Ilmankuivain TTK 71 E – vihdoin jälleen saatavilla

Ilmankuivain

Loppuun myyty, Jälleen saatavilla. Jälleen myyty loppuun! Vihdoin jälleen saatavilla! Ilmankuivaimen TTK 71 E kaunis muotoilu ja erinomaiset tekniset ominaisuudet vakuuttavat asiakkaamme yhä uudelleen. Syystäkin, sillä elegantti katseiden kerääjä sopii harmonisesti jokaiseen asuin- ja työympäristöön. Kun sen hinta on lisäksi lyömättömän edullinen, sanomme sydämellisesti: ”Tervetuloa takaisin kotiin, TTK 71 E!”

Piakkoin voitaneen taas sanoa ’Ero tekee kipeää’, sillä TTK 71 E on kokemuksemme perusteella vain käymässä. Jos etsit ehdottoman luotettavaa ilmankuivauskumppania, älä viivyttele liian pitkään, sillä ilmankuivaimen suuret edut kiinnostavat muitakin. TTK 71 E

  • soveltuu täydellisesti pienten asuin- ja toimistotilojen pitämiseen kuivana. Modernia ilmankuivaustekniikkaa käyttävän laitteen suurin kuivaustehon on 24 litraa päivässä ja se pitää noin 50 m² kokoiset tilat kuivana.
  • on helppokäyttöinen, koska siinä on hiljainen, elektroninen hygrostaattiohjaus. Säädä ilman kosteus halutuksi tosiarvosäätimellä, joka on helppohoitoisessa kalvonäppäinohjaustaulussa . Kun säädetty arvo ylittyy, laite käynnisty automaattisesti ja pysähtyy jälleen, kun haluttu kosteus on jälleen saavutettu.
  • sisältää kaikki toiminnot, jotka takaavat turvallisen toiminnan. Niitä ovat esimerkiksi sulatusautomaattinen, säiliön täyttymisen merkkivalo, ylitäyttösuoja ja automaattinen pysäytys sekä ulkoisen kondensaattiputken liitäntä, joka mahdollistaa valvomattoman käytön esimerkiksi vapaa-ajan asunnossa.
  • on optimaalisesti varusteltu mukavaan käyttöön. Voit sovittaa toiminta-ajan ajastimella yksilöllisiin tottumuksiisi. Samoin ilman kierto voidaan säätää optimaalisesti jokaiselle huonetyypille, sillä TTK 71 E:ssä on kaksinopeuksinen puhallin ja portaattomasti säädettävä ulospuhallussuunta. Liukumattomat kumijalat pitävät tukevasti paikallaan, vaimentavat käyntiääniä ja mahdollistavat miellyttävän hiljaisen kosteuden poiston.

Ilmankuivain TTK 71 E – valmiina ostokoriisi!

Varmista tämä elegantti katseenvangitsija itsellesi: Tilaa ilmankuivain TTK 71 E jo tänään ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 159,99 € nyt vain 129,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*