Öljylämmittimet IDS 20 ja IDS 20 D – nyt tarjouksessa!

 banner_IDS20-20D_banner

Piipulla ja ilman: öljylämmittimet IDS 20 D ja IDS 20 ovat suosittuja asiakkaidemme keskuudessa.
Se ei ole yllättävää, sillä molempia on erittäin helppo käyttää, ne ovat sisäisen polttoainesäiliönsä ansiosta helposti siirrettävissä ja niiden hinta-laatusuhde on lyömätön. Ja nyt molemmilla öljylämmittimillä on niin upea tarjoushinta, ettei se jätä ketään kylmäksi…


Molempien öljylämmittimien nimellislämmitysteho on noin 20 kW. Niillä on sisään rakennettu polttoainesäiliö, IDS 20 D:n säiliö vetää 17 litraa ja IDS 20 jopa 42 litraa, ja molemmilla on suuret ja tukevat kuljetuspyörät, joiden avulla laitteita voi siirtää helposti myös rakennustyömailla ja muilla epätasaisilla alustoilla. Laitteiden ero on niiden suorassa ja epäsuorassa lämmityksessä, eli piipulla tai ilman.

Piipulla tai ilman, iso vai pieni…

  • Suoraan lämmittävä IDS 20 D on ilman piippua. Se lämmittää siis 100 % hyötyasteella. Tällainen öljylämmitin on kaikista tehokkain ja soveltuu erinomaisesti hyvin tuuletettujen tallien tai talvisten rakennustyömaiden lämmitykseen tai koneiden, ajoneuvojen ja putkistojen sulatukseen.
  • Epäsuoraan lämmittävä IDS 20 omistaa piipun. Näin se soveltuu jatkuvaan lämmitykseen työpajoilla ja rakennuksilla, varastoissa ja navetoissa. Tämä lämmitin ei siis seiso välttämättä lämmitettävässä tilassa, vaan lämpö kuljetetaan ilmaletkujen kautta sinne, missä tulee olla mukavan lämmintä.

Näin se toimii

Molempia öljylämmittimiä voidaan käyttää täysautomaattisesti termostaattiohjauksella. Lisäksi lämmittimillä on vakiovarusteena sähköinen syttymissuoja, ylikuumenemissuoja (termostaatti) ja täysautomaattinen jälkijäähdytys. Kaksiseinäinen, suojalakattu runko tarjoaa melusuojan lisäksi myös työturvallisuutta, sillä ulkoseinän lämpötila on minimoitu estäen näin palovammoja. Molemmat laitteet ovat luotettavia ja helppohuoltoisia.

Neljä erinomaista etua:

  • integroitu öljypoltin Danfoss®-pumpulla
  • sähköinen syttymissuoja
  • ylikuumenemissuoja
  • polttosäiliö ruostumatonta terästä

Tämä tarjous ei jätä kylmäksi

Päätä itse, kumpi öljylämmitin sopii paremmin sinun tarpeisiin ja tilaa vielä tänään, sillä tällä hetkellä IDS 20 D maksaa vain 399,95 € sis. alv. (norm. 601,40 €) ja IDS 20 vain 799,95 € sis.alv (norm. 985,80 €) – Trotecin verkkokaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*