Oikeat olosuhteet jäähallissa

banner_ttr9500-_banner_fi(0)

Urheilun ja viihtyisyyden pitäisi olla etusijalla jäähallissa. Viihtyisyys on kuitenkin pian mennyttä, jos ilmanlaatu ei ole kunnossa. Jäähalleissa lämmin ilma ja jään kylmä pinta kohtaavat toisensa, ja silloin muodostuu lauhdevettä. Kun se jäätyy tippuessaan jäälle, pinnalle muodostuu nopeasti vaarallisia kohoumia, joihin voi kompastua. Rakennuskin kärsii lauhdevedestä: vaarana ovat home, ruoste ja maalipintojen repeämät

Varmista siis jäähallin ja sen käyttäjien turvallisuus ja poista ilmankosteus hallista. Trotecin TTR-sarjan tehokkaat teollisuusilmankuivaimet huolehtivat siitä!

Jäähallin oikeat olosuhteet

Monille luistelu kuuluu elämään muulloinkin kuin talvella. Luistelunharrastajat viihtyvät harrastuksensa parissa myös syksyllä ja keväällä. Jääkiekkoa ja taitoluistelua harrastetaan ja kilpailuja järjestetään jäähalleissa kaikkina vuodenaikoina. Varovaisuus on kuitenkin paikallaan, sillä ilmanlaadun tasapaino häiriintyy nopeasti, kun lämmin ilma ja jään kylmyys kohtaavat toisensa jäähalleissa. Silloin muodostuu lauhdevettä, joka voi jäätyvinä vesipisaroina olla vaarallista harrastajille ja pelaajille; kaatuminen uhkaa monessa paikassa. Rakennuskin kärsii ajan mittaan lauhdevedestä: kattoon ja kulmiin muodostuu hometta, ja vesi ruostuttaa putket nopeasti. Torju määrätietoisesti kosteus hallista. Trotecin tehokkaat TTR-sarjan teollisuusilmankuivaimet huolehtivat siitä nopeasti ja helposti!

Ilmankuivain TTR 9500 – tehokas jopa pienissä lämpötiloissa

Trotecin kestävät teollisuuslaitteet tunnetaan luotettavasta toiminnastaan haastavissakin olosuhteissa. Onko kyseessä jäätävät lämpötilat? Siinä missä monet ilmankuivaimet joutuvat luopumaan pelistä, adsorptiotekniikkaa hyväksi käyttävät Trotec-ilmankuivaimet pääsevät vasta vauhtiin. Hyvä esimerkki on suuri jäähalli, jossa jäätä jäähdytetään jatkuvasti, ja ilma on samanaikaisesti hieman jäätä lämpimämpää ja ennen kaikkea kosteaa. Trotecin TTR-sarjan adsorptiokuivaimet poistavat tehokkaasti kosteutta juuri matalissa lämpötiloissa. TTR 9500 on sarjan ammattilainen, joka käyttää hyväkseen Trisorp-Dual-toimintaperiaatetta, toisin sanoen erilliset puhaltimet siirtävät prosessi- ja regenerointi-ilmaa. Lujatekoinen kuivain kuivattaa jopa 9 500 kuutiometriä ilmaa tunnissa ja on näin ihanteellinen suuriin jäähalleihin, koska silloin jäätyvä kosteus, lammikot ja muut kompastumisvaarat eivät pääse yllättämään. Myös sumun muodostuminen sekä kosteat katot ja seinät kuuluvat menneisyyteen. Tehokkuudestaan huolimatta TTR 9500 tarvitsee vain vähän tilaa. Ja mikä parasta, kuivailmaletkusto asennetaan kattoon: lisää tilaa, enemmän turvallisuutta!

Voit itse koota jäähalliin ammattilaistasoisen kosteudenhallintajärjestelmän, sillä Trotec tarjoaa TTR-sarjan ilmankuivainten lisäksi sopivan mittaustekniikan sekä tiedonkeruulaitteet, eli dataloggerit. Käytä myös hyväksesi Trotecin teollisuusasiakaspalvelua. Asiantuntijamme neuvovat, mikä laitejärjestelmä on ihanteellinen jäähalliisi ja montako laitettava tarvitaan, jotta kosteudenpoistoteho on paras mahdollinen. Soita meille numeroon +49 2452 962 777. Tämä palvelu on saksaksi tai englanniksi. Jos haluat ensin keskustella suomeksi, soita numeroon 00800 80 90 80 90 ja me välitämme pyyntösi edelleen asiantuntijoillemme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*