Akkukäyttöinen käsipyörösaha PCSS 10-20V: Väkivahva moottori. Pitkä käyttöaika. Rajoittamattomat käyttömahdollisuudet. Ja vihdoinkin saatavissa.

Sahaa tiellä olevan kaapelin häiritsemättä. Kärsimättä kaapelista johtuvista työalueen rajoituksista. Ilman tarvetta etsiä pistorasioita tai hankkia jatkokaapeleita. Sahaus ilman liitoskaapelin asettamia rajoituksia on taas mahdollista, sillä Trotecin akkukäyttöinen käsipyörösaha PCSS 10-20V on jälleen saatavissa. Koska saha on varustettu 20 V:n huippuluokan Flexpower-monikäyttöakulla (latauskapasiteetti 2 Ah), hyödyt jatkuvassa ammattimaisessakin käytössä suuresta moottoritehosta ja suuresta pyörimisnopeudesta: näin sahaat joustavasti niin umpipuuta, lastulevyä, muovia, kevyitä rakennusmateriaaleja kuin alumiiniprofiilejakin.

Tämän kaapelittoman työskentelyn tuoman vapauden tekevät mahdolliseksi akkukäyttöinen käsipyörösaha PCSS 10‑20V, laitteen 20 V:n Flexpower-monikäyttöakku ja akun suuri 2 Ah:n latauskapasiteetti. Akun varaustilan näyttää nopeasti ja selkeästi akun koteloon integroitu kolmiportainen kapasiteetin näyttö. Pyörösahan NMC-tyypin huippuluokan merkkiakkua voi käyttää kätevästi myös muissa Trotecin akkutyökaluissa. Lisäksi akku antaa käyttöön täyden tehon myös varauksen lähestyessä loppuaan. Akku mahdollistaa siten joustavasti paitsi puun ja lastulevyjen, myös muovin, kevyiden rakennusmateriaalien ja ei-rautametallien sahaamisen.

Edut lyhyesti – akkukäyttöinen käsipyörösaha PCSS 10-20V …

  • on varustettu tehokkaalla 20 V:n litiumioniakulla, jonka koteloon on integroitu kolmiportainen valaistu varaustilan näyttö. Akussa ei esiinny muisti-ilmiötä eikä itsepurkautumista. Akku kuuluu Flexpower-monikäyttöakkujärjestelmään, joten akkua voi käyttää myös muissa Trotecin akkutyökaluissa.
  • sahaa niin puuta, lastulevyjä, muovia, kevyitä rakennusmateriaaleja kuin ei-rautametallejakin. Tarvitset vain sahattavalle materiaalille sopivan sahanterän – sahanterä on nopea ja turvallinen vaihtaa PCSS 10-20V -sahan varustukseen kuuluvan kätevän karan lukituksen ansiosta.
  • on helppo ja nopea mukauttaa mitä erilaisimpiin vaatimuksiin. Sahaussyvyyden ja -kulman esivalinta on mahdollista portaattomasti ilman lisätyökaluja: sahaus on tällöin mahdollista enimmillään 48 mm:n syvyyteen ja enintään 45 asteen kulmassa.
  • näyttää sahan jalkalevyyn tehtyjen 0 asteen ja 45 asteen asennon urien avulla tarkan sahauslinjan. Tämä helpottaa sahaamista tarkasti viivaa pitkin, sillä sahausjäljen leveys on näkyvissä.
  • on suunniteltu ergonomiseksi pitkäkestoisessa ammattikäytössä. Pyörösahan painopisteen sijainti on siten ihanteellinen, ja laitteen pääkahva on myös varustettu Softgrip-pehmusteilla. Käsipyörösaha pysyy siten mukavasti ja tukevasti kädessä. Erillisen etukahvan ansiosta sahaa voi ohjata myös kahdella kädellä turvallisesti ja tarkasti.
  • on varustettu erikseen kytkettävällä laserkohdistusvalolla, joka näyttää tarvittaessa sahauslinjan tarkasti. Laser projisoi punaisen linjan työkappaleelle ja näyttää tarkasti sahauslinjan, mikä helpottaa sahan ohjaamista vapaalla kädellä sahattaessa pitkin suoraa piirtoviivaa.
  • on varustettu lukuisten käyttömukavuutta parantavien toimintojen ohella myös portaattomalla pyörimisnopeuden esivalinnalla, tahattoman käynnistyksen estävällä turvakytkimellä, ulkoisen pölynimulaitteen liitännällä sekä sahanterän vaihtoon tarkoitetun kuusioavaimen integroidulla pidikkeellä.

Akkupyörösaha PCSS 10‑20V – Trotecin merkkilaatua!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa  jo tänään akkukäyttöinen käsipyörösaha PCSS 10‑20V  ajankohtaiseen tarjoushintaamme 59,95 € (sis. alv:n; normaalihinta 106,84 €) – nyt Trotec-kaupassa!

Akkukäyttöinen käsipyörösaha PCSS 10‑20V toimitetaan kovassa laukussa täysin käyttövalmiina. Toimitukseen sisältyy 18-hampainen HW-sahanterä, pikalaturi, Flexpower-monikäyttöakku 20 V 2 Ah, suuntaisvaste, kuusiokoloavain ja adapteri ulkoista pölynpoistolaitetta varten.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*