Tuulikone TTW 25000 S: Tehokas ja hinta-laatusuhteeltaan optimaalinen tuulikone – jälleen saatavana!

Kokemukset osoittavat, että vain nopea kuivaus esimerkiksi maatalouden, tuotannon tai varaston vesivahingon jälkeen estää suuremmat vahingot. Tuulikone TTW 25000 S, joka on jälleen saatavana, soveltui ihanteellisesti kosteiden tilojen, erityisesti rappauksen ja laastin kuivaukseen – – sillä sen jopa 27 600 m³/h ilmamäärä nopeuttaa kuivatusprosessia tuntuvasti. Laite vakuuttaa tietenkin käytännössä kaikessa tavallisessa tuuletuskäytössä, kun kysytään varmaa tekniikkaa, suuria ilmamääriä ja optimaalista hinta-laatusuhdetta.

Onpa kysymyksessä kuivauksen tukeminen, hajujen tuulettaminen maataloudessa ja tuotannossa tai teltan tuulettaminen, pullovarastojen ilmankierron tehostaminen tai jäähdytys- ja lämmitysjärjestelmien väliaikainen tukeminen – tuulikone TTW 25000 S pärjää hyvin kaikilla tyypillisissä normaaleissa tehtävissä.

Edut yhdellä silmäyksellä – tuulikone TTW 25000 S …

  • kaksi säädettävää puhallustehoa – kun roottori pyörii maksiminopeudella, ilmamäärä on jopa 27 000 m³/h.
  • on liitäntävalmis ja siten helppokäyttöinen. Integroitu liitäntäkaapeli voidaan kelata kätevästi kahden pitimen väliin ja rullata auki, joten TTW 25000 S:ää voidaan käyttää kaikkialla, missä pistorasia on lähellä.
  • kallistettavan tuulikoneen virtaussuunta voidaan säätää vaakasuorasta pystysuoraan. Ilmavirta voidaan ohjata kohdennetusti myös seinien yläosiin ja kattoihin – laite sopii tästäkin syystä täydellisesti näyttämöiden ja kuvauspaikkojen työkäyttöön.
  • lujarakenteinen galvanoitu teräskotelo on samalla kuljetusvaunu.  Tuulikone TTW 25000 S voidaan siten kuljettajaa mukavasti ja suunnata käyttöpaikalle. Kallistettavassa tuulikoneessa on lisäksi turvallisuuden varmistama suojaritilä kummallakin puolella.

Tuulikone TTW 25000 S – Trotecin merkkilaatua!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa tuulikone TTW 25000 S jo tänään ajankohtaiseen tarjoushintaamme vain 806,00 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*