrapunalämmitystekniikalla varustettu roiskevesisuojattu lämpölähde säteilee välitöntä lämpöä tasaisesti joka suuntaan noin 10 m²:n alueelle. Lisäksi korkealaatuinen kattolämmitin kerää pisteet elegantilla, mustaksi eloksoidulla alumiinirungollaan – tämä laite miellyttää myös silmää.

Etsitkö ratkaisua, jolla katetulle ulkoalueellesi saadaan nopeasti ja miellyttävästi välitöntä lämpöä? Siinä tapauksessa on paras, että tutustut design-kattolämmittimeen IR 1500 SC tarkemmin: painat vain nappia, ja suhteellisen häikäisemätön lämpölähde tuottaa 1500 watin lämmitystehollaan infrapunalämpöä kolmella eri lämmitysteholla. Tasaisesti joka suuntaan leviävät lämpösäteet kattavat jopa 10 m²:n alueen. Voit oleskella ulkona miellyttävän lämpimässä jopa kylmän vuodenajan vallitessa – enää glögilasi käteen ja joulunaika voi alkaa vailla huolen häivää.

Edut yhdellä silmäyksellä – design-kattolämmitin IR 1500 SC …

  • tarjoaa 3 lämmitystehoa – 500 watista vahvaan 1500 wattiin asti. Tasaisesti joka suuntaan leviävät lämpösäteet kattavat jopa 10 m²:n alueen.
  • on varustettu häikäisemättömällä infrapunaputkella eikä se ole liian kirkas suurimmallakaan teholla. Syntyvä valo synnyttää miellyttävän leppoisan ilmapiirin. Suojaverkko estää lämmityselementin suoran koskettamisen tai vaurioittamisen.
  • voidaan kytkeä päälle ja pois napin painalluksella. Alapuolella oleva käyttömerkkivalo ilmaisee, lämmittääkö infrapunalämmitin parhaillaan (vihreä) vai onko se valmiustilassa (punainen).
  • voidaan säätää etäältä mukavasti IR-kaukosäätimellä täysin tarpeitasi vastaavasti.
  • on koottu korkealaatuiseen, mustaksi eloksoituun alumiinirunkoon, joka on suojattu kotelointiluokkaa IP34 vastaavasti roiskevedeltä ja vieraiden esineiden tunkeutumiselta.
  • on erittäin helppo kiinnittää paikalleen: 50 cm:n pituinen jaloteräsketju kiinnitetään yksinkertaisesti sulkurenkaalla lämmittimen alumiinirunkoon. Ketju voidaan sitten kiinnittää kattoon, kannatinpalkkiin, katokseen tai kattotuoliin. Tarvittavat asennustarvikkeet sisältyvät toimituskokonaisuuteen.
  • synnyttää lämpöä luonnollisen auringonsäteilyperiaatteen mukaisesti. Tämä tapahtuu erityisen energiatehokkaasti, sillä suurin osa käytetystä energiasta muutetaan suoraan lämmöksi. Lämmitys on täysin hiljaista eikä se tuota ilmavirtaa, joka nostattaa pölyä – lämmitin sopii erinomaisesti astmaatikoille ja allergikoille, joille ei tule hengitysvaikeuksia laitteen lähellä.

Design-kattolämmitin IR 1500 SC – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään design-kattolämmitin IR 1500 SC ajankohtaiseen tarjoushintaamme 133,18 €, sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Toimituskokonaisuus yhdellä silmäyksellä: Design-kattolämmitin IR 1500 SC, 1 x jaloteräsketju (50 cm), 2 x sulkurengas, 3 x nippuside. 1,8 m pitkässä verkkojohdossa on Euroopassa yleisesti käytössä oleva suojakosketinpistoke (CEE 7/7).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*