Uudet pyrometrimme – lämpötilan mittausta ilman kosketusta!

 

 

banner_pyrometer

 

Pienet, kätevät ja erittäin tarkat – RP-sarjan pyrometrit

Talvea kesti tarpeeksi kauan. Nyt voimme vihdoinkin nauttia pitkistä päivistä ja yöttömistä öistä. Voimme kaivaa grillimme vajasta, hankkia hiiliä tai kaasupullon. Kohta ritilällä tirisevät ihanat pihvit ja rapeat vihannekset.

Pihvin tulee olla juuri oikein grillattu – ei liian kypsä, ei liian raaka. Tähän tarkoitukseen uudet pyrometrimme ovat ihanteelliset: ne mittaavat ilman kosketusta tarkan pintalämpötilan.

Yhtälailla näitä pieniä ja näppäriä laitteita voi käyttää kylmien juomien oikean lämpötilan tarkistamiseen.

Tietenkin pyrometreillämme on laajempi käyttöalue kuin vain grillikeittiö. Voit esim. tarkistaa lämmityslaitteen tai auton moottorin lämpötilan. RP-sarjan pyrometrit antavat nopean vastauksen mahdolliseen ylikuumenemisongelmaan.

Infrapuna-lämpömittari RP05 – pieni ja vahva!

Pyrometri RP05 ei ole paljon merkkaustussia paksumpi ja sopii joka housuntaskuun. Pyrometri mittaa ilman kosketusta kaikki pintalämpötilat -35 °C ja +230 °C välillä. Laite on sekunneissa käyttövalmis ja sammuu itsekseen mikäli sitä ei käytetä.

RP05 –pyrometriä voit käyttää niin sisällä kuin ulkonakin. Mittaa minkä tahansa pinnan lämpötilaa.

Nopea ja kätevä – Pyrometri RP10

Tämäkin kevyt mittalaite tekee sinusta täydellisen grillimestarin. Voit kohdentaa mittauspaikan laserosoittimella, esim. pihvin tai paistin paksuin kohta. Lisäksi laite näyttää minimi- ja maksimiarvot, ja voit aktivoida lämpötilahälytyksen. RP10 mittaa lämpötiloja -30 °C ja +270 °C välillä. Emissioaste on vapaasti säädettävissä.

Pyrometri RP15 – hallitse lämpötila

Infrapunalämpömittarin RP15 kanssa et voi mitata väärin. Laitteessa on lisäksi laserosoitin, jolla voit kohdentaa mittauksesi tarkasti. Pyrometri on sekunneissa käyttövalmis ja mittaa tarkasti -30 °C ja +260 °C välillä. Voit nähdä lämpötilan myös Farenheitin asteikolla. Kun valo on puutteellista, takaa valaistu näyttö hyvän luettavuuden. Voit siis myös grillata hämärässä loppukesällä tai alkusyksystä sekä tutkia autosi moottoria pimeällä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*