Uudet AirgoClean ilmanpuhdistimet – toimitukset alkavat!

banner_AirgoClean_banner_fi

Nyt ne tulevat: uusien AirgoClean –ilmanpuhdistimien toimitukset ovat alkamassa. Jos tilasit ajoissa, pääset ensimmäisten joukossa hyötymään uudesta Hightech-Standard-sarjasta. Mikäli et ole vielä tilannut, nyt kannattaa toimia. Molempien puhdistimien sisältämä erityisen tehokas suodatinyhdistelmä puhdistaa ilman hajuista ja pienimmistä huonepölyhiukkasista ja varmistaa siten aina puhtaan ja raikkaan hengitysilman.

Puhdas hengitysilma on erityisen tärkeää juuri nyt influenssakauden alkaessa, sillä esimerkiksi kuutiometrissä ilmaa voi olla jopa 15 000 influenssavirusta! Huone- ja siitepöly, herkistävät aineet, eläinten karvat sekä huonekaluista ja tapeteista vapautuvat aineet vaikuttavat negatiivisesti terveyteemme ja viihtyvyyteemme – kaikki nämä ovat hyviä syitä hankkia AirgoClean-laite. Kumpikin malli vähentää vähäisiä ja keskivoimakkaita hajuja sekä epäpuhtauksia ja parantaa tuntuvasti ilmanlaatua.

Näin se toimii

AirgoClean 105 S sopii enintään 30 m² tiloihin, AirgoClean 205 S jopa 70 m² tiloihin. Digitaalisesta näytöstä voi lukea aina ajankohtaisen ilmanlaadun. AirgoClean-laitteet mittaavat ilman epäpuhtauksien määrät integroiduilla pöly- ja VOC-antureilla ja toimivat siten täysautomaattisesti energiaa säästäen. Kolmitasoista puhallinta voidaan säätää manuaalisesti ohjaustaulusta tai kaukosäätimellä. Sen lisäksi AirgoClean-laitteissa on ajastintoiminto ja yötilan asetus.

Tehokkaiden ilmanpuhdistimien salaisuus on kaksi peräkkäistä suodatinjärjestelmää. Edestä imettävä ilma virtaa niiden läpi, jolloin aktiivihiilisuodatin poistaa ensin hajuja ja karkeahkoa huonepölyä. Erityisen tehokas True HEPA -suodatin tuhoaa jopa 99,97 % siitepölystä, allergeeneista ja homesienten itiöistä, aina 0,3 mikrometrin kokoon saakka! Suodattimen vaihdon näyttö muistuttaa vaihdon tarpeesta. Laadukas suodatintekniikka ei vaadi ionisoinnin tai haitallisen otsonin käyttöä.

Neljä erinomaista etua:

  • Kaksivaiheinen huoneilman suodatinjärjestelmä: aktiivihiili-esisuodatin ja True HEPA-suodatin
  • Integroidut sensorit pölyn ja ilmanlaadun valvontaan
  • Digitaalinäyttö ilmanlaatua ja suodattimen vaihtoa varten
  • Helppokäyttöinen kaukosäädin

Raikkaampi ja parempi hengitysilma niin kotona kuin toimistossakin!

Valitse uusi Hightech-Standard -sarja: Tilaa ilmanpuhdistin AirgoClean 105 S hintaan 372,00 € sis. alv. tai ilmanpuhdistin AirgoClean 205 S hintaan 496,00 € sis. alv. Saatavilla myös edullisia säästöpaketteja sopivine vaihtosuodattimineen – nyt Trotecin verkkokaupasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*