Lämmön jakautuminen – katso itse lämpökameralla!

banner_Wärmebildkamera_banner_fi

Kokeneena LVI-asentajana tunnet varmasti käsilläsi, kuinka hyvin lämpö jakautuu pattereissa, ja huomaat pienetkin lämpötilaerot nopeasti. Nyt voit selvittää asian Trotecin lämpökameralla vielä tarkemmin ja nopeammin!

Saat käden käänteessä kokonaiskuvan koko lämmitysjärjestelmän toiminnasta. Asiakkaasi puolestaan näkee, että korjaus on tarpeellista ja lisäksi hänelle jää muistiin sinun työpanoksesi merkittävyys, kun kodissa on miellyttävä lämpö! Tyytyväisyyttä ja turvallisuutta molemmille osapuolille Trotec-lämpökameran ansiosta.

Lämmön jakautuminen – katso itse!!

Lämmitysjärjestelmän moitteettoman toiminnan tunnistaa tietenkin tehokkaasta lämmityksestä. Sen edellytyksenä on puolestaan lämmön tasainen ja tehokas jakautuminen putkissa ja lämpöpattereissa. LVI-asiantuntijana tunnistat varmasti epätasaisuudet nopeasti ja varmasti. Usein riittää lämpöpatterin tunnusteleminen, jolloin vähemmän lämpenevät kohdat löytyvät nopeasti. Tiedät varmasti myös, että näissä kohdissa on kertyneitä epäpuhtauksia. Tilanteen selvittäminen on kuitenkin vaikeaa, kun kerrostumat ovat pieniä. Puhumattakaan lattialämmityksestä, jonka lämmön luovutuksen tarkka selvittäminen tunnustelemalla on erittäin hankalaa. Säästä aikaa ja selvitä lämmityksen ongelmat asiakkaalle esittämällä kuvia lämmitysjärjestelmän tehosta. Trotecin lämpökameran avulla se on mahdollista!

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa

Voit kertoa asiakkaalle selväsanaisesti, että koska lämmitys toimii epätasaisesti, koko järjestelmä pitäisi huuhdella. Useimmiten asiakkaalla on kuitenkin epäilyksiä – loppujen lopuksi on kysymys rahasta. Vakuuta asiakkaasi kuvilla, sillä kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.

Näin se käy

Lämmitä järjestelmä selkeää vika-analyysia varten. Ota Trotecin ammattilaistasoisen EC-tai IC-sarjan lämpökameralla – esim. EC060V tai IC080LV – lämpökuvia talon kaikista lämpöpattereista. Kuvat ja kerätyt tiedot voidaan tallentaa helposti, joten niitä voidaan vertailla keskenään – näin pysyt aina lämpötilan vaihteluiden jäljillä! Lämpötila-alueet erottuvat kuvissa värillisinä, jolloin sinä ja asiakkaasi näette, miten on toimittava. Muista vielä lopuksi: kun olet huuhdellut koko lämmitysjärjestelmän, esitä uusia kuvia tasaisesti ja tehokkaasti toimivasta lämmityksestä. Trotecilla on valikoimassaan myös tietojen arviointiin ja käsittelyyn sopiva ohjelmisto. Kaikkien lämpökameroiden mukana toimitetaan laaja vakio-ohjelmistopaketti, mutta suosittelemme lämpimästi lisävarusteena myytävää arviointiohjelmistoa MultiMeasure Studio Professional. Trotecin kehittämällä analyysiohjelmistolla laadit vika-analyysin ja tekstimoduuleilla koko raportin ammattimaisesti ja käden käänteessä. Nopeaa, tarkkaa ja vakuuttavaa.

Sopiva malli jokaiseen käyttötarkoitukseen

Tiedät itse parhaiten, kuinka usein ja millä tavoin käytät lämpökameraa. Me taas tiedämme, että meillä on joka käyttötarkoitukseen sopiva laite: ammattilaissarjan lämpökamera EC060V tai erityisesti lattialämmitykseen soveltuva IC080LV. Mukana joko vakio- tai ammattilaisohjelmisto. Tutustu tarjontaan Trotecin verkkokaupassa. Juuri nyt tarjoamme parhaat lämpökameramallit lyömättömään hintaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*