Tyylikäs, suoraan lämpöä säteilevä valaisematon säteilylämmitin IRD 1800 jälleen saatavissa

Jos terassin on määrä kuulua osana tulevien juhlapäivien perhejuhlia, miellyttävä lämpö on silloin tarpeen! Infrapunalämpösäteilijät soveltuvat erinomaisesti tähän tarkoitukseen – ja etenkin lämmittimet, joissa ei ole joulutunnelmaa häiritseviä hehkuvan punaisia lämmitysputkia: Tällaisessa tilanteessa tyylikäs ja valaisematon lämpösäteilijä IRD 1800 pääsee todellakin oikeuksiinsa: lämmitin jakaa lämmön tasaisesti ja tarkasti tuottamatta minkäänlaista häiritsevää valoa. Mikä parasta: tyylikkäällä alumiinikotelolla varustettu valaisematon lämpösäteilijä on täydellinen ratkaisu ulkotiloihin, sillä laite on suojattu pölyltä, roiskevedeltä ja vesisuihkuilta.

Näin voit seurustella perheesi tai ystäviesi kanssa miellyttävän lämpimällä terassilla tavanomaisille infrapunalämmittimille ominaisen kirkkaanpunaisen valon häiritsemättä. Tämä on mahdollista, sillä valaisemattoman säteilylämmittimen IRD 1800 lämmönlähde pysyy näkymättömissä: lämmittimen ruostumattomasta teräksestä valmistetut lämmityskierukat on upotettu alumiinivaipan sisään. Tämä tehokas laite pystyy näin tuottamaan 1 800 watin edestä miellyttävää lämpöä. Valittavissa on tällöin kolme lämmitystehoa – tarvittaessa kätevästi infrapunakauko-ohjaimen avulla. Tämä Valaisematon lämmitin soveltuu muuten erinomaisesti käytettäväksi niin ravintola-alalla kuin monissa muunlaisissakin kohteissa tuulelta suojatuilla alueilla, kuten uimahalleissa, teltoissa, talvipuutarhoissa tai vain tilapäisesti käytettävissä tiloissa.

Kaikki edut yhdellä silmäyksellä – valaisematon säteilylämmitin IRD 1800 …

  • tuottaa miellyttävää lämpöä ilman valoa ja jakaa tuottamansa lämmön tasaisesti ja kohdennetusti. Valaisematon lämmitin soveltuu myös allergikoille, sillä laite tuottaa lämmön puhtaasti ilman kosteuden tiivistymistä, hajuhaittoja ja melua – sekä ennen kaikkea nostamatta pölyä ilmaan.
  • sopii tyylikkään eloksoidun alumiinikotelonsa ja tyylikkään minimalistisen muotoilunsa ansiosta loistavasti ympäristöön kuin ympäristöön. Laite vakuuttaa käyttäjänsä suurella 1800 watin lämmitysteholla, jota voidaan säätää kolmiportaisesti.
  • on varustettu monilla käyttömukavuutta lisäävillä ominaisuuksilla. Näitä ovat mm. 24 tunnin ajastin ja LED-näyttö, laajan toiminta-alueen mahdollistava säädettävä kallistuskulma, infrapunakauko-ohjain sekä toimintatilan merkkivalo.
  • täyttää kaikkien valaisemattomien IRD-sarjan säteilylämmitinten tavoin korkean kotelointiluokan IP55 vaatimukset: siten laitteen kotelo pitää niin veden, kosteuden kuin pölynkin loitolla.
  • ei kaipaa myöskään huoltoa, sillä laitteessa ei ole vaihdettavia lamppuja. Laite soveltuu sekä seinä- että kattoasennukseen – pidikkeet kumpaakin asennustapaa varten toimitetaan laitteen mukana.

Valaisematon säteilylämmitin IRD 1800 – Trotecin merkkilaatua!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään valaisematon säteilylämmitin IRD 1800 ajankohtaiseen tarjoushintaamme 199,96 € (sis. alv:n; normaalihinta 374,07 €) – nyt Trotec-kaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*