Tuulikone TTW 25000 S – jälleen saatavilla tästä viikosta alkaen!

ttw25000s

Sitä voidaan käyttää lähes kaikkialla sisällä ja ulkona, sen hankintahinta on edullinen ja se siirtää vakuuttava määrän ilmaa – ei siis ihme, että tuulikoneemme TTW 25000 S on myyty joskus loppuun. Nyt se on jälleen toimitettavissa ja siten ensimmäinen vaihtoehto kaikille, jotka haluavat käyttää ammattimaisesti tuotetta raikasta tuulta. Ja tietenkin kaikille, jotka hakevat todella budjettia rasittamatonta ratkaisua lähes kaikkiin tuuletustarkoituksiin.

Rumpupuhallin TTW 25000 S on suunniteltu siirrettävän ilman kierrätykseen. Siinä yhdistyvät varma tekniikka ja suuri ilmateho optimaalisen hinta-laatusuhteeseen. Käyttövalmis tuulikone vakuuttaa suurella, kaksiportaisesti säädettävällä ilmatehollaan, joka on suurimmillaan 27 600 m³/h. TTW 25000 S soveltuu optimaalisesti hajujen pois tuulettamiseen maataloudessa ja tuotannossa, telttojen tuulettamiseen, valmistuotevarastojen ilmankierron tukemiseen ja jäähdytys- tai lämmitysjärjestelmien tilapäiseen tukemiseen sekä joustavaan tuuliefektien tuottamiseen näyttämöllä ja kuvauspaikoilla

Näin se käy

Vankan rumpupuhaltimen kaksiportaisesti säädettävällä suurella ilmavirralla saavutetaan vaadittavat ilman vaihtumisnopeudet myös suurissa tiloissa tai halleissa. Molemmilta puolita ritilöillä suojattu puhallinrumpu voidaan kallistaa vaakasuorasta pystysuoraan, joten ilmavirta voidaan ohjata myös korkealle kohti seiniä ja kattoja – ihanteellinen ominaisuus työskenneltäessä näyttämöillä ja kuvauspaikoilla. Kestävä galvanoitu teräsrunko on suunniteltu siirtovaunuksi, joten TTW 25000 S on kätevä kuljettaa ja suunnata käyttöpaikalla.

Neljä hyvää etua:

  • budjettia rasittamaton vaihtoehto lähes jokaiseen ammattimaiseen tuuletuskohteeseen
  • suuri ilmankierrätyskapasiteetti
  • toimitus käyttövalmiina, helppokäyttöinen
  • säädettävä kallistuskulma, virtaus voidaan suunnata vaakasuorasta pystysuoraan

Tuulikone TTW 25000 S – superedullinen ja erittäin suosittu …

Älä viivyttele liian pitkään: Hyödy ajankohtaisesta tarjouksestamme ja tilaa jo tänään rumpupuhallin TTW 25000 S, normaalisti 682,00 €, nyt vain 499,95 €, sis. alv – nyt Trotec-kaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*