Ilmankuivain TTK 171 ECO on taas täällä – DEAL-tarjous vielä huomiseen!

banner_TTK171ECO_banner

Kaksi erittäin hyvää uutista ammattilaisille ja budjetistaan huolehtiville, jotka haluaisivat ammattilaiskäyttöön tarkoitetun TTK 171 ECO -ilmankuivaimen. Ensinnäkin: se on vihdoin täällä – toimitukset alkavat tällä viikolla! Toiseksi: DEAL-tarjous jatkuu vielä huomiseen asti! Lue blogista faktat ja sitten ostopäätös on jo… no, sen voikin jo arvata!

Uusi ilmankuivain TTK 171 ECO on supertaloudellinen budjettiratkaisu pienyrityksille. Laitteen suoritusarvot ovat vaikuttavia: se poistaa peräti 52 litraa vettä päivässä ja pitää jopa 80 m² tilat luotettavasti kuivina. Ilmankuivaimen mahtava suorituskyky tekee siitä varmasti suosikkisi lähes kaikilla rakennustyömailla, koska:

  • automaattinen kuumakaasusulatus mahdollistaa tehokkaan toiminnan jopa 5 °C lämpötilassa
  • otekahva ja -syvennykset sekä kuljetuspyörät helpottavat liikuttamista vaikeassa maastossa tai portaissa
  • kiertomäntäkompressori mahdollistaa laitteen kuljettamisen ja säilytyksen kaikissa asennoissa
  • laitteen ilmaletkuliitäntä soveltuu paikalliseen kuivan ilman syöttöön tai onteloiden kuivaamiseen.

Näin se toimii:

Aseta sisäilman haluttu kuivausaste prosentteina hygrostaatin ohjaamaan automatiikkaan. Tavoitearvo ja kunkin hetken mitattu arvo sekä muut toiminnot esitetään helppohoitoisen ohjaustaulun digitaalinäytössä. Pysähtymis- ja käynnistysaika voidaan asettaa etukäteen ajastintoiminnolla. Mikä parasta: asetukset säilyvät muistissa myös sähkökatkoksen jälkeen.

Uudessa ilmankuivaimessa on luonnollisesti ulkoinen kondensaatin poistoliitäntä pitkäaikaista valvomatonta kuivatusta varten – lisävarusteena on tarjolla myös pumppu. Laitetta voidaan käyttää myös lyhytaikaiseen kuivan ilman syöttöön tai onteloiden kuivaamiseen. TTK 171 ECO:ssa on tätä varten erityinen puhallin, johon ilmaletku liitetään helposti letkuliittimellä – sekin saatavissa lisävarusteena.

Kuivaimen lujassa metallirakenteessa, joka kestää rakennustyömaiden rasituksia, on irrotettava vesisäiliö sekä helposti puhdistettava ilmansuodatin.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • erityisen taloudellinen ratkaisu pienille yrityksille tyypillisiin ilmankuivaustarpeisiin
  • suuri kosteudenpoistoteho pienissäkin lämpötiloissa
  • luja teräsrakenne
  • kiertomäntäkompressori mahdollistaa laitteen kuljettamisen ja säilytyksen kaikissa asennoissa

Hyödy vielä DEAL-tarjouksestamme …

Tilaa uusi ilmankuivain TTK 171 ECO viimeistään keskiviikkona 4.2.2015, normaalisti 570,40 €, nyt vain 338,87 € sis. alv. – Trotecin verkkokaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*