Ilmankuivain TTK 127 E: tehokasta tekniikkaa ja nykyaikaista käyttömukavuutta suuriin asuin- ja toimistotiloihin – jälleen saatavissa!

Parasta, mitä meneillään olevasta vuodesta voi sanoa on se, että nyt vuoden lähestyessä loppuaan tunnelin päässä on vihdoin valoa näkyvissä. Oman pienen mutta tehokkaan valonsa kaikille kosteasta huoneilmasta kärsiville tuo myös vihdoin saatavissa oleva ilmankuivain TTK 127 E, joka poistaa ilmasta liiallisen kosteuden suurissakin asuin- ja toimistotiloissa. Tämän helppokäyttöiseksi suunnitellun, käyttömukavuutta lisäävillä teknisillä ominaisuuksilla varustetun ja maltillisesti hinnoitellun ilmankostuttimen erityisominaisuus on ilmankosteuden automaattinen säätö täsmälleen lämpötilalle sopivaksi!

Tämä on tärkeää, sillä täydelliseen huoneilmaan pääsemiseksi huoneenlämpötilan ja ilmankosteuden tulee sopia yhteen. Ilmankuivain säätää ilmankuivaustehonsa näin täysin automaattisesti päivä- tai yöaikaan muuttuvan huoneenlämpötilan mukaan. Tällainen käyttömukavuutta lisäävä toiminto on erityisen suositeltava ohjelmoitavien lämmityslaitteistojen yhteydessä. Laite on tämän lisäksi varustettu luonnollisestikin kosteuskytkimen ohjaamalla, tavoitearvon esivalinnan perusteella toimivalla kosteudenpoistoautomatiikalla. Ilmankuivain poistaa tällöin ympäröivästä ilmasta enimmillään 50 litraa kosteutta vuorokaudessa. Laite soveltuu enintään 150 m²:n tiloihin.

Edut yhdellä silmäyksellä – ilmankuivain TTK 127 E …

  • säätää ilmankosteuden mukavuustoimintonsa ansiosta painikkeen painalluksella automaattisesti huoneenlämpötilaa vastaavasti ja huolehtii siten huoneilman pysymisestä mahdollisimman miellyttävänä.
  • on varustettu niin ikään kosteusarvon esivalinnan mukaan toimivalla kosteuskytkimen ohjaamalla kosteudenpoistolla. Kosteuden tavoitearvon esivalinta on mahdollista selkeän ohjauspaneelin digitaalinäytöstä käsin välillä 35–85 % (suht. kosteus) 15 %:n askelin. Ilmankuivain käynnistyy automaattisesti säädetyn arvon ylittyessä ja pysähtyy niin ikään automaattisesti, kun asetettu tavoitearvo on jälleen saavutettu.
  • on varustettu myös jatkuvatoimisella käyttötilalla, joka huolehtii jatkuvatoimisesti huoneilman kosteudenpoistosta. Tämä käyttötila soveltuu erityisesti kellari- ja varastotiloihin, joissa liiallinen kosteus voi johtaa homeen muodostumiseen. Laitteeseen voi liittää tyhjennysletkun, jolloin kondenssivesisäiliötä ei tarvitse tyhjentää jatkuvasti.
  • sisältää monia hyödyllisiä toimintoja, kuten ajastintoiminto, vesisäiliön täyttymisestä muistuttava varoitusvalo, automaattisella pysäytyksellä varustettu ylitäyttösuoja. Irrotettavan vesisäiliön tilavuus on 6 litraa, jolloin tyhjennysväli on miellyttävän pitkä.
  • antaa propaanikylmäaineen (R290) ansiosta oman arvokkaan panoksensa ilmastonsuojeluun. Toisin kuin synteettiset kylmäaineet ympäristöystävällinen propaani ei vahingoita otsonikerrosta (ODP=0) eikä sen kasvihuonevaikutus ole merkittävä (GWP=3).
  • kerää nukan ja eläinten karvat helposti poistettavaan ja pestävään ilmansuodattimeen.
  • soveltuu pyöriensä ja kätevien kantokahvojensa ansiosta erinomaisesti siirrettäväksi käyttöpaikasta toiseen.

Ilmankuivain TTK 127 E – Trotecin merkkilaatua!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään uusi ilmankuivain TTK 127 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme 329,95 € (sis. alv:n; normaalihinta 427,53 €) – saatavissa nyt Trotec-verkkokaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*