Tuulikone TTW 35000 S – vihdoin jälleen toimitettavissa!

tuulikone

Edullista tuulikonetta TTW 35000 S kysyttiin niin paljon, että luotettava laite myytiin lyhytaikaisesti loppuun. Tuulikone on jälleen saatavana ja toimitukset ovat jo käynnissä. Jos et siis tyydy avattujen ovien ja ikkunoiden väliseen leppeään läpivetoon, vaan haluat todella ammattimaisen myrskytuulen – ole hyvä: TTW 35000 S odottaa lähtövalmiina!

Tuulikone TTW 35000 S on optimaalinen valinta kaikkiin tuuletustarpeisiin tuotantoympäristöissä, maataloudessa, varastoissa näyttämöillä ja kuvauksissa, kun tarvitaan tuulitehosteita. Jos tavoittelet tehokasta ilman vaihtumista pienellä investoinnilla, tämä laite on ykkösvalinta. Tuulikone tarjoaa budjettia säästävän ratkaisun lisäksi muitakin vahvoja etuja. Tuulikone TTW 35000 S …

  • kierrättää ilma jopa 32 400 m³/h. Valtaa ilmatehoa voidaan säätää kaksiportaisesti – vankka tuulikone saavuttaa vaadittavat ilmanvaihtomäärät myös suurissa tiloissa tai halleissa.
  • vakuuttaa käyttövalmiina helppokäyttöisyydellään. Integroitu liitäntäkaapeli voidaan kelata mukavasti ja turvallisesti kahden pitimen ympärille ja ottaa yhtä mukavasti käyttöön, joten tuulikonetta voidaan käyttää kaikkialla, missä pistorasia on lähellä.
  • tarjoaa säädettävän kallistuskulman, virtaus voidaan suunnata vaakasuorasta pystysuoraan. Ilmavirta voidaan tällä tavoin suunnata myös korkeisiin seinä- ja kattokohteisiin. Laite soveltuu siten täydellisesti myös näyttämöille ja kuvauspaikoille.
  • voidaan siirtää kuljetusvaunulla erittäin joustavasti paikasta toiseen. Puhallinsiipiä ympäröivä galvanoitu teräskotelo voidaan kuljettaa helposti kestävällä kuljetusvaunulla – ja se kestää vaativiakin käyttöolosuhteita.

Tuulikone TTW 35000 S – tehokkaampi kuin tuuli!

Varmista oma tuulikoneesi ja tilaa jo tänään tuulikone TTW 35000 S ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 714,00 € nyt 699,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*