Akkukäyttöinen käsipyörösaha PCSS 05 20V: sahaa tarkasti puuta, muoveja ja ei-rautametalleja – mukana ’aloita heti’ -sarja!

Tehokas, kätevä, kompakti ja kaapeliton – akkukäyttöinen käsipyörösaha PCSS 05‑20V on nopea ja mukava ratkaisu tarkkaan suoraan sahaukseen. Sahaa puuta, muoveja tai ei-rautametalleja, esimerkiksi alumiinia ja kuparia. Käsipyörösaha tehokkaine Flexpower 20 V:n litium-ioniakkuineen (2,0 Ah) soveltuu erityisesti joustaviin sahaustöihin, kun tavallinen käsipyöräsaha on liian suuri. Ja mikä parasta: ’Aloita heti’ -sarjalla voit aloittaa työskentelyn heti. Sarjaan sisältyvät sahanterät soveltuvat yleisimpiin sahaustöihin ja ovat helppoja asentaa.

Akkukäyttöinen käsipyörösaha PCSS 05‑20V on ykkösvaihtoehto, kun haluat muotoilla, katkaista tai lyhentää yhdellä kädellä. Portaattomasti säädettävä sahaussyvyys 0 – 28,5 mm esimerkiksi laminaatin, parketin, kipsilevyjen tai vanerin sahaukseen. Tai kun on katkaistava kupariputkia, laattoja ja kattotiiliä tai lyhennettävä ovilevyjä ja jalkalistoja. Käsipyörösahan tehokas 20 V:n Flexpower-litium-ioniakku (2,0 (Ah), keveys ja ergonomisesti muotoillut otealueet Softgrip-pintoineen takaavat turvallisen työskentelyn yhdellä kädellä – myös pään päällä.

Edut lyhyesti – akkukäyttöinen käsipyörösaha PCSS 05‑20 V …

  • painaa vain kaksi kiloa ja pysyy siten mukavasti kädessä, ja pienet mitat mahdollistavat tarkan työskentelyn myös ahtaassa ja hankalapääsyissä kohteissa.
  • 20 V:n Flexpower-litium-ioniakku (2,0 (Ah) mahdollistaa rajattoman liikkumisvapauden sahattaessa. Sarjaan sisältyvä latausasema lataa akun täyteen tunnissa – ei muisti-ilmiötä eikä purkautumista itsestään. Kolmiportaiset liikennevalot näyttävät aina luotettavasti 20 V:n Flexpower-litium-ioniakun jäljellä olevan latauksen.
  • sahaussyvyys voidaan säätää portaattomasti laitteen hyvin esillä olevalla vivulla. Asteikko on hyvin luotettavissa myös käytettäessä suojalaseja.
  • toimitukseen sisältyvät rinnakkaisohjain takaa tarkan sahausjäljen koko pituudelta. Etäisyys työkappaleen reunaan voidaan säätää yhden cm:n portain. Rinnakkaisohjain kiinnitetään ilman työkaluja siipiruuvilla.
  • käytännöllinen karalukko helpottaa ja nopeuttaa sahanterän vaihtoa. Kiinnittämiseen tarvittava kuusiokoloavain sisältyy myös käsipyörösahan toimitukseen. Varmistin estää laitteen käynnistämisen vahingossa, kun sahanterä vaihdetaan.
  • toimitetaan täysin käyttövalmiina – sisältää 20 V:n Flexpower-litium-ioniakun (2,0 (Ah), pikalatauslaitteen, 1 x HSS-sahanterän (44 hammasta), 1 x TCT -sahanterän (24 hammasta), 1 x timanttisahanterän, rinnakkaisohjaimen, poistoimuadapterin, kuusiokoloavaimen AV5 sekä kätevän kuljetuslaukun.

Akkupyörösaha PCSS 05‑20V – Trotecin merkkilaatua

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään Akkukäyttöinen käsipyörösaha PCSS 05‑20V täydellisessä paketissa ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 145,84 €, nyt vain 79,96 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*