Sähköinen lämpöpuhallin TDS 100 sisätiloihin – nyt jälleen saatavana!

banner_tro_blog_tds100_banner_fi(0)

Tässä on tehokas ratkaisu ammattimiehille, jotka eivät halua palella lämmittämättömissä työtiloissa. Voimaa uhkuva sähkölämmitin TDS 100 on oikea lämpöratkaisu suuriin korjaamoihin, varastoihin tai tehdashalleihin. Sähkökäyttöinen lämpöpuhallin tuottaa lämpöä täysin puhtaasti, toisin sanoen se ei kuluta happea tai tuota palokaasuja. Siksi se soveltuu ihanteellisesti suljettujen tilojen lämmittämiseen. Varustaudu siis talveen – Trotecin TDS 100 -lämmittimellä.

Näin se toimii

Trotecin täysin itse kehittämä ja suunnittelema sähkökäyttöinen lämpöpuhallin TDS 100 on tarkoitettu todella suuriin lämmitystarpeisiin. Sen valtavaa lämmitystehoa voidaan säätää kolmiportaisesti 11 kW:sta 22 kW:iin (asennossa 1 laite puhaltaa lämmittämättä) puhaltaen ilmaa ulos yli 1 600 m³/h, joten tehokapasiteettia riittää. Laitteessa on paitsi moniportainen lämmitystehon säätö, myös integroitu portaaton termostaattiohjaus, joka säätää ilmavirran lämpötilan halutuksi.

TDS 100 -lämmittimessä on ylikuumenemissuojan ja lämpösuojallisen, erittäin kestävän puhallinmoottorin lisäksi muitakin tärkeitä ominaisuuksia kuten esimerkiksi trapetsin muotoiset, tukevat kantokahvat, joiden varaan laite voidaan myös pinota helposti,  sekä upotetut säätimet. Mikä parasta: laite voidaan sijoittaa lähes kaikkialle, sillä lämpöpuhaltimen sivuilla on sopivat kierteet kiinnikkeille (voidaan tilata erikseen) joiden avulla laite voidaan asentaa joustavasti seinään tai kattoon.

Neljä hyvää etua:

  • 100 % Trotecin kehittämä, suunnittelema, valmistama
  • moniportainen lämpötilan säätö
  • integroitu termostaatti pitää lämpimän ilman virtauksen tasaisena
  • mahdollista kiinnittää seinään tai kattoon

Varaudu talveen TDS 100- lämmittimellä!

Valitse ammattilaisena ammattimainen ratkaisu sisätilojen lämmittämiseen: Tilaa jo tänään sähköinen lämpöpuhallin TDS 100, OVH 497,76 € nyt vain 299,94 € sis. alv. – nyt Trotecin verkkokaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*