UUSI Design-ilmanpuhdistin AirgoClean® 100 E: täysautomaattinen HEPA-ilmanpuhdistus ‘Triple Protection‘-suodatintekniikalla – vihdoin jälleen saatavana

Hengityksessämme kulkee päivittäin yli 10 000 litraa ilmaa. Kuitenkin jo yhdessä kuutiosenttimetrissä sisäilmaa leijuu noin 50 000 partikkelia kuten hienopölyä ja siitepölyä, mutta myös sairauksien aiheuttajia kuten bakteereja ja homeitiöitä. Nämä epäpuhtaudet voivat haitata suorituskykyämme valtavasti. Ja pahimmassa tapauksessa ne aiheuttavat jopa allergioita ja sairauksia. Poista uhkaavat vaarat, joita epäpuhtaasta sisäilmasta koituu – panosta uudella, jälleen saatavissa olevalla AirgoClean® 100 E:llä HEPA-suodatettuun puhtaaseen ilmaan. Siitä on poistettu jopa 95 % ilmassa leijuvista sairauksien aiheuttajista.

Uudessa AirgoClean® 100 E -design-ilmanpuhdistimessa käytetään mietittyä ’Triple Protection’-suodatintekniikkaa, jolla eliminoidaan sisäilman monenlaiset epäpuhtaudet. HEPA-suodatinjärjestelmän ja DACRON®-esisuodattimen sekä aktiivihiilisuodattimen ansiosta laite poistaa luotettavasti sisäilmasta haitalliset aineet ja epämiellyttävät hajut. Tämän lisäksi kolmiportainen puhallin ja suuri 180 m³/h -ilmankierrätysteho mahdollistavat nopean ilmanvaihdon jopa 21 m²:n kokoisissa tiloissa. Ja aivan erityisen käytännöllistä: optinen ilmanlaatuanturi, jonka liikennevaloväreistä nykyisen ilmanlaadun näkee ensisilmäyksellä.

Edut yhdellä silmäyksellä – AirgoClean® 100 E …

  • yhdistää kolme erilaista suodatinteknologiaa ”Triple Protection”-suodatintekniikaksi:
  1. Keinokuituinen DACRON®-esisuodatin suodattaa sisäilmasta luotettavasti heikot ja keskivoimakkaat hajut, karkean huonepölyn sekä eläinten karvat.
  2. Sitä seuraava aktiivihiilisuodatin neutraloi ympäröivästä ilmasta haitta-aineiden lisäksi erityisesti tupakanhajun, kotieläinten hajut, keittiön tuoksut, savun hajun sekä formaldehydi- ja liuotinainehajut.
  3. Sen jälkeen suodatinluokan 11 HEPA-suodattimet eliminoivat mm. siitepölyn, allergeenit, hienopölyhiukkaset ja homeitiöt 1,0 mikrometrin kokoon asti.
  • mahdollistaa kolmiportaisella puhaltimella ja suurella 180 m³/h -ilmankierrätysteholla nopean ilmanvaihdon jopa 21 m²:n kokoisissa tiloissa.
  • mittaa ilmanpuhdistustehon manuaalisen ohjauksen ohella fiksulla ”Air Quality Sensor”-anturilla – uudella ilmanlaatuanturilla – jatkuvasti ilman haitta-ainekuormitusta, reagoi sekunneissa sisäilman laadun muutoksiin ja ilmaisee ilman nykyisen laadun liikennevaloväreillä.
  • huolehtii integroidun ionisaattorin avulla, että hengitysilma on vieläkin puhtaampaa ja parempaa
  • täydentää mukavuusvarustuksensa suodatinmerkkivalolla, hiirenhiljaisella yötilalla ja ajastintoiminnolla aikaohjattuun päälle- ja poiskytkentään.
  • voidaan säätää mukavasti tarpeittesi mukaan digitaalisen käyttöpaneelin avulla mutta myös miellyttävästi IR-kaukosäätimellä. Paikkaa on helppo ja kitkaton vaihtaa käytännöllisen kahvasyvennyksen avulla.

Design-ilmanpuhdistin AirgoClean® 100 E – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään design-ilmanpuhdistin AirgoClean® 100 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme vain 156,25 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*