Ilmankostuttimet ovat kysyttyjä, mutta niitä on erilaisia malleja, esimerkiksi sumuttimet, haihduttimet, ilmanpuhdistimet tai myös ilmanjäähdyttimet. Mikä laite on oikea ratkaisu sinulle?

Erityisesti infektioille alttiiden henkilöiden samoin kuin allergikkojen kannattaa sijoittaa ammattikäyttöön tarkoitettuun ilmankostuttimeen. Sillä terveellinen sisäilman kosteus 40 – 60 % vähentää, influenssa- ja koronavirusinfektioiden vaaraa – juuri syksyn flunssa-aikana ja erityisesti 4. korona-aallon alkaessa! Ilmankostuttimet torjuvat myös liian kuivan sisäilman häiritseviä oireita, esimerkiksi halkeilevia huulia, silmien ärtymistä tai kurkun karheutta. Mallivaihtoehtoja on paljon, joten haluamme nyt selvittää, mikä laite kenellekin sopii parhaiten.

Tarjolla on erilaisia malleja,  esimerkiksi sumuttimia, haihduttimia, ilmanpuhdistimia tai myös ilmanjäähdyttimiä. Mieti enne hankkimista, mitkä monista toiminnoista ja ominaisuuksista ovat sinulle tärkeitä, jotka voit hankkia optimaalisen laitteen.

Sumutin tai ultraäänisumutin

Jos arvostat erityisen paljon energiaa säästävää ilmankostutinta, sumutin tai ultraäänisumutin voisi kiinnostaa. Laite sumuttaa veden ultraäänellä ja kostuttaa ilman. Ota huomioon myös laitteen hiljainen toiminta, sillä joistakin markkinoilla olevista laitteista voi kuulua ajan mittaan erittäin häiritsevä surina.

Trotecin B-E-sarjan ultraääni-ilmankostutin

Jos arvostat ilmankostuttimesi aitoa laatua, monikäyttöisyyttä ja yksilöllisyyttä, Trotecin B-E-sarja on ensiluokkainen ratkaisu. Valittavissa on kolme eri mallia, B 1 E, B 2 E, B 5 E, B 6 E ja B 7 E, joiden sumutustehot ovat erilaiset. Teho vaihtelee 4,8 litrasta 7,2 litraan päivässä. Mallista riippuen ultraääni-ilmankostuttimet soveltuvat ihanteellisesti tiloihin, joiden koko on 20–30 m². Sarjan kaikkien kolmen laitteen moderni muotoilu on helppo yhdistää sisustukseen kuin sisustukseen. Lisäksi voit valita eri toimintatiloja. Irrotettava tuoksuöljydiffuusori, integroitu vauvatila, moderni kosketusnäyttö tai esimerkiksi vapaasti ohjelmoitava ajastintoiminto – Trotecin sarjan ultraääni-ilmankostuttimet täyttävät kaikki toiveet.

Ilmanpuhdistimet

Allergikot suosivat erityisesti ilmanpuhdistimia, joka puhdistavat ja kostuttavat ilman. Laitteet paitsi kostuttavat kuivan ilman, myös suodattava pölyn ja siitepölyn sisäilmasta. Laitteissa voidaan käyttää myös kovaa vettä. Trotecilla on tässä mallisarjassa kaksi luotettava ja tunnettua laitetta:

Ilmanpuhdistimet AW 10 S ja AW 20 S Trotecilta

Helppohoitoiset 3 in 1 -laitteet ilman kostuttamiseen ja puhdistamiseen. Ilmanpuhdistimet puhdistavat ja kostuttavat sisäilman ilman suodatinmattoja. Ilmanpuhdistin AW 10 S sitoo myös esim. siitepölyä, eläinten karvoja, huonepölyä ja integroidulla plasmatoiminnollaan lisäksi epämiellyttäviä hajuja. Vähän huoltoa tarvitseva laite on erittäin helppo avata täyttöä ja puhdistamista varten. Ilmanpuhdistimessa AW 20 S on yhdistelmäanturi ja HEPA-suodatin, jotka pitävät sisäilman kosteuden jatkuvasti optimaalisena. Laite soveltuu erinomaisesti allergikoille Ilmapuhdistimen aktivoitava HEPA-suodatin poistaa ilmasta luotettavasti huonepölyn, siitepölyn tai eläinten karvat, mutta myös pienimmät pölyhiukkaset, allergeenit tai homesieni-itiöt.

Haihdutin

Haihduttimet kostuttavat ilman erittäin hitaasti suodatinmatoista haihtuvalla vedellä. Liian kostuttamista ei tarvitse pelätä. Bakteeritkaan ei menesty näissä laitteissa. Veden kovuudella ei myöskään ole merkitystä.

Trotecin B-sarjan haihduttava ilmankostutin

Tämän sarjan mallien lukuisat edut luovat miellyttävän sisäilmaston ja helpottavat hengittämistä. Eri mallien optimaalinen hinta-laatusuhde, tyylikäs muotoilu ja monipuoliset toiminnot suojaavat terveyden ja sisustuksen optimoimalla kosteuden. Kaikki tämän sarjan mallit, esimerkiksi B 24 E / B 25 E, B 250, B 300, B 400 tai B 500 Funk ovat lisäksi hygrostaattiohjattuja. Suorituskyky vaihtelee mallista riippuen 0,6 litrasta 60 litraan tunnissa. Ilmankostuttimia voidaan käyttää jopa 420 m²:n tiloissa.

Ilmanjäähdyttimet

Näistä käytännöllisistä laitteista on hyötyä koko vuoden, sillä niiden luonnollinen haihdutus jäähdyttää ilmaa kuumina kevät- ja kesäpäivinä, ja haihdutustekniikka kostuttaa aivan liian kuivaa lämmitysilmaa syksyisin sekä talvisin. Täysin luonnollinen ja lisäksi kustannuksiltaan edullinen jäähdytys- ja kostutusmenetelmä, jonka jäähdytysprosessi ei tarvitse ulkoista energiaa.

Trotecin PAE-sarjan ilmanjäähdyttimet

Yleensä 3 in 1 -tyyppiset PAE-sarjan ilmajäähdyttimet pitävät sisäilmaston erinomaisena jäähdyttämällä ilmaa, tuulettamalla ja kostuttamalla ilmaa. Erityisen älykäs ja energiatehokas ratkaisu pienten – keskikokoisten tilojen miellyttävään temperointiin. Valikoiman pienin laitteemme on Aircooler PAE 11, jonka kostutusteho on enintään 0,46 litraa tunnissa ja ilman virtaus 90 m³ tunnissa, mutta tarjolla on myös lukuisia muita ilmanjäähdyttimiä käytännössä kaikkiin tarpeisiin. Sarjan suurin mallimme on Aircooler PAE 80, jonka kostutusteho on enintään 2,0 litraa tunnissa ja ilman virtaus 1 000 m³ tunnissa!.

Ammattimaista ilman kostutusta – Trotecin merkkilaatua

Trotecilta saat juuri sopivan ilmankostuttimen ja/tai ilmanpuhdistimen toimistoon tai kotiin. Vakuutu itse ja hyödy johtavan tarjoajan lyömättömästä hinta-laatusuhteesta:

–nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*