TTK-rakennuskuivainten suojahuput nyt alennuksessa!

banner_TTK-S-Schutzhaube_banner

Mitä? Eikö sinun kallisarvoisella TTK-rakennuskuivaimella ole suojahuppua? Miksi? Onko se sinun mielestäsi liian kallis? Vaikka niillä on tällä hetkellä niin upea alennus? Ai etkö tiennyt?! No sitten kannattaa lukea tämä blogi:

Suojaa TTK-rakennuskuivaimesi suojahupulla. Huput on valmistettu korkealaatuisesta synteettisestä kankaasta, joka on kestävä ja likaahylkivä. Näin kuivaimet eivät naarmuunnu kuljetuksen aikana tai likaannu varastossa.

  • Rakennuskuivaimethan kuljetetaan yleensä pakettiautoissa vesivahinkopaikasta toiseen. Matkalla kuivaimet saattavat kolista yhteen tai seinään, jolloin tyylikkäisiin kuivaimiin tulee rumia naarmuja tai kolhuja. Kuivaimen vakuuttavuus kärsii. Tämä on niin helposti estettävissä suojahupulla!
  • Mahdollisesti varastoit kuivainta pidemmän aikaa rakennuskuivausurakan jälkeen. Suojahupun ansiosta kuivain pysyy puhtaana, oli varasto kuinka pölyinen tahansa. Näin laite on heti valmis käyttöön, kun seuraava kuivausurakka kutsuu!

Hyödy nyt tarjouksesta::

Esimerkiksi suojahuppu kuivaimelle TTK 125 S maksaa nyt vain 19,95 € (ovh 30,38 €) sis.alv. Samaten tarjouksessa ovat suojahuput malleille TTK 175 S, TTK 355 S ja TTK 655 S. Trotecin verkkokaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*