3 in 1 -yhdistelmälaitteet ilman puhdistamiseen – mukana optimaalinen vilustumissuojaus

ilmanpuhdistin

Haluatko tuntea olosi päivisin paremmaksi? Nukkua öisin paremmin? Ja ennen kaikkea – sairastua harvemmin? Suojaa itsesi ja perheesi silloin vilustumiselta ja flunssalta poistamalla hengitysilmasta bakteerit ja taudinaiheuttajat sekä siitepölyn, eläinten karvat, hajut. Ilmanpuhdistimillamme AW 10 S ja AW 20 S vahvistat immuunijärjestelmääsi nukkuessasi, sillä 3 in 1 -yhdistelmälaitteet puhdistavat ja kostuttavat ilman ja vähentävät epämiellyttäviä hajuja.

3 in 1 -ilmanpuhdistimet AW 10 S ja AW 20 S toimivat kolmella eri tavalla: ne kosteuttavat kuivaa ilmaa, puhdistavat sitä samalla ja vähentävät lisäksi epämiellyttäviä hajuja ilmasta. Optimaalisen kosteat nenän limakalvot ovat paras suoja kylmettymistä vastaan ja voit hengittää vapaasti. Bakteerit eivät pärjää optimaalisesti puhdistetussa ilmassa – perheenjäsenen ja työtoverit ovat paljon vähemmän alttiita tartunnoille. Ilmanpuhdistimemme pesevät ilmasta bakteerit ja taudinaiheuttajat, siitepölyn, huonepölyn ja eläinten karvat, sitovat ne altaan pohjalle ja haihduttavat vain puhdasta vettä, joka kostuttaa sisäilman optimaalisesti.

Näin se käy

Huono sisäilma johdetaan AW 10 S:n tai AW 20 S:n vedessä pyörivän levysarjan läpi – ilma pestään sananmukaisesti ja pienimmätkin hiukkaset jäävät veteen. Älykäs anturi mittaa jatkuvasti ilman laatua ja -kosteutta ja ohjaa automaattista toimintaa, ja levyjen pinnalta haihtuvaa vettä käytetään samalla ilman kostuttamiseen.  Itsestään säätyvä kylmähaihtuminen pitää sisäilman kosteuden aina täydellisenä, joten iho, nenä ja silmät ovat suojassa kostumiselta. Integroitu plasmatoiminto vapauttaa sisäilmaan ioneja, jotka sitovat epätoivottuja hajumolekyylejä.

Kumpikin ilmanpuhdistin on erittäin helppohoitoinen, sillä niissä ei käytetä suodatinmattoja. Meidän innovatiivinen tekniikkamme toisin sanoen poistaa säännöllisen puhdistamisen tai vaihdon tarpeen. Hiljainen yötila, vesimäärän näyttö sekä automaattinen varoitusääni ja automaattinen pysäytys vesisäiliön tyhjennettyä ovat muita mukavia ominaisuuksia. Kumpikin laite on helppo purkaa ja puhdistaa nopeasti.

3 in 1 -laite tarjoaa AW 20 S lisäetuja

Malli AW 20 S sisältää älykkään yhdistelmäanturi, joka mittaa suhteellisen ilmakosteuden lisäksi jatkuvasti sisäilman hiukkaskuormituksen. Anturi ohjaa automatiikkaa ja pitää ilman optimaalisen kosteana ja puhtaana. Muutkin kuin allergikot voivat hengittää. Tehokas HEPA-suodatus poistaa ilmasta luotettavasti huonepölyn, siitepölyn tai eläinten karvat, mutta myös pienimmät pölyhiukkaset, allergeenit tai homesieni-itiöt. HEPA-suodatus voidaan deaktivoida, jos sitä ei tarvita – ja ilmankostutuskin käynnistää ja pysäyttää erikseen, joten AW 20 S on ihanteellinen ratkaisu sisäilman kokovuotiseen puhdistamiseen.

AW 10 S:n ja AW 20 S:n erityisen hyviä etuja:

 • 3 in 1 -yhdistelmälaite poistaa hajuja, puhdistaa ja kostuttaa ilman
 • Suhteellisen ilmankosteuden näyttö
 • Plasmageneraattori eliminoi hajuja ja haitallisia aineita ilmasta
 • Erilaisia käyttötiloja sekä erittäin hiljainen yötila
 • Suuri vesisäiliö (9 litraa) pitkäaikaiseen käyttöön ilman huoltoja
 • Tarvitsee vain vesijohtovettä (ei kallista tislattua vettä)
 • Tarpeen mukaan säädettävä puhallin

AW 20 S:n lisäetuja:

 • Älykäs yhdistelmäanturi mittaa samanaikaisesti ilmankosteuden ja laadun ja mahdollistaa energiaa säästävän automaattisen toiminnan
 • Soveltuu kokovuotiseen ilman puhdistamiseen ja hajujen poistoon, koska ilman kostutus ja plasmatoiminto voidaan käynnistää ja pysäyttää erikseen.
 • Vaihdettava esisuodatin poistaa ilmasta luotettavasti karkean huonepölyn tai eläinten karvat
 • Aktivoitava HEPA-suodatin maksimoi ilmanpuhdistustehon HEPA-suodatin poistaa hienot hiukkaset, kuten siitepölyn, punkin ulosteet, sieni-itiöt ja hienon pölyn
 • Kolmeportainen merkkivalo (sininen, keltainen, punainen) ilmaisee huoneilman laadun

AW 10 S tai AW 20 S – puhdistaa ilman ja suojaa kylmettymiseltä

Tilaa jo tänään ajankohtaiseen tarjoushintaamme

sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*