UUSI Design-ilmanpuhdistin AirgoClean® 11 E HEPA-suodattimella – poistaa 99,97 % sisäilman viruksista, bakteereista, hienopölystä ja allergeeneista

Jokainen meistä haluaisi voida hengittää ongelmitta ainakin kotonaan. Missä sitten, jos ei siellä? Mutta myös täällä sisäilmassa on kuormittavia tekijöitä: virukset, hienopöly, bakteerit, homeitiöt, pölypunkit, eläinten hilse ja epämiellyttävät hajut tekevät ilman haukkaamisesta vaikeampaa.

Sisään- ja uloshengityksessämme kulkee päivittäin jopa 20000 litraa ilmaa. Ainakin kotona ja toimistolla meidän pitäisi voida olla huoletta sen suhteen, mitä näkymättömiä haitta-aineita ilman seassa tällöin ehkä leijuu. Design-ilmanpuhdistin AirgoClean® 11 E takaa, että voit vastaisuudessa huokaista ja hengittää huoletta: Se suodattaa suodatusluokkaan kuuluvalla korkealaatuisella 3-in-1-HEPA-suodattimellaan (tämä muodostuu HEPA-, aktiivihiili- ja esisuodattimista) jopa 99,97 prosenttia kaikista sisäilman hiukkasista 0,3 µm -kokoon asti – useimmat ilmassa leijuvat haitta-aineet kuten virukset ja bakteerit ovat tämän kokoisia. Ja kaikki tapahtuu mitä modernimpien pöly- ja ilmanlaatuanturien ansiosta täysin automaattisesti …

Näin se käy

Design-ilmanpuhdistin AirgoClean® 11 E suodattaa ”Triple Protection”-tekniikkansa ansiosta terveydelle haitalliset allergeenit ja hiukkaset sekä sairauksien aiheuttajat luotettavasti pois sisäilmasta. Tähän laite käyttää kolmea erilaista suodatinteknologiaa: suodatinluokkaa vastaavaa HEPA-suodatinta, haitta-aineet sekä eläinten hajut tehokkaasti poistavaa aktiivihiilisuodatinta sekä hyväksi havaittua DACRON®-suodatinta, joka poistaa keinokuituesisuodattimena jo alussa heikot ja keskivahvat hajut, karkeamman huonepölyn sekä eläinten karvat.

Ilmanpuhdistus täydennetään ionisoimalla ympäriinsä leijuvat karkeat hiukkaset (eläinten karvat, siitepöly ja pöly), jolloin ne painuvat alas, mistä AirgoClean® 11 E:n ilmavirta imee ne sisään suodatettaviksi esisuodattimella. Kolmiportaisesti säädettävä puhallin kierrättää ilmaa maksimissaan 120 m³/h ja mahdollistaa ilman laadun tuntuvan kohdentumisen jopa 15 m²:n / 383 m:n kokoisissa tiloissa.

Kaikki asetukset tehdään tarpeen mukaan ja yksinkertaisesti digitaalinäytön avulla. Optinen ilmanlaatuanturi ilmaisee kulloisenkin ilmanlaadun LED-väreillä (vihreä, sininen, punainen) ja sovittaa ilmanpuhdistustehon automaattisesti. Harkittu rakenne helpottaa huoltamista, sillä suodatinjärjestelmät voidaan irrottaa ja vaihtaa nopeasti ja vaivattomasti ilman työkaluja.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • 3-in-1-sisäilmansuodatusjärjestelmä, HEPA-suodatin, aktiivihiilisuodatin ja DACRON®-esisuodatin
  • leijuvien hiukkasten ja haitta-aineiden tehokas HEPA-suodatus
  • kolmiportainen ilmanlaadun näyttö LED-väreillä (vihreä, sininen, punainen)
  • täysautomaattinen ilman puhdistus 38 m³:n kokoisiin tiloihin asti

Penninvenyttäjät huomio – Design-ilmanpuhdistin AirgoClean® 11 E

Uusia mustia AirgoClean 11 E -design-ilmanpuhdistimia voidaan valitettavasti toimittaa vasta uuden vuoden puolella. Jos kuitenkin päätät jo tänään tilata sellaisen, hyödyt saman tien tuplasti. Tulossa on ehta design-esine, joka sopii kaikille kodin tyylikästä ulkonäköä arvostaville. Tarttumalla tarjoukseen säästät samalla reilusti rahaa. Sillä kaikki, jotka lyövät kaupat kiinni jo tänään ja tilaavat AirgoClean 11 E -laitteen, hyötyvät ennakkomyyntialennuksistamme. Pre-Sale penninvenyttäjille, jotka tilaavat tänään ja saavat tammikuun alussa uuden elegantin ilmanpuhdistimen täysautomaattisella HEPA -suojalla.

Tilaa jo tänään design-ilmanpuhdistin AirgoClean® 11 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 102,42 €, nyt vain 59,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*