Infrapunalämmitin IRS 800 jälleen saatavissa – suuntaa lämpö juuri sinne, missä sitä tarvitaan!

Voimia kuluttavan koronasulun loppu on häämöttämässä. On aika aloittaa suunnitelmat ystävien ja sukulaisten kutsumiseksi terassijuhliin.  Tarvitsetko kenties vieraillesi muutaman lisäpaikan, joilla istuessaan vieraasi tuntevat olonsa miellyttävän lämpimäksi? Jos näin on, tähän tarkoitukseen soveltuu erinomaisesti infrapunalämmitin IRS 800 E, joka on pitkän odottamisen jälkeen jälleen saatavissa: tämä infrapunalämmitin voidaan sijoittaa tarkasti pöytien ja tuolien viereen siten, että lämpö suuntautuu juuri oikeaan paikkaan. Lämmitin huolehtii myös pöydän alapuolisen alueen lämmittämisestä, mihin seinälämmittimet eivät usein pysty. Näin voit hemmotella niin vieraitasi kuin luonnollisestikin myös itseäsi!

Trotecin kätevä vapaasti seisova infrapunalämmitin IRS 800 E lämmittää heti ilman esilämmitystä. Ilman odotusaikaa käynnistyksen jälkeen. Äänettömästi. Hajuttomasti. Tämä nopea ja pieneen nurkkaukseenkin mahtuva lämmitin tuottaa sinulle ja vieraillesi runsaasti miellyttävää lämpöä enimmillään 800 watin lämmitysteholla. Valittavissa on myös kaksi lämmitystehon asetusta. Näin voit jatkaa juhlimista viileinäkin päivinä niin pitkään kuin haluat!

Edut yhdellä silmäyksellä – infrapunalämmitin IRS 800 E …

  • on erittäin helppo käyttää: Lämmitystehon voi säätää sopivaksi portaattoman lämpötilan säätimen ja kahden tehoasetuksen avulla enimmillään 800 watin tasolle.
  • muuntaa suuren osan energiasta suoraan lämmöksi, minkä vuoksi kvartsilämmitin on erittäin energiatehokas lämpöpuhaltimeen verrattuna. Koska infrapunalämmittimessä ei ole myöskään puhallinta, laite lämmittää hajuttomasti ja äänettömästi eikä myöskään nosta pölyä ilmaan. Näin tämä lämmitin on täydellinen lämmitysratkaisu allergikoille.
  • on sekä erittäin helppo siirtää että nopea ottaa käyttöön – pelkkä pistorasia riittää. Sijoitat laitteen vain sopivaan paikkaan, yhdistät pistokkeen pistorasiaan, kytket laitteen päälle ja aistit jo samassa miellyttävän lämmön ihollasi! Laitteessa on myös kätevä kantokahva, jonka ansiosta voit siirtää lämmittimen käden käänteessä paikasta toiseen: niin kylpyhuoneessa, talvipuutarhassa, parvekkeella, mökillä kuin toimistossakin.
  • huolehtii turvallisuudestasi: jos lämmitin jostain syystä menettää tasapainonsa, laitteen pohjaan integroitu kaatumiskytkin katkaisee välittömästi virran lämmittimestä.
  • toimii muiden infrapunalämmitinten tavoin samalla periaatteella kuin luonnollinen auringonsäteily. Infrapunasäteet eivät lämmitä ensin ympäröivää ilmaa, vaan suuntautuvat suoraan ihollesi ja muihin kohteisiin, kuten peitteisiin, tyynyihin tai seiniin. Tällainen lämpö hyväilee ihoasi ja säästää myös kukkaroasi, sillä IRS 800 E on erittäin energiatehokas.

Infrapunalämmitin IRS 800 E – merkkilaatua Trotecilta!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään infrapunalämmitin IRS 800 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme 19,95 € (sis. alv:n; normaalihinta 41,63 €) – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*