UUSI Aircooler PAE 60 / PAE 61: 4-in-1-laite jäähdyttää, raikastaa, puhdistaa ja kostuttaa ilman – ja vie vähemmän tilaa kaapissa

Kotona, toimistossa, kahvilassa – muutaman viikon kuluttua istuimme liian lämpimissä tiloissa, tai hikoilemme niissä. Kannattaa siis järkevästi varautua viilentämään tuleva kuumuus ’just in time’. Vielä järkevämpää on hankkia sopiva jäähdytysratkaisu, meidän uusi elegantti silkkimäinen mattamusta ilmanjäähdytin PAE 60 tai rakenteeltaan samanlainen klassinen mattavalkoinen PAE 61 – tehokkaat 4-in-1-laitteet jäähdyttävät, raikastavat, puhdistavat ja kostuttavat ilman. Järkevintä on kuitenkin niiden tilaa säästävä säilytys: ilmanjäähdyttimet voidaan ’kutistaa’ helposti 98 cm korkeasta kompaktiksi 70,5 cm korkeaksi.

Tulet varmasti arvostamaan  ilmanjäähdyttimen PAE 60 / PAE 61 jäisen raikkaan ilmavirran jäähdyttävää vaikutusta. Ja sitä, että 4-in-1-laite myös tuulettaa, raikastaa ja kostuttaa ilman: Nelinopeuksinen puhallin jäähdyttää olo- ja makuuhuoneiden, toimistojen ja yhtä lailla myös kahviloiden lämpötilan nopeasti mukavaksi. Monitoiminen ilmanjäähdytin myös puhdistaa ja kostuttaa sisäilman, joten voit nauttia pölyttömästä ja optimaalisesti kostutetusta viileästä ilmasta. Voit ohjata kaikkia toimintoja kaukosäätimellä mukavasti sohvalta!

Ja mikä parasta: Ilmanjäähdytin alentaa sisäilman lämpötilaa kemikaalien, energiaa syövän kylmäkompressorin ja häiritsevien poistoilmaletkujen sijasta täysin luonnollisesti innovatiivisella hunajakennorakenteeseen perustuvalla jäähdytystekniikalla:Kosteiden kennosuodatinten läpi virtaavaa sisäilmaa jäähdytetään poistamalla ilmasta lämpöenergiaa, ilma kostutetaan kylmällä tai jäiltä sisältävällä vedellä, puhdistetaan ilmansuodattimessa ja puhalletaan jäisen raikkaana takaisin huoneeseen. PAE 60 / PAE 61 haihduttaa 2,6 litraa tunnissa, joten 40 litran vesisäiliö riittää jäähdyttämiseen yli 15 tunnin ajan – ja on siten optimaalinen ratkaisu enintään 72 m2 tai 180 m³ kokoisiin tiloihin.

Näin se toimii

Nousevat lämpötilat lisäävät PAE 60 / PAE 61:n jäähdytystehoa. Mitä korkeampi lämpötila on, sitä nopeammin kosteus haihtuu kennosuodattimessa ja sitä enemmän ilmasta poistetaan lämpöä. PAE 60 /PAE 61 tukee samalla kehon omaa immuunipuolustusta taistelussa ilmassa kulkeutuvia taudinaiheuttajia, esimerkiksi flunssaviruksia ja SARS-CoV-2:ta vastaan. Liian pieni ilmankosteus kuivattaa nenän limakalvoja, jolloin ne läpäisevät enemmän viruksia. Optimaalisesti kostutettu ilma sitä vastoin lujittaa kehon omaa puolustusta. PAE 60 / PAE 61 soveltuu 2,6 l/h kostutustehollaan kokovuotiseen käyttöön ja pitää siten huoneilman kosteuden jatkuvasti optimaaliselle 40 – 60 % alueella.

PAE 60 / PAE 61:n integroitu ajastin on sekä mukava että virtaa säästävä, sillä se voidaan ohjelmoida kytkemään ja katkaisemaan virta haluttuun aikaan. Käyntiaika automaattiseen käynnistykseen tai pysäyttämiseen voidaan säätää 1 tunnin portain 1 tunnista 15 tuntiin. Käynnistysajastin on kätevä esimerkiksi toimistossa, jolloin tilat ovat jäähtyneet miellyttävään lämpötilaan jo töiden alkaessa. Makuuhuoneessa laitteen raikas ilmanvire tuudittaa uneen, ja aamulla laite pysähtyy ja säästää siten virtaa.

PAE 60 / PAE 61 on todellinen tilaihme, kun laite varastoidaan tai kuljetetaan. Laitteen yläosan voidaan irrottaa helposti avaamalla kaksi kahvaa ja laskea ylösalaisin vesisäiliöön. Tätä kätevää ominaisuutta käyttämällä laitteen korkeus pienenee 70,5 cm:iin. Laitteen sivujen mukavat kädensijat helpottava ilmajäähdyttimen kantamista paikasta toiseen.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • 4-in-1-laite, mukana ilman jäähdytys, ilman raikastus, ilman puhdistus ja ilman kostutus
  • hunajakennotekniikkaan perustuva luonnollinen ilmanjäähdytys
  • mahdollisuus parantaa jäähdytystehoa neljällä mukana toimitetulla kylmävaraajalla tai jääpaloilla
  • suuri haihdutusteho 2,6 litraa tunnissa

Design-ilmanjäähdytin PAE 60 / PAE 61 – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään valitsemasi tehokas uusi ilmanjäähdytin PAE 60 / PAE 61 ajankohtaiseen tarjoushintaamme:

sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Toimitukset alkavat kalenteriviikolla 26

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*