Tyylikkäät voimapaketit: uudet TTK S-ilmankuivaimet teollisuuteen ja ammattikäyttöön

kraftpakete_ttk_fi

100 % Trotec – kehitys – muotoilu – valmistus

Onko kellarissasi kosteaa, etkä tiedä minne sen vuoksi varastoisit tavaroitasi? Vaatiiko muut varastotilasi, laboratoriosi tai työpajasi kuivaa ilmaa, koska valmistat esim. elintarvikkeita tai lääkkeitä? Vai täytyykö uuden rakennuksen kuivua nopeasti, jotta pysyt urakkasi aikataulussa?

Kaikkiin näihin tarpeisiin on ratkaisuna uudet, siirrettävät TTK- sarjamme ammattimaiset ilmankuivaimet. Niitä voi käyttää vaativissakin olosuhteissa, sillä ne ovat erittäin kestäviä, korkealuokkaisia ja tehokkaita jopa alle 15 °C asteen lämpötiloissa. Trotecin uudet ilmankuivaimet ovat entistä tehokkaampia ja tyylikkäämpiä, aitoa saksalaista teollisuussuunnittelua.

Functional Design: Näyttää hyvältä ja toimii hyvin

Samalla kuin ilmankuivainten ulkomuoto on muuttunut, niihin on ilmestynyt myös muutamia ekstroja: samankokoiset koneet voidaan pinota tukevasti päällekkäin sopivien urien ansiosta. Näin kuivaimia voidaan varastoida ja siirtää tilaa säästäen. Erityinen kapselointi suojaa kuivainten elektroniikkaa pölyltä ja kosteudelta, ja suojahuppu estää naarmuuntumiset, likaantumiset ja kolhut kuljetuksen ja varastoinnin yhteydessä. “Uutuuksien tarkoituksena on tietenkin lisätä kuivainten käyttöikää” sanoo Trotecin johtoryhmään kuuluva Rainer Rausch. “Olemme ajatelleet pieniäkin yksityiskohtia, esimerkiksi ohjausyksikkö on suojattu mahdollisilta iskuilta pienellä tangolla, jolloin häiriötön käyttö on mahdollista jopa rakennustyömailla.” Ilmankuivaimissa on lisäksi käyttötuntilaskuri. Vaihtoehtoisesti saatavilla on myös kaksoislaskuri, mikäli haluaa käyttötuntien lisäksi laskea myös kilowattitunnit.

Uusia TTK S –ilmankuivaimia on neljää eri mallia. Kaikki mallit valmistetaan yhtenäisestä sarjasta, joten voimme käyttää samoja komponentteja erikokoisiin laitteisiin. Näin valmistus on nopeampaa ja tehokkaampaa, mistä tietenkin myös asiakkaamme hyötyvät.

Uusien TTK S –ilmankuivainten kosteudenpoistoteho vuorokaudessa on 32 ja jopa 150 litran välillä. Kätevien kuljetuspyörien ja työntökahvojen ansiosta  jokaista mallia voi siirtää helposti ja nopeasti tiloista toiseen. Tehoa on parannettu älykkäällä yhdistelmällä, joka koostuu lämmönsiirrosta ja puhallusjärjestelmästä.
Lisäksi kaikissa TTK S –ilmankuivaimissa on ammattimainen kuumakaasu-sulatustekniikka, jolloin aikaa ei tuhlaannu mahdollisiin laitteen sulatustaukoihin. Näin saavutetaan  tehokkaampi kosteudenpoisto myös pitkäaikaiskuivatuksissa. Mikäli kuivatat pitkillä etäisyyksillä (50 metriin asti) tai eri kerroksissa (4 m korkeuteen), voit tilata lisävarusteena piakkoin saatavilla olevan vahvan lauhdevesipumpun. Näin pitkäaikaiskuivatus sujuu ilman katkoksia.

Ilmankuivain TTK 125 S

Ilmankuivain TTK 175 S

Ilmankuivain TTK 355 S

Ilmankuivain TTK 655 S

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*