Trotecin porareikien paikkapalat – esteettiseen saneeraukseen

banner_bodeneinleger_banner

Trotec on varsinkin Saksassa vesivahinkoyritysten luotettava yhteistyökumppani, etenkin kun kyseessä on loppuasiakkaan tyytyväisyys. Meillä on nyt uusi ehdotus vesivahinkojen saneeraukseen: mikäli laattoja, luonnonkiveä, parkettia tai muuta lattiamateriaalia ei saada rikkomatta irti ja on pakko porata kuivausreikiä materiaaliin, suosittelemme sinulle ja asiakkaillesi ihanteellisena saneerausvaihtoehtona Trotecin porareikien paikkapaloja.

Voit varmasti alan ammattilaisena kertoa lukuisia tarinoita siitä, kuinka vesivahingosta stressaantuneet asiakkaat reagoivat kuullessaan työn laajuudesta. Lattian alla olevat eristyskerrokset on kuivattava, mistä seuraa likaa, pölyä ja melusaastetta. Vielä epätoivoisemmaksi asiakkaat muuttuvat kuullessaan, että lattiamateriaaliin on porattava reikiä kuivausta varten. Sillä hetkellä sinun kannattaa esitellä asiakkaillesi Trotecin paikkapalat tyylikkäässä näytelaukussa!
Tarjolla on sopiva tai kontrastoiva vaihtoehto lähes jokaiseen lattiaan. Paikkapalat edustavat Trotecin korkeaa laatua ja niiden avulla asiakkaan lattia voidaan palauttaa lähes entiseen ulkonäköönsä ilman suuria kustannuksia.

Näin se toimii

Valitse yhdessä asiakkaasi kanssa lattianpäällysteeseen sopivat paikkapalat ja sopikaa harmonisesta kuviosta. Jotta kuvioista tulisi mahdollisimman luontuva, voit tarvittaessa suunnitella vielä matalia reikiä syvien porareikien lisäksi. Kun kuivausurakka on valmis, kaikki syvät porareiät täytetään samalle korkeudelle matalien reikien kanssa. Tämän jälkeen paikkapalat liimataan paikoilleen ja saumataan väriltään sopivalla aineella.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • pienemmät kustannukset saneeraustarpeen olleesa vähäinen
  • saneerauskustannukset voidaan laskea tarkasti etukäteen
  • monipuolinen valikoima värejä ja kuvioita
  • saneeratut tilat saadaan nopeasti takaisin käyttöön

Paikkapalat ja tarvittavat lisävarusteet – olemme ottaneet kaiken huomioon!

Trotecin varusteilla paikkapalojen asennus sujuu erityisen nopeasti ja tulos on ammattimaista. Valikoimaan kuuluvat paikkapalanäytesalkku, Duplex-porakuunu, seisova märkäpora, suojarengas sekä sulku– ja korkkitulpat. Kaikki tämä Trotecin verkkokaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*