Mukavuusilmankuivain TTK 120 S: tehokas klassikko – uudistettu ulkonäkö ja ympäristöystävällinen jäähdytyskaasu – jälleen saatavana!

Jo vuosikausia hyväksi osoittautunut ja tuhansien asiakkaiden kiittämä kaikkialla Euroopassa: tehokas ja vähän huoltoa vaativa mukavuusilmankuivain TTK 120 S on jälleen saatavana. Äärimmäisen luotettavaksi suunniteltu laite uudessa raikkaassa kuosissa sopii yhtälailla käytettäväksi suurissa asuin-, varasto- tai työpajatiloissa. Ja mikä parasta: Propaanikylmäaineen (R290) ansiosta myös tämä laadukas ilmankostutin antaa oman arvokkaan panoksensa ilmastonsuojeluun.

Lujatekoinen mukavuusilmankuivain TTK 120 S on rakennettu lujaan metallista ja muovista muodostuvaan koteloon. Sille on ominaista erinomainen valmistuslaatu ja se suojaa tilat jopa 238 m³:iin asti päivittäisellä jopa 35 litran kosteudenpoistotehollaan luotettavasti korroosiolta ja kosteudelta. Laadukas ilmankuivain toimii hygrostaattiohjauksella automaattisesti, siinä on tehokas kuumakaasuperustainen sulatusautomatiikka ja se sopii myös valvomattomien tilojen jatkuvaan kuivaamiseen. Antibakteerinen suodatin kerää nukan, pölyn ja eläinten karvat ja ehkäisee bakteerikasvustoja.

Edut yhdellä silmäyksellä – mukavuusilmankuivain TTK 120 S …

  • poistaa kosteuden automaattisesti hygrostaattiohjauksen avulla Haluttu suhteellinen kosteusarvo voidaan asettaa välille 10 – 80 %. Kun valittu kosteusarvo on saavutettu, kompressori pysähtyy automaattisesti. Laite käynnistyy automaattisesti, kun arvo ylittyy.
  • poistaa kosteutta sisäilmasta jatkuvatoimisesti. Jatkuva käyttö soveltuu esimerkiksi kellari- ja varastotiloihin, joissa liika kosteus aiheuttaa hometta. Laitteeseen voi liittää tyhjennysletkun, jolloin kondenssivesisäiliötä ei tarvitse tyhjentää jatkuvasti.
  • voidaan käyttää myös tukemaan märän pyykin kuivumista asuin- tai kodinhoitohuoneissa. Ripustetut vaateparret kuivuvat nopeammin eikä pyykin sisältämä kosteus tiivisty huoneeseen ja myötävaikuta homeen muodostumiseen.
  • sisältää irrotettavan vesisäiliön, jonka tilavuus on 9 litraa. Laite pysähtyy automaattikatkaisulla varustetun ylitäyttösuojan ansiosta automaattisesti, jos kondensaattisäiliö on täynnä tai se ei ole oikein paikoillaan, ja ilmoittaa tästä täyttömäärän varoitusvalolla.
  • sisältää helposti irrotettavan ilmansuodattimen, johon nukka ja eläinten karvat kertyvät. Suodattimen voi pyyhkiä puhtaaksi tai pestä helposti.
  • antaa propaanikylmäaineen (R290) ansiosta oman arvokkaan panoksensa ilmastonsuojeluun. Toisin kuin synteettiset kylmäaineet ympäristöystävällinen propaani ei vahingoita otsonikerrosta (ODP=0) eikä sen kasvihuonevaikutus ole merkittävä (GWP=3).
  • täydentää varustelun kuumakaasuperustaisella sulatusautomatiikalla, joka toimii 30 minuutin rytmissä.

Mukavuusilmankuivain TTK 120 S – Trotecin merkkilaatua

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa siksi jo tänään ilmankuivain TTK 120 S ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 620,00 €, nyt vain 399,95 €, sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*