UUSI 37-osainen käsiporasarja: luovien askarteluideoiden toteuttamiseen syksyllä tai joululahjaksi askartelun ystäville.

Käsiporat ovat kotinikkareiden ja ennen kaikkea askartelijoiden suosiossa. Pieniä reikiä porattaessa tarvitaan paljon näppituntumaa – ja silloin Trotecin uusi 37-osainen käsiporasarja näyttää vahvuutensa. Sarja sisältää kaiken tarkkaan poraukseen tarvittavan: käsipora, miniruuvipenkki, kiinnikkeet ja eri kokoiset kierreporat, jotka sopivat lähes jokaiselle materiaalille – hyvin järjestettynä ja aina käsillä kahdessa kätevässä muovikotelossa.

Tarvitaanpa tarkkaa poraamista sitten mallin rakennuksissa, taidekäsityössä, korujen valmistuksessa tai askarreltaessa perhepiirissä – käsiporasarja vakuuttaa monikäyttöisyydellään ja sisältää paljon käytännöllisiä lisävarusteita, joita ei tarvitse osaa erikseen kalliiseen hintaan. Kevyestä alumiinista valmistetun minikäsiporan ergonominen muoto oterenkaineen sopii optimaalisesti käteen. 25 HSS-tarkkuusporanterää ja 10 HSS-mikrokärkipalaa eivät kaihda kosketusta: Karkaistusta teräksestä valmistettuna ne läpäisevät vaivattomasti esimerkiksi puuta, kumia, PVC:tä ja muovia. Myös kastanjoita, saksanpähkinöitä, simpukoita, luita, meripihkaa ja monia muita materiaaleja voidaan porata vaivattomasti ja käsitellä luovasti.

Näin se käy

Kompakti, ultrakevyt alumiininen käsipora tekee kaikesta askartelusta hauskaa. Erityinen luistamaton kahva takaa varman otteen ja siirtää voiman maksimaalisesti, joten lapsetkin voivat käyttää työkalua vaivattomasti. Tarkkuusporaa käytetään sananmukaisesti kättä kääntämällä. Yksi kääntö riittää avaamaan nopeatoimisen istukan poranterän kiinnittämistä tai vaihtoa varten.

Toimitus sisältää miniruuvipenkin kiinnityskappaleineen ja pidikkeineen, joilla pyöreät, kulmikkaat sekä monimutkaiset esineet (esimerkiksi kuulat, ketjut tai kellot) voidaan kiinnittää luistamattomasti. Monipuolisen varustepaketin täydentävät kaksi lujaa muovikoteloa tarkkuusporanterien säilyttämiseen pölyltä suojattuna. Kaikki poranterät on esilajiteltu kiinteään paikkaan, josta ne eivät putoa, ja ne voidaan poistaa helposti pystyasennossa seisovasta pidikkeestä.

Käsiporasarjan kaikkien 37 osan yleisnäkymä

1 käsipora, luistamaton kädensija, pituus 90 mm
istukan avautuma: maks. 3,5 mm
materiaali: alumiiniseos

25 HSS-tarkkuusporanterää
HSS-kierreporat valmistetaan kovasta ja kulutusta kestävästä työkaluteräksestä, suositeltava reiän syvyys 6 mm – 28 mm. Jopa laadukkaimmastakin materiaalista valmistetut pienet poranterät voivat katketa, joten edullinen sarja sisältää useita kappaleita samoja poranteriä.

5 x Ø 0,5 mm / 5x Ø 0,6 mm / 3x Ø 1,0 mm
2 x Ø 1,2 mm / 2x Ø 1,5 mm / 2x Ø 1,8 mm
2 x Ø 2,0 mm / 2x Ø 2,3 mm / 2x Ø 3,0 mm

10 HSS-mikroporanterää
Värirenkaallisia HSS-mikroporanteriä suositellaan enintään 10 mm:n reikien hallittuun poraamiseen. Mikroporanterät ovat samoin kuin HSS-tarkkuusporanterä erittäin kovia ja kulutusta kestäviä

1 x Ø 2,1 mm / 1 x Ø 2,2 mm / 1 x Ø 2,3 mm / 1 x Ø 2,4 mm / 1 x Ø 2,5 mm
1 x Ø 2,6 mm / 1 x Ø 2,7 mm / 1 x Ø 2,8 mm / 1 x Ø 2,9 mm / 1 x Ø 3,0 mm

1 miniruuvipenkki
Mitat: 122 x 57 x 35 mm
Materiaali: alumiiniseos ja muovi

2 kiinnityskappaletta pyöreiden ja kulmikkaiden esineiden kiinnittämiseen
Materiaali: kova muovi

4 kiinnitystappia ja 4 lukkoruuvia
Kiinnitystappien materiaali: kova muovi
Ruuvien materiaali: ruostumaton teräs

40-osainen kärkipala- ja hylsyavainsarja – merkkilaatua Trotecilta!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään uusi 37-osainen käsiporasarja ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 20,78 €, nyt vain 14,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*