UUSI ammattikäyttöön tarkoitettu ilmastointilaite PT 23000 S: markkinoiden tehokkain split-tyyppinen ilmastointilaite ilman kylmäaineita sisältäviä yhdyslinjoja – erityisesti vuokranantajien käyttöön

Ilmastointilaite erityisesti vuokranantajien käyttöön? Täsmälleen! Uudelle ammattikäyttöön tarkoitetulle ilmastointilaitteellemme PT 23000 S on ominaista kuljetusta helpottava jaettu rakenne (split-rakenne). Laite on myös helppo huoltaa ja erittäin luotettava jäähdytyskäytössä. Tämä on mahdollista muun muassa siksi, että yhdyslinjassa kiertää pelkästään glykolia sisältävää vettä. Näin kylmäainetta ei pääse vuotamaan edes lukuisien liittämis- ja irrottamiskertojen jälkeenkään. Tämän lisäksi markkinoiden tehokkaimman siirrettävän split-tyyppisen ilmastointilaitteen etuna ovat lukuisat käytännölliset yksityiskohdat, joiden ansiosta laite on nopea ottaa käyttöön usein vaihtuvissa ympäristöissä.

PT 23000 S -ilmastointilaitteen kestävä ja kompakti rakenne sekä suuri teho tekevät laitteesta parhaan valinnan moniin erilaisiin jäähdytyssovelluksiin. Kaksi suuren paineen tuottavaa radiaalipuhallinta kierrättävät tehokkaasti suurenkin ilmamäärän, ja yhdessä säädettävän puhallusritilän kanssa puhaltimet pystyvät jäähdyttämään suuretkin tilat tasaisesti. Mikroprosessorin ohjaamien kuuman kaasun avulla suoritettavien sulatusjaksojen ja puhallintehon sekä tavoitelämpötilan esivalinnan ansiosta on mahdollista saavuttaa jokaiseen jäähdytystarpeeseen sopiva huoneenlämpötila – käyttöolosuhteiden salliessa jopa 10 °C:seen saakka.

Korvaamatonta käytännön etua vuokranantajalle

Äärimmäisissä ympäristön lämpötiloissa optimaalisesti toimiva DualHex-kytkimellä varustettu Duplex Cooling -järjestelmä tekee PT 23000 S -ilmastointilaitteesta todellisen vuokranantajan ”rahasammon”. Duplex Cooling -järjestelmän ansiosta hyödyt tällöin ilmastointilaitteen laajennetusta toiminta-alueesta, sillä DualHex-kytkimen avulla jokaiseen kolmesta yhdyslinjasta voi kytkeä sarjaan yhden lämmönvaihtimen sijaan kaksi lämmönvaihdinta. Näin voit käyttää ilmastointilaitteen PT 23000 S yhteydessä yhteensä kuutta tyypin PT S+ lämmönvaihdinta – toisin sanoen kahta lämmönvaihdinta jokaisessa yhdyslinjassa.

Entä aluksi mainitut käyttöönottoa helpottavat yksityiskohdat? Ammattikäyttöön tarkoitetun ilmastointilaitteen PT 23000 S liitäntäsarja on esimerkiksi varustettu pikaliittimillä, joiden avulla ulkoisten lämmönvaihdinten kytkeminen onnistuu käden käänteessä. Sijoitat vain laitteen paikalleen, yhdistät lämmönvaihtimet, kytket virran ja laite on tuossa tuokiossa käyttövalmis! Useita liitäntäsarjoja voi tällöin yhdistää toisiinsa, jolloin liitäntäetäisyyttä voi tarvittaessa kasvattaa 30 metriin saakka. Näin jäähdytät myös etäällä sijaitsevat tilat. Lisäksi: Ilmastointilaite on myös hyvin kapea ja varustettu tukevilla pyörillä. Näin laitteen siirtäminen ja liikuttaminen ahtaissa tiloissa on helppoa – PT 23000 S mahtuu ovesta kuin ovesta ja hissiin kuin hissiin.

Käyttö mahdollista monissa eri jäähdytyssovelluksissa

Ammattikäyttöön tarkoitettu ilmastointilaite PT 23000 S on uusi vertailukohta, kun puhutaan mobiileista jäähdytyssovelluksista. Laite soveltuu siten erinomaisesti

  • jäähdytykseen hätätilanteissa
  • messuille ja näyttelyihin
  • laboratorioihin
  • toimistoihin ja liiketiloihin
  • juhlatelttoihin
  • tilapäismajoituksiin
  • varasto- ja tuotantotiloihin
  • IT-tiloihin, mittaus- ja säätökeskuksiin
  • ravintola-alalle
  • jäähdytykseen ruuhka-aikoina

Ilmastointilaitetta PT 23000 S voi käyttää tarvittaessa erikoissovelluksissa myös pistejäähdyttimenä. Lisävarusteena saatava Spotcooling-elementti kokoaa tällöin laitteen tuottaman jäähdytysilman virtauksen ja johtaa sen liitetyn siirtoletkun välityksellä tarkkaan kohdennetusti jäähdytettävään paikkaan. Tyypillisiä sovelluksia ovat tällöin esimerkiksi laskentakeskukset tai SMT-automaatit.

Toimintaperiaate

Ilmastointilaitteen PT 23000 S sisäyksikkö sisältää tehokkaan kylmäkompressorin, jossa on hermeettinen kylmäainekierto. Sisäyksikkö jäähdyttää laitteen imemän huoneilman valittuun tavoitelämpötilaan ja luovuttaa jäähtyneen ilman kahden erittäin tehokkaan radiaalipuhaltimen avulla takaisin ympäröivään tilaan. Ilmastointilaitteen PT 23000 S lisäetuna on kiertoilmakäyttö, joka estää sisäilman muuttumisen tunkkaiseksi samoin kuin alipaineen muodostumisen.

Sisäyksikkö ja ulkopuoliset lämmönvaihtimet ovat yhdistettävissä erittäin nopeasti toisiinsa PT-liitäntäsarjojen avulla. Sarjat on varustettu pikaliittimillä ja mahdollistavat enimmillään 30 metrin kokonaisasennuspituuden sisä- ja ulkoyksikön välillä.

Jäähdytysaineena yhdyslinjoissa kiertää pelkästään vesi, joka sisältää hieman glykolia. Näin kylmäainevuotoja ei voi esiintyä, mikäli laitteet yhdistetään ja irrotetaan oikein.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • 100 % Trotecin itse kehittämä, muotoilema ja valmistama
  • kestävä rakenne on suunniteltu erityisesti vuokranantajien tarpeisiin siirrettävään käyttöön
  • jäähdyttää nopeasti suuretkin tilat
  • nopea ja helppo asentaa ilman erikoishenkilöstöä

Ammattikäyttöön tarkoitettu ilmastointilaite PT 23000 S – Trotecin tehokasta jäähdytystekniikkaa

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään ammattikäyttöön tarkoitettu ilmastointilaite PT 23000 S ajankohtaiseen hintaamme 14 818,00 € (sis. alv:n). – nyt Trotec-kaupassa!

Haluatko lisätietoja PortaTemp-sarjan ammattikäyttöön tarkoitetuista ilmastointilaitteistamme? Lisätietoja saat soittamalla suoraan numeroon +49 2452 962-160 – Trotec-tiimi vastaa mielellään kysymyksiisi!

Toimitukset alkavat kalenteriviikolla 18

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*