Turbopuhallin TFV 30 S – jälleen saatavilla!

Turbopuhallin

Erittäin tehokkaat turbopuhaltimet TFV 30 S, saneeraus-, puhdistus- ja rakennusalan pienyritysten optimaalinen yleisvaruste, ovat olleet pitkään loppuun myytyjä. Lujat laitteet vakuuttivat lukemattomat asiakkaat joustavilla sijoittelumahdollisuuksillaan ja erinomaisella hinta-laatusuhteellaan. Uudet sukupolven turbopuhaltimet TFV 30 S ovat nyt palanneet ja valmiina toimitettavaksi. Lyödäänkö vetoa, että tämä tila ei kestä pitkään?

Turbopuhallin TFV 30 S on ollut jo kauan alan ykkösvalinta, kun on kysymys seinien ja lattioiden kuivauksesta, laastien ja rakenteiden kuivauksesta sekä kokolattiamattojen kuivauksesta märkäpesun jälkeen. Ilmaa 2300 m³/h enintään 400 Pa paineella puhaltavaa tehokasta turbopuhallinta voidaan käyttää kaikkialla.

Edut kertavilkaisulla – turbopuhallin TFV 30 S

  • vakuuttaa lähes rikkoutumattomalla polyeteenikotelollaan. Tästä materiaalista valmistetut kevyt turbopuhaltimet voidaan pinota tilaa säästävästi päällekkäin – ja ne ovat silti erittäin kestäviä
  • erityisesti muotoiltu puhalluskanava tuottaa leveän ilmavirran lähelle lattiaa. Märkien lattiapäällysteiden ja kosteiden laastien kuivuminen nopeutuu tuntuvasti. Nopeampi kuivuminen säästää aikaa myös arvokasta aikaa mattoja puhdistettaessa – lisäksi luonnonkuitupinnat eivät muuta muotoaan ja ruma aaltoilu voidaan välttää.
  • voidaan käyttää kolmessa kulmassa 0°, 45° tai 90°. TFV 30 S seisoo tietenkin aika ehdottomaan tukevasti.
  • kolme säädettävää tehoa. Ilman määrä voidaan sovittaa aina optimaalisesti kuivaustarpeisiin. Laite on lisäksi erittäin energiatehokas – se on suorituskykyinen ja säästää samalla energiaa.
  • on äärimmäisen kuormitettava, sillä turbopuhaltimen kaikki sisäosat ovat metallia. TFV 30 S:ssä on lisäksi kaksivirtaiset radiaalipuhaltimet ja erittäin suuri erikoisakseli, ja moottorissa laadukkaat kuulalaakeri.
  • on yksityiskohtaisesti harkittu ja ylivoimaisesti suunniteltu. TFV 30 S:n integroituun huoltopistorasiaan voidaan liittää suoraan joko toinen turbopuhallin tai ilmankuivain kuivausta tehostamaan. Lisävarusteena on saatavana kolmiosainen letkunhaaroitin, joten ilmavirta voidaan suunnata eri kohteisiin tai johtaa eri tiloihin.

Turbopuhallin TFV 30 S – erinomainen hinta-laatusuhde!

Tilaa turbopuhallin TFV 30 S jo tänään ajankohtaiseen tarjoushintaamme normaalisti 322,40 €, nyt vain 179,95 € sis. alv – nyt Trotec-kaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*