UUSI Design-ilmanpuhdistin AirgoClean® 15 E: tuottaa sinulle ja perheellesi sisällä puhdasta hengitysilmaa – jälleen saatavana

Ilma ei ole sama asia kuin puhdas ilma. Tämä pätee erityisesti sisäilmaan, joka ei valitettavasti juuri koskaan ole haitta-aineetonta. Se on yleensä erittäin vaarallisten hienopölyjen, virusten ja bakteerien kuormittamaa ja sisältää aineita homeitiöistä ’normaaleihin’ seuralaisiin, esimerkiksi siitepölyyn, pölypunkkeihin ja eläinten karvoihin.  Tämä taas alentaa sinun ja kaikkien perheenjäsentesi suorituskykyä ja aiheuttaa pahimmassa tapauksessa jopa sairauksia. On siis korkea aika poistaa nämä haitalliset aineet sisä- ja hengitysilmasta – viimein saatavalla uudella AirgoClean® 15 E -ilmanpuhdistimella ja sen tehokkaalla kaksoissuodatinjärjestelmällä.

AirgoClean® 15 E -design-ilmanpuhdistimen ansiosta voit huokaista tulevaisuudessa omien seiniesi sisäpuolella vailla huolta terveydelle haitallisista haitta-aineista: Kompakti ja tyylikäs ilmanpuhdistin parantaa sisä- ja hengitysilman laatua 30 m²:n kokoisiin tiloihin asti. AirgoClean® 15 E:n tehokas kahden suodatinjärjestelmän – tekokuituesisuodattimen ja HEPA-pääsuodattimen – yhdistelmä seuloo ilmasta haitalliset aineet ja palauttaa puhdistetun ilman takaisin tilaan.

Edut yhdellä silmäyksellä – AirgoClean® 15 E …

  • yhdistää DACRON®-esisuodattimen sekä hyväksi havaitun HEPA-suodattimen, jonka luokka on 11. Tämä ensiluokkainen sisätilasuodatinjärjestelmä suodattaa sisäilmasta kaikenlaiset haitta-aineet sekä yleisimmät allergeenit 95 %:n teholla.
  • poistaa sisäilmasta keinokuituesisuodattimen (DACRON®-suodatin) avulla luotettavasti heikot ja keskivoimakkaat hajut, karkean huonepölyn sekä eläinten karvat. Sen jälkeen HEPA-suodatinjärjestelmä eliminoi siitepölyn, allergeenit, hienopölyhiukkaset ja homeitiöt 1,0 mikrometrin kokoon asti.
  • mahdollistaa ilman täysautomaattisen puhdistuksen 75 m³:n kokoisiin tiloihin asti. Laite, jossa on säädettävä kolminopeuksinen puhallin, suodattaa sisäilmaa 180 m³:iin asti tunnissa.
  • vahvistaa ilmankin suurta suodatustehoaan täysautomaattisella ionisoinnilla. Negatiivisesti varautuneiden ionien staattinen lataus sitoo ympäriinsä leijailevaa siitepölyä, pölyä, viruksia ja bakteereja ja saa ne painumaan maahan, josta kolmenopeuksisen puhaltimen ilmavirta imee ne välittömästi pois.
  • sopii ilahduttavan hiljaisena myös makuuhuoneeseen, jossa se poistaa unta häiritsevät pölypunkit ja niiden pienen pienet ulostepallot. Erityisesti allergikot saavuttavat nopeasti rentouttavan unen.
  • säästää tehokkaan puhdistusmenetelmän ansiosta paljon energiaa. Laitteen säädöstä riippuva kulutus on enintään 45 wattia. Ilmanpuhdistimen rakenne helpottaa huoltamista, sillä suodatinjärjestelmät voidaan irrottaa ja vaihtaa nopeasti ja vaivattomasti ilman työkaluja.
  • mahdollistaa kahvasyvennyksellään helpon ja kitkattoman siirron toiseen paikkaan.

Design-ilmanpuhdistin AirgoClean® 15 E – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään design-ilmanpuhdistin AirgoClean® 15 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme vain 99,94 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*