Akkukäyttöinen varsi-imuri VC 150 E / VC 155 E: vahvaimuinen Zyklon-tekniikka plus HEPA-suodatin, lisäksi yhdistettävissä käsi-imuriksi – jälleen saatavana

Uudella, jälleen saatavana olevalla akkukäyttöisellä varsi-imurillaan VC 150 E / VC 155 E Trotec tarjoaa moderneinta Zyklon-tekniikkaa taisteluun, jota käydään eräitä ihmiskunnan vanhimpia haasteita vastaan: pölyä, likaa ja roskaa. Jotta näille ’pahoille pojille’ pystyttäisiin laittamaan menestyksekkäästi kampoihin, sähköimurin täytyy olla erittäin nopea, ketterä ja joustava – ja mikä sopisikaan siksi tähän hommaan paremmin kuin Trotecin johdoton ja kevyt akkukäyttöinen varsi-imuri? Ja mikä parasta: Se muuntuu kädenkäänteessä käsi-imuriksi – mukana vahvaimuinen Zyklon-tekniikka ja HEPA-suodatin, joilla terveydelle haitallinen hienopöly pannaan kuriin.

Rakenteeltaan samanlainen akkukäyttöinen varsi-imuri VC 150 E / VC 155 E on väriltään trendikkään valkoinen tai sen väri on elegantti antrasiitti. Sitä voidaan käyttää kuivilla pinnoilla kotona tai autossa sekä kovilla lattioilla ja laatoituksella. Se sopii myös kaikkien kokolattiamattojen syväpuhdistamiseen. Johdottoman käytön ja vähäisen omapainon ansiosta voit nauttia työssä aina täydestä liikkumavapaudesta, huippujoustavuudesta ja maksimaalisesta ketteryydestä. Lisäksi lattiasuuttimessa on sähköinen turbo-pyöröharja, joka tukeutuu jopa 130° imukulmaan joustavan nivelen ansiosta joka nurkkaan.

Ja mikä parasta: Fiksun 2-in-1-yhdistelmän ansiosta muunnat varsi-imurin muutamalla kädenliikkeellä kompaktiksi käsi-imuriksi. Tätä varten joudut ottamaan pois vain imuputken. Kaikki muu – kuten 40 minuutin jatkuvan imutehon tarjoava Li-Ion-akku, tehokas Zyklon-teknologia sekä erittäin tehokas HEPA-suodatin – pysyy mukana matkassa.

Näin se käy

Zyklon-tekniikan ansiosta akkukäyttöinen varsi-imuri VC 150 E / VC 155 E imee kuin vihuri: Ilma imetään sylinterin kautta kartioon, jolloin keskipakoisvoima pakottaa siinä olevan pölyn ulospäin ja raskaammat pöly- ja likahiukkaset hidastuvat. Ne putoavat sitten pölynkeräyssäiliöön, johon mahtuu 650 ml kuivaa likaa. Puhdistettu ilma imetään pois ja vapautetaan takaisin huoneilmaan. Hienopölystä ja mikro-organismeista jää sen sijaan 99 % erikoissuodattimeen – HEPA-suodattimeen. Suuri pölynkeräyssäiliö voidaan muuten tyhjentää nopeasti ja yksinkertaisesti: Pidä tätä varten säiliötä aukko alaspäin roskaämpärin päällä, paina vapautuspainiketta ja pohjaluukku aukeaa automaattisesti. Näit et joudu mitenkään kosketuksiin pölyn kanssa.

Imutehon voi säätää puhdistustarpeen mukaan 2 tehotasolle. Täyteen ladattuna tehokas 25,2 V:n litium-ioni-akku (2 Ah) takaa jatkuvasti korkean imutehon yli 40 minuutiksi jatkuvaan käyttöön. 2-portaisen akkukapasiteettinäytön ansiosta lataustila on aina nähtävilläsi. Korkealaatuisen Li-Ion-akkuteknologian ansiosta akussa ei ilmene muisti-ilmiötä eikä itsepurkautumista. Arvokas apu työhön: Lattiasuulakkeen etuosassa on LED-lamput, joiden avulla voit valaista pimeät paikat sohvan tai kaappien alla täydellisesti.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • monikäyttöinen akkukäyttöisenä varsi-imurina tai käsi-imurina
  • 25,2 V litium-ioni-akku (2 Ah) – ei muisti-ilmiötä, ei itsepurkautumista
  • vahva imusuorituskyky kaikilla kuivilla pinnoilla kahdella eri imuteholla
  • tehokas Zyklon-teknologiaan perustuva suodatinjärjestelmä – huipputehokas HEPA-suodatin poistaa 99 % kaikista pienhiukkasista

Akkukäyttöinen varsi-imuri VC 150 E / VC 155 E – Trotecin merkkilaatua

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään oma tehokas akkukäyttöinen varsi-imurisi ajankohtaiseen tarjoushintaamme:

  • Akkukäyttöinen varsi-imuri VC 150 E valkoisena vain 89,95 €
  • Akkukäyttöinen varsi-imuri VC 155 E antrasiitin värisenä vain 89,95 €

sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Toimituskokonaisuuteen sisältyy pölynimuri, verkkolaite, pehmuste-, huonekalu- ja rakosuutin, sähköinen lattiasuutin, alumiininen pidennysputki sekä pidikeasema.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*