UUSI Design Aircooler PAE 81: 4-in-1-laite viilentää luonnollisesti ilman kemiaa ja energiaa ahmivaa kompressoria suurissa tiloissa – viimein saatavana

Viimeaikaiset luonnonkatastrofit muistuttavat meitä siitä, että luonnon voimavaroja on käsiteltävä huolellisesti. Elokuussa on odotettava suuri helleaalto, ja siksi on hyvä, että uusi Design Aircooler PAE 81 on viimein jälleen saatavana. Tämä uusi viilennin ei tarvitse kemiaa eikä virtaa ahmivaa kylmäkompressoria – se alentaa huoneiden korkeita lämpötila täysin ’luonnollisesti’ käyttäen älykästä haihdutuksen periaatetta. Uusi tuulettava, ilmaa puhdistava ja ilmaa kostuttava 4-in-1-ilmanjäähdyttimemme vakuuttaa jäisen raikkaalla ilmavirrallaan.

Laite jäähdyttää kuumentuneiden asuin- ja toimistotilojen lämpötilat mukavaksi täysin luonnollisesti ja silti erittäin nopeasti – samoin esimerkiksi myymälät ja ravintolat. PAE 81 haihduttaa 2,8 litraa tunnissa, joten 60 litran vesisäiliö riittää jäähdyttämiseen yli 21 tunnin ajan – ja on siten optimaalinen ratkaisu enintään 80 m2 tai 200 m³ kokoisiin tiloihin. Keskikehällä yhä enemmän tarvittavan jäähdytyksen lisäksi innovatiivisella 4-in-1-laitteella on myös tärkeät käyttötavat tuulettaminen, ilman puhdistaminen ja ilman kostuttaminen. Monitaiturilla on toimintovaihtoehtojen lisäksi erinomainen ominaisuus: sen voi pienentää superkompaktiksi, jolloin säilytystilaa tarvitaan vähemmän.

Näin se toimii

Design Aircooler PAE 81 alentaa lämpötilaa täysin luonnollisesti, sillä se käyttää hunajakennojäähdytysteknologiaan perustuvaa haihdutusperiaatetta. Kostean kennosuodattimen läpi virtaavaa sisäilmaa jäähdytetään poistamalla ilmasta lämpöenergiaa, ilma kostutetaan kylmällä tai jäiltä sisältävällä vedellä, puhdistetaan ilmansuodattimessa ja puhalletaan jäisen raikkaana takaisin huoneeseen.

Aircooler PAE 81 tukee kokovuotisesti käytettävän ilmankostuttimena kehon omaa immuunipuolustusta taistelussa ilmassa kulkeutuvia taudinaiheuttajia, esimerkiksi flunssaviruksia ja SARS-CoV-2:ta vastaan. Liian pieni ilmankosteus kuivattaa nenän limakalvoja, jolloin ne läpäisevät enemmän viruksia. Uusi ilmanjäähdyttimemme soveltuu myös ilmankostuttimeksi – se 2,8 l/h kostutustehollaan huoneilman kosteuden jatkuvasti optimaaliselle 40 – 60 % alueella.

PAE 81:n integroitu ajastin on sekä mukava että virtaa säästävä, sillä se voidaan ohjelmoida kytkemään ja katkaisemaan virta haluttuun aikaan. Käyntiaika automaattiseen käynnistykseen tai pysäyttämiseen voidaan säätää 1 tunnin portain 1 tunnista 15 tuntiin. Käynnistysajastin on kätevä esimerkiksi toimistossa, jolloin tilat ovat jäähtyneet miellyttävään lämpötilaan jo töiden alkaessa. Makuuhuoneessa laitteen raikas ilmanvire tuudittaa uneen, ja aamulla laite pysähtyy ja säästää siten virtaa. Erittäin mukava: Voit säätää kaikkia toimintoja mukavasti kaukosäätimellä!

PAE 81 on todellinen tilaihme, kun laite varastoidaan tai kuljetetaan. Laitteen yläosan voidaan irrottaa helposti avaamalla kaksi kahvaa ja laskea ylösalaisin vesisäiliöön. Tätä kätevää ominaisuutta käyttämällä laitteen korkeus pienenee 111,5 cm:stä 70,5 cm:iin. Käytännölliset, ergonomiset muotoillut otepinnat ja herkästi pyörivät rullat helpottavat ilmanjäähdyttimen siirtämistä huoneesta toiseen.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • 4-in-1-laite, mukana ilman jäähdytys, ilman raikastus, ilman puhdistus ja ilman kostutus
  • hunajakennotekniikkaan perustuva luonnollinen ilmanjäähdytys
  • mahdollisuus parantaa jäähdytystehoa neljällä mukana toimitetulla kylmävaraajalla tai jääpaloilla
  • suuri haihdutusteho 2,8 litraa tunnissa

Design Aircooler PAE 81 – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään Design Aircooler PAE 81 ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 416,75 €, nyt vain 299,96 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*