Haluat tehdä myös vaativia puutöitä ja kalusteita – siksi akku- tai kaapelipistosahat Trotec-merkkilaatua

Trotecin tehokkaat pistosahat ovat aina oikea työkalu – valitse joko akku- tai verkkovirtakäyttöinen, kahva tai nuppi. Akkupistosaha PJSS 11‑20V saa virtaa vahvasta 20 voltin litium-ioniakusta, kun työkohteessa ei pistorasiaa. Laserohjatut pistosahatPJSS 12-230V ja PJSS 13-230V ovat parhaat suosituksemme tarkkaan suorien, kaarevien muotojen tai viisteiden sahaamiseen. Kaikkien Trotec-pistosahojen mukana toimitetaan useita puusahanteriä, metallisahanterä ja paljon muita varusteita.

Jotta voit valita sopiva PJSS-sarjan pistosahamallin, mieti ensin, miten haluat sahata puuta. Sillä jokaisen mallin käyttäytyminen kaarissa on erilainen ja tehon erotkin ovat suuria. Jos haluat esimerkiksi sahata pitkiä suoria, rinnakkaisohjain on erittäin hyödyllinen, sillä se auttaa minimoimaan rakenteesta johtuvat poikkeukset sahattaessa suoraan. Jos suunnittelet viisteiden sahaamista, kannattaa valita säädettävän jalkalevyn sisältävä pistosaha. Kaikissa PJSS-malleissa on muuten kutsuttu ’heiluriliike’: Tavallisten pistosahojen sahanterä liikkuu vain pystysuorassa, kun taas heiluripistosahojen sahanterä liikkuu myös vaakasuorassa, mikä vähentää eteenpäin liikuttamiseen tarvittavaa voimaa ja nopeuttaa sahaamista.

Huomaa mukavat ominaisuudet

Pistosahojen ominaisuuksiin tutustuminen säästää myöhemmin monelta harmilta, joita puuttuvat mukavat ominaisuudet aiheuttavat. Kaikkien PJSS-pistosahanallien elektroninen iskuluvun säätö mahdollistaa materiaalin huomioivan ja samalla turvallisen työskentelyn. PJSS-pistosahoissa on myös läpinäkyvä repimissuoja, joka takaa tarkan repeilemättömän sahauksen. Integroitu puhallus pitää työpaikan vapaana lastuista ja pölystä, ja pikakiinnitys mahdollistaa sahanterän vaihdon muutamassa sekunnissa ilman työkaluja.

Valitse kahva tai sauvamalli ja nuppi

Rakenne vaikuttaa ratkaisevasti erilaisten sahausten onnistumiseen. Kahvalliset pistosahat, esimerkiksi akkukäyttöinen PJSS 11-20V ja verkkovirtakäyttöinen PJSS 12-230V on tarkoitettu ennen kaikkea aloittelijoille ja kotinikkareille. Ne ovat suoraan sahattaessa varmasti kädessä, niitä voidaan ohjata helposti yhdellä kädellä, ja toistuva käynnistäminen ja pysäyttäminen sujuvat helposti. Ammattilaiset suosivat nupillisia pistosahoja, esimerkiksi PJSS 13-230V, jotka ovat paljon helpommin hallittavissa kuin kaarelliset pistosahat, kun on sahattava monimutkaisia kaarevia muotoja, viisteitä tai kohde on pään yläpuolella. Konetta saa syötettyä helposti etupuolen nupilla ja ohjattua tarkasti toisella kädellä.

Mieluummin akkukäyttöinen vai verkkovirtakäyttöinen pistosaha?

Verkkovirta- tai akkukäyttöisen mallin parempi soveltuvuus riippuu käyttötarkoituksesta. Verkkovirtakäyttöisillä pistosahoilla voidaan työskennellä keskeytyksittä niin kauan kuin kaapeli on kiinni pistorasiassa. Akkupistosahan, esimerkiksi meidän mallimme PJSS 11-20V, on ihanteellinen vaihtoehto, jos käyttöpaikalla vain huonosti mahdollisuuksia käyttää verkkovirtaa. Jatkojohtoa ei tarvita, vaan voit aloittaa heti. Akkupistosahat ovat nykyään lähes yhtä tehokkaita kuin verkkovirtakäyttöiset pistosahat. Akku kestää kuitenkin vain tietyn aikaa ja on sitten ladattava uudelleen. Jos aiot työskennellä pitkään, kannattaa ostaa lisäakku. Kun lataat akkuja vuorotellen, voit työskennellä käytännössä keskeytyksettä.

Pistosahat ja laserohjain – mitä etuja ne tarjoavat?

Moderneissa pistosahoissa, esimerkiksi malleissamme PJSS 12-230V tai PJSS 13-230V on laserohjainvalo, joka merkitsee sahauslinjan. Erikseen kytkettävä laser projisoi työkappaleelle selvästi näkyvän punaisen linjan ja näyttää sahaussuunnan tarkasti. Poikkeamat sahauslinjasta voidaan havaita heti ja korjata.

Valitse ’oma’ PJSS-pistosahamalli – nyt Trotec-kaupasta!

Trotecin tehokkaat pistosahat ovat aina oikea työkalu. Akkupistosahamme PJSS 11-20V saa virtaa vahvasta 20 voltin litium-ioniakusta, kun työkohteessa ei pistorasiaa. Suosittelemme suorien, kaarevien muotojen tai viisteiden sahaamiseen laserohjattuja pistosahojamme PJSS 12-230V, kahvamalli, ja PJSS 13-230V nuppimalli. Tutustu heti tehokkaisiin PJSS-sarjan laitteisiin Trotecilta – nyt Trotec-kaupassa:

  • kahvallisen akkupistosahan PJSS 11-20V mukana saat rinnakkaisohjaimen, liittimen pölynimurille, repimissuojan, liukukappaleen, kuusiokoloavaimen, kaksi terää puun sahaukseen, yhden terän metallin sahaukseen ja kuljetuslaukun
    normaalisti 83,30 €, nyt vain 49,93 €,
  • kahvallisen pistosahan PJSS 12-230V mukana saat rinnakkaisohjaimen, liittimen pölynimurille, repimissuojan, liukukappaleen, kolme terää puun sahaukseen ja yhden terän metallin sahaukseen
    normaalisti 46,83 €, nyt vain 29,95 €,
  • nupillisen pistosahan PJSS 13-230V mukana saat rinnakkaisohjaimen, liittimen pölynimurille, repimissuojan, liukukappaleen, kolme terää puun sahaukseen ja yhden terän metallin sahaukseen
    normaalisti 57,26 €, nyt vain 34,96 €,

Kaikki laitteiden hinnat sis. alv.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*