Akkupistosaha PJSS 11-20V: kompakti ja johdoton, juuri vaatimustesi mukainen – jälleen saatavana

Kun haluat pistosahalla työskennellessäsi välttää pistorasian ja kaipaat sen sijaan lisää joustavat, viimein jälleen saatavana oleva akkupistosaha PJSS 11-20V on täydellinen vaihtoehto. Johdottomassa sähkötyökalussa on tehokas moottori, joka ottaa tehona 20 V:n litium-ioniakusta, itsestään selvästi ilman muisti-ilmiötä ja ilman itsepurkautumista. Voit nauttia rajoittamattomasta liikesäteestä ja tehokkuudesta: Tällä heiluripistosahalla voit sahata sekä puuta että työstää myös ongelmitta muovia, peltiä, putkia tai profiileja.

Akkupistosaha PJSS 11‑20V on joustava ratkaisua kaikenlaisiin pistosahaustöihin, sillä laitteessa yhdistyvät innovatiivinen nopeuden ohjaus neliportaisesti säädettävään heiluriliikkeeseen hienosahaussäätöineen. Se mahdollistaa sahauksen helpomman aloittamisen ja samalla materiaalin mukaisen työskentelyn, jolloin työ edistyy nopeammin ja kaaria saa sahattua paremmin. Pistosahassa on lisäksi kaikki ammattilaisten arvostamat ominaisuudet: Työkalun ergonomisesti optimoinnista läpinäkyvään repimissuojaan ja pölyn poistavaan puhallustoimintoon – kaikki tunnettua Trotec-merkkilaatua lyömättömään hintaan!

Edut lyhyesti – akkupistosaha PJSS 11‑20V …

  • portaaton iskuluvun säätö painikkeella, turvakytkin estää käynnistämisen vahingossa. Voit valita 4 käyttötavasta: pistosahan kolme pistosahausasentoa ja hienosahausasento.
  • sahaa vaivattomasti puuta 80 mm:n syvyyteen, alumiinia 12 mm:n ja metallia 5 mm:n syvyyteen asti. PJSS 11‑20V:n pikaistukka mahdollistaa sahanterän vaihdon muutamassa sekunnissa ilman työkaluja. Pääset heti alkuun, sillä toimitus sisältää laadukkaat sahanterät kaikkiin käyttötarkoituksiin.
  • läpinäkyvä repimissuoja merkintäkärkineen varmistaa tarkat repeilemättömät sahaukset. Integroitu LED-valo valaisee sahattavan alueen ja käytännöllinen puhallustoiminto poistaa näkyvyyttä häiritsevät lastut. Kun sisätiloissa on työskenneltävä pölyttömästi, puhallustoiminto voidaan muuttaa poistoimuksi ja pölynimuri voidaan liittää monipuolisen pistosahan poistoimuliitäntään.
  • optimoitiin ergonomisesti moniin erilaisiin käyttötarkoituksiin ja pinnoissa on pehmusteet (Softgrip). Laite pysyy mukavasti kädessä, takaa aina turvallisen otteen sahattaessa tärinättömästi, ja laitetta voi ohjata aina tarkasti lujalla teräksisellä liukulevyllä. Levyä voi kääntää viistosahaukseen 15° portain 45° kulmaan. Mukana toimitettu, helposti kiinnitettävä muovinen liukulevy suojaa arkoja työkappaleita.
  • tehokas moottori ottaa virran suurikapasiteettisesta vaihdettavasta 20 V:n akusta. Litium-ioniakussa ei ole muisti-ilmiötä eikä se purkaudu itsestään, joten pistosaha on aina käyttövalmis pitkien taukojenkin jälkeen. Kolmiportainen merkkivalo näyttää akun lataustilan, ja tyhjän akun voi ladata mukana toimitetulla pikalatauslaitteella täyteen vajaassa tunnissa.
  • mukana saat rinnakkaisohjaimen, liittimen pölynimurille, repimissuojan, liukukappaleen, kuusiokoloavaimen, kaksi terää puun sahaukseen, yhden terän metallin sahaukseen ja kuljetuslaukun.

Pistosaha PJSS 11‑20V – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään uusi akkupistosaha PJSS 11‑20V ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 83,30 €, nyt vain 59,95 € sis. alv – nyt Trotec-kaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*