Jatkuvaa aivastelua? Kutiavat silmät? Hanki siinä tapauksessa ilmankuivain TTK 70 S

banner_ttk70s_fi

Kesä on mukavaa. Mutta allergikoille tämä vuodenaika saattaa myös olla erittäin hankala ja epämiellyttävä, kun siitepölyt lentelevät. Silmät punoittavat ja kutisevat, nenä valuu jatkuvasti ja ainainen aivastelu käy hermoille. Edes kotona pitäisi saada olla hyvä olo ja se järjestyy ilmankuivaimella TTK 70 S. Sen sisäänrakennettu ilmansuodatin huolehtii puhtaasta ilmasta suodattaen siitepölyt, muut pölyt ja eläinkarvat ilmasta.

Voit valita neljästä eri ohjelmasta: automaattisäädössä hygrostaatti valvoo jatkuvasti suhteellista kosteutta ja säätää siten ihanteellisen kuivaustehon. Lisäksi ilmankuivainta TTK 70 S voi käyttää jatkuvasti, siinä on pyykinkuivaus- sekä erityinen ilmanpuhdistustoiminto. Ajastimen avulla koneen voi sammuttaa automaattisesti 2:n, 4:n tai 8:n tunnin jälkeen.

Tilaasäästävä kotiapulainen

Huomaat tuskin koko ilmankuivainta kotonasi, sillä se on niin kapea että se mahtuu lähes joka nurkkaan tai koloon. Siitä huolimatta se on aikamoinen tehopakkaus. Se sopii ihanteellisesti tiloihin, joiden maksimikoko on 50 m²: keittiöön, kylpyhuoneeseen, makuuhuoneeseen, olohuoneeseen… Lisäksi se helpottaa siivouksessa: mikäli olet juuri pessyt lattiat, kuivuvat ne ilmankuivaimen ansiosta nopeammin. Kuivain nopeuttaa myös pyykin kuivumista, säilyttäen silti puhtaan pyykin tuoreen tuoksun,  ja pitää jopa matot ja kenkähyllyt kuivana. Pyykinkuivausta varten laitteessa on erityinen kuivaustoiminto.

Tehokasta kuivausta automaattisesti

Olemme kehittäneet ilmankuivaimen TTK 70 S erityisesti koti- ja työtiloihin. Pieni laite valvoo jatkuvasti suhteellista ilmankosteutta ja hygrosaatti pitää huolen siitä, että laite käynnistyy ja sammuu tarpeen mukaan. Lisäksi laitteessa on varoitusvalo, joka ilmoittaa neljän litran keruuastian ollessa täynnä ja ylitulvimissuojan ansiosta laite myös sammuu, ennen kuin vesi pääsee tulvimaan yli. Mikäli haluat kuivattaa jatkuvasti ilman valvontaa, voit liitää kuivaimeen tavallisen puutarhaletkun ja poistattaa kondenssiveden suoraan lattiakaivoon.

Tutustu myös muihin säästöpaketteihimme. Löydät sieltä TTK 70 S-kuivaimen yhdessä kätevien mittareidemme kanssa uskomattoman edulliseen hintaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*