Akkupora-ruuvinväännin PSCS 11-20V: laadukas tehopaketti, 25 momenttiasetusta vaativaan ruuvaamiseen ja poraamiseen – jälleen saatavana!

Ruuvin kiristäminen tiukasti työkappaleeseen ei ole iso asia. Ei varsinkaan, jos hyväksyy materiaalin tai ruuvin vahingoittumisen. Jokainen ammattilainen ja kotinikkari haluaa kuitenkin välttää sen, joten jälleen saatavilla olevassa akkupora-ruuvinvääntimessä PSCS 11-20V on porausasennon lisäksi 25 momenttiporrasta. Voit säätää jokaiseen ruuvaukseen tarvittavan voiman tarkasti. Voimasta puheen ollen: Akkupora-ruuvinvääntimenne tehokkaan laatumoottorin suurin vääntömomentti on 35 Nm. Sillä voit porata paksuimpia lautoja – ja upottaa piitkiä ruuveja!

Tämä merkkilaatuinen työkalu Trotecilta on ensimmäinen vaihto vaativaan ruuvaamiseen ja poraamiseen kotona, verstaassa tai puutarhassa. Akkupora-ruuvinväännin PSCS 11-20V on paitsi tehokkaasti vääntävä, myös ominaisuuksiltaan monipuolinen. Työkalussa on 2-portainen metallivaihteisto ja Quickstop-pikajarru sekä käynnistyksenesto, mutta toimintojen lista ei suinkaan lopu näihin. Emmekä ole vielä maininneet tehokasta 20 V:n vaihtoakkua. Muiden lisäksi!

Edut yhdellä silmäyksellä – akkupora-ruuvinväännin PSCS 11-20V …

  • erittäin vahva moottori, jonka suurin vääntömomentti on 35 Nm. Siinä on kestävä 2-portainen metallivaihteisto, 25 vääntömomenttiasetusta ja porausasetus, joten sen suuri voima voidaan säätää hienoportaisesti jokaiselle työkappaleelle. Upota ongelmitta enintään 10 mm:n ruuveja tai poraa enintään 30 mm:n reikiä puuhun tai 13 mm:n reikiä metalliin.
  • tehokkaasta 20 V:n vaihtoakusta riittää virtaa pitkiin työrupeamiin, eikä litium-ioniakku kärsi muisti-ilmiöstä tai purkautumisesta itsestään. Laitteen kolmiportainen merkkivalo ilmaisee akun lataustilan. Mukana toimitettava pikalatauslaite lataa vaihtoakun täyteen vajaassa tunnissa.
  • yksinholkkinen pikaistukka mahdollistaa ruuvauskärkien ja poranterien nopean vaihdon. Automaattinen karalukko lisää turvallisuutta, sillä työkalujen kiristysvoimat ovat suurempia – laitteeseen voidaan kiinnittää kaikki yleiset ruuvauskärjet, teränpitimet ja porat 13 mm:n varren kokoon asti.
  • on turvallisempi: Suunnanvaihdossa on käynnistyksenesto, ja käytännöllinen Quickstop-toiminto pysäyttää moottorin heti painikkeen vapauttamisen jälkeen ja estää siten istukan jälkikäynnin.Laitteen pyörimissuunta (kiertäminen sisään tai ulos) voidaan tarkastaa nopealla vilkaisulla integroidusta pyörimissuunnan näytöstä.Työalueen valaisee automaattisesti akkupora-ruuvinvääntimeen integroitu LED-valo.
  • optimaalisen ergonominen rakenne mahdollistaa pitkänkin työskentelyn väsymättä. Tukevassa työkalussa on lisäksi Softgrip-pinnat, joista saa varmaan otteen, kun on työskenneltävä tarkasti. Käyttöä nopeuttaa myös laitteen mukana toimitettava vyökiinnike.
  • toimitetaan täydellisenä pakettina – mukana asennettava vyökiinnike, kaksi ruuvauskärkeä, pikalatauslaite ja kuljetuslaukku.

Akkupora-ruuvinväännin PSCS 11-20V– merkkilaatua Trotecilta!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään akkupora-ruuvinväännin PSCS 11-20V täydellisessä paketissa ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 78,10 €, nyt vain 49,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*