UUSI Ilmankuivain TTK 122 E: pitää jopa 40 litran päivittäisellä kosteudenpoistotehollaan olosuhteet kuivina

Onko koko asunnossa tai avokonttorissa liikaa kosteutta Hygrostaatin ohjaama ilmankuivan TTK 122 E pitää ilmaston optimaalisena myös enintään 120 m² kokoisissa tiloissa. Märät kellarit, tulvineet kerrokset heti vesivahinkosaneerauksen aika? Tehokas kuivaimemme ja sen jopa 40 litran kosteudenpoistoteho päivässä on silloin ykkösvalinta. Se suojaa kaikkea, mikä on sinulle rakasta ja arvokasta – niin yksityistiloissa kuin kaupallisessa käytössä rakennuskuivaimenakin. Ja mikä parasta: Kuumakaasusulatusautomatiikka varmistaa optimaaliset kuivaustulokset matalissakin lämpötiloissa.

Sisäilman liiallinen kosteus, joka on usein seurausta rajuilmasta, tulvista tai vettä johtavien putkien vuodoista, vaarantaa sekä terveyden että rakennuksen rakenteet. TTK 122 E takaa nopean ja pysyvän avun: Samantekevää, onko kyseessä yksityinen ympäristö, jossa ilmankosteus halutaan pitää hygrostaattiohjatusti 40–50 prosentin mukavuusalueella tai kaupallinen käyttö rakennuksen kuivauslaitteena kosteusvaurioiden poistamiseksi mahdollisimman lyhyessä ajassa jatkuvassa käytössä – tyylikäs ruostumattomasta teräksestä valmistettu ilmankuivain TTK 122 E vakuuttaa erinomaisella kuivaustehollaan 40 l / 24 h 240 m³/h ilmamäärällä, ja pitää siten luotettavasti kuivana jopa 120 m²:n suuruiset tilat tai 300 m³:n tilavuuden. Laite loistaa kummassakin ympäristössä mukavilla varusteilla, sillä TTK 122 E on ilmankuivan joka tilanteeseen:

  • Ilmankosteuden säätely asuintiloissa
  • Kosteuden säätely arkistoissa, kirjastoissa ja taidenäyttelyissä
  • (Vanhojen autojen) autotallien, kellareiden ja varastotilojen kuivana pito
  • Käyttö rakennustyömaan kuivauslaitteena ja kuivattaminen vesivahingon jälkeen

Näin se toimii

TTK 122 E:ssä on automaattinen hygrostaattiohjattu kuivaustoiminto. Voit asettaa haluamasi tavoitekosteuden valitsemalla väliltä 30–90 % suht. kosteus. Haluttu kosteus asetetaan 5 prosentin portaissa. Laite käynnistyy automaattisesti, kun arvo ylittyy. Kun haluttu kosteusarvo on saavutettu, kompressori pysähtyy automaattisesti. Integroidun automaattisen kuumakaasu-sulatusjärjestelmänsä ansiosta se takaa jatkuvan luotettavan ilmankuivauksen ilman pitkiä sulatusvaiheita myös alhaisissa lämpötiloissa (alle 12 °C).

Lisäksi TTK 122 E:ssä on kattavat mukavuustoiminnot: Erityinen SuperDry-toiminto on erityisen kätevä kostean pyykin, vaatteiden tai mattojen nopeaan kuivattamiseen. Näin voit kuivata lyhyessä ajassa myös suuret tekstiilit, jotka eivät mahdu kuivausrumpuun. 24 tunnin ajastin, automaattinen uudelleenkäynnistystoiminto ja ohjauspaneelin lukitustoiminto täydentävät toimintojen valikoiman. Käyttömukavuuden maksimoimiseksi ohjauspaneelissa on helposti puhdistettavat kalvonäppäimet ja huoneen lämpötilan ja kosteuden digitaalinen näyttö. TTK 122 E:n vakiovarusteisiin kuuluu myös täyttymisestä varoittava valo, kun suuri 8 litran kondenssivesisäiliö on täynnä, sekä automaattisesti sammuttava ylitäytönestin.

Laitteeseen voi liittää jatkuvassa käytössä tyhjennysletkun, jolloin kondenssivesisäiliötä ei tarvitse tyhjentää jatkuvasti. Helposti irrotettava ilmansuodatin kerää nukan ja eläinten karvat, jotka voi pyyhkiä pois puhtaaksi tai pestä nopeasti ja helposti. Integroitu aktiivihiilisuodatin poistaa ilmasta epämiellyttävät hajut. TTK 122 E kestää vaikeimpiakin käyttöolosuhteita, sillä kotelo on ruostumatonta jaloterästä, kummallakin puolella on kahva, ja kumipintaiset pyörät pyörivät herkästi.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • laadukas kuumakaasusulatusautomatiikka
  • SuperDry-toiminto tekstiilien nopeaan kuivaukseen
  • automaattinen hygrostaattiohjattu kosteudenpoistotoiminta ja kosteuden tosiarvoesivalinta
  • aktiivihiilisuodatin epämiellyttäviä hajuja vastaan 

Ilmankuivain TTK 122 E – Trotecin merkkilaatua!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään ilmankuivain TTK 122 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 885,66 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*