Magnetometri MD200: maanalaisten palopostien, tarkastuskaivojen ja kuilujen kansien tarkkaan paikannukseen – jälleen saatavana

Magnetometri MD200 on jälleen saatavana ajoissa ennen kuin putoavat lehdet ja lumi peittävät palopostien, viemärien, säiliöiden ja kuilujen kannet sekä kaapelin ja vastaavien merkit. Tällä etsintälaitteella sinä ja työntekijäsi voitte paikantaa tai maan pinnan tai tien päällysteen peittämät ferromagneettiset metallit kolmen metrin syvyyteen asti. Löydä paloposteja ilman monimutkaisia mittauksia, vaivalloista hakemista tai jopa kaivamista lyhyen opastuksen jälkeen varmasti helppokäyttöisellä magnetometrillä.

Onpa sää erittäin helteinen tai purevan kylmä, sateinen tai luminen – erityisesti tällaisiin olosuhteisiin suunniteltu MD200 antaa tarkan tuloksen joka tilanteessa ja jokaisessa kohteessa. Mittalaite reagoi nimittäin herkästi maan magneettikentän pienimpiin muutoksiin, joita maaperän ferromagneettisesti esineet aiheuttavat. Kun lähestyt MD200:lla tällaista kohdetta, laite ilmaisee signaalin voimistumisen näkyvästi ja kuuluvasti.

Edut yhdellä silmäyksellä – magnetometri MD200 …

  • mahdollistaa peittyneiden ferromagneettisten metallien nopean havaitsemisen kolmen metrin syvyyteen asti ja näyttää löydöksen selkeässä taustavalaistussa näytössä lukuarvona ja pylväsdiagrammina. Integroidusta kovaäänisestä kuuluu lisäksi äänimerkki, jonka korkeus nousee signaalin voimakkuuden mukaan. Tarkat mittaustulokset ovat varmoja, sillä epämagneettisia metallisesineitä, esimerkiksi juomatölkkejä (alumiini), kruunukorkkeja tai muita materiaaleja ei tunnisteta.
  • kaksi herätinkelaa ja neljä vastaanotinkelaa soveltuvat erinomaisesti magneettikentän muutosten mittaamiseen. Mittalaite reagoi nimittäin herkästi maan magneettikentän pienimpiin muutoksiin, joita maaperän ferromagneettisesti esineet aiheuttavat. Herkkyys voidaan säätää manuaalisesti tai automaattisesti.
  • kestävä ABS-rakennus, likaa ja vettä hylkivä kalvonäppäimistö sekä vesitiivis sondisauva kevyestä ja erittäin lujasta hiilikuidusta. Voit siksi käyttää tätä mittalaitetta myös huonommissakin olosuhteissa.
  • on täysin toimintavalmis muutaman sekunnin kuluttua virran kytkemisestä. Vain 830 grammaa painaa etsintälaite on lisäksi erittäin helppokäyttöinen ja käytön oppii nopeasti.
  • monipuolisia ominaisuuksia ja toimintoja täydentävät likaa ja vettä hylkivät kalvonäppäimet, kentän voimakkuuden ilmaisu näkyvästi ja kuuluvasti, magneettisen signaalin maksimiarvon näyttö, jännitteisen kaapeli lähestymisestä varoittava hälytyssignaali sekä pariston tilan näyttö.

Magnetometri MD200 – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänäänmagnetometri MD200 ajankohtaiseen tarjoushintaamme,  normaalisti 992,00 €, nyt vain 695,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*