Trotecin näkösuojaseinät varmistavat yksityisyyden suojan majoitettaessa ja hoidettaessa koronapotilaita sairaaloissa, kenttäsairaaloissa ja hätäleireillä.

Sairaalat ja hoitolaitokset ympäri maailmaa valmistautuvat ottamaan vastaan yhä suurempia määriä uudenlaiseen koronavirukseen sairastuneita potilaita, jotka tarvitsevat sairaalahoitoa tai jopa tehohoitoa. Näin joudutaan esimerkiksi tyhjentämään kokonaisia rakennusten siipiä ja julistamaan ne Covid-eristysasemiksi, joilla on omat vastaanottoalueensa potilasvirtojen pitämiseksi erillään toisistaan. Monet sairaalat toimivat kuitenkin jo kapasiteettiensa rajoilla, joten urheiluhalleja, maanalaisia pysäköintitiloja, tapahtumapaikkoja, kasarmeja ja joissain tapauksissa kokonaisia urheilustadioneita on jouduttu muuttamaan sairaaloiksi.

Vuodepaikkoja järjestetään kuin liukuhihnalta, mutta ihmisten yksityisyyden suojaan ei ehditä kiinnittämään juurikaan huomiota.

Tällaiset tilapäissairaalat tarjoavat koosta riippuen tilaa useille sadoille potilaille, joilla on mitä erilaisimpia tarpeita. Joukossa on yksin eläviä vanhuksia, jotka tarvitsevat henkilökohtaisten olosuhteidensa vuoksi sekä perushoitoa että kattavampaa lääketieteellistä hoitoa sekä myös potilaita, joiden terveys heikkenee nopeasti lyhyen ajan kuluessa, joilla on vakavia sairauden oireita ja jotka tarvitsevat välitöntä tehohoitoa. Ja kaikki tämä tapahtuu hallissa, jossa ei ole minkäänlaista yksityisyyttä, ja joka on usein varustettu myös yhteissuihkulla ja pukuhuoneilla, joissa ei ole väliseiniä. Tiheään sijoitetut kenttävuoteet mahdollistavat tosin suurten potilasmäärien tehokkaan hoitamisen ja käsittelemisen pienissä tiloissa, mutta tällaisten hallien sekä niiden pesuhuoneiden ja suihkutilojen avoin rakennustapa ei täytä usein ihmisten välttämättömimpiäkään perustarpeita yksityisyyden suojasta.

Lisätoimenpiteitä yksityisyyden suojaamiseksi tarvitaan etenkin hoidettaessa ikääntyneitä, erityistä hoitoa tarvitsevia potilaita, jotka yleensä kuuluvat myös koronaviruksen riskiryhmään. Toisaalta häveliäisyyden takia, mutta myös heidän osittain lisääntyneen hoidon tarpeensa vuoksi, jolloin he tarvitsevat apua esimerkiksi henkilökohtaisessa hygieniassa tai intiimihygieniassa.

VarioScreen-näkösuojaseinä on uusimman palokuntalehden testivoittaja

TROTEC-näkösuojaseinän joustavuus ja laatu vakuuttavat! VarioScreen-näkösuojaseinä valittiin voittajaksi palokuntalehden numeron 12/2019 suuressa testissä, jossa verrattiin erilaisia töllistelysuojaseiniä. Palokunnan kokeneet asiantuntijat testasivat perinpohjaisesti useita eri malleja, ja Trotecin näkösuojaseinä valittiin voittajaksi käytännöllisyyden, laadun ja lisävarusteiden suhteen kokonaisarvosanalla 1,7.

VarioScreen-näkösuojaseinillä pystytään luomaan erittäin joustavia, siirrettäviä ja nopeasti asennettavia, ulkopuolisilta suojattuja alueita potilaiden majoitusta, hoitoa ja huoltamista varten tilapäisesti pystytetyissä sairaaloissa.

Olipa kyseessä L-muotoinen, U-muotoinen tai vain suora väliseinä, Trotecin näkösuojaseinien avulla urheiluhallit, messuhallit ja vastaavat tilaratkaisut voidaan jakaa muutaman sekunnin kuluessa läpinäkymättömiin käsittely- ja hoitoyksiköihin. Muutoin avoimet vuoderivit voidaan muuttaa näkösuojaseinien avulla muutamassa sekunnissa suojatuiksi yhden tai useamman vuoteen alueiksi, niin että potilaille ja hoitohenkilöstölle mahdollistetaan tarvittava yksityisyyden suoja.

Tilapäisesti pystytettyyn sairaalaan voidaan joutua sijoittamaan henkilöitä, joilla on vakavuudeltaan erilaisia oireita ja terveydentiloja. Siksi VarioScreen-näkösuojaseinät soveltuvat ihanteellisesti myös suuren salin jakamiseen eri sektoreihin sukupuolen, ikäryhmän tai sairauden vakavuuden ja hoidontarpeen mukaan.

Hyvä tietää: Vaikeasti syttyvät VarioScreen-näkösuojaseinät täyttävät palontorjuntavaatimukset, ja niitä voidaan käyttää huoletta makuutilojen rajaamiseen suljetuissa tiloissa!

VarioScreen-näkösuojaseinien käyttömahdollisuudet ovat monipuoliset:

  • Siirrettävä näkösuojajärjestelmä sisä- ja ulkotiloihin
  • Läpinäkymätön näkösuoja potilaiden yksityisyyden suojan ja intiimisuojan säilyttämiseksi
  • Täynnä vuoteita olevien salien nopea ja joustava jakaminen yksilöllisiin alueisiin
  • Tilanjakaja erilaisten hoito-, hallinto- ja odotusalueiden erottamiseksi toisistaan
  • Tilanjakaja tilapäisten kenttäsairaaloiden jakamiseksi erilaisiin hoito- ja tutkimusalueisiin
  • Siirrettävä näkösuoja suihkuihin, kylpyhuoneisiin ja pukuhuoneisiin
  • Kulunrajoittimet ja potilasvirtojen ohjausjärjestelmät

Trotecin siirrettävien näkösuojaseinien avulla selviydyt kaikista tällaisista haasteista ja pystyt tarjoamaan ihmisille inhimillisempiä majoitus- ja hoitoratkaisuja nykyisessä kriisitilanteessa!

Rajattoman joustavat pituusratkaisut ja pystytysvaihtoehdot

Suurten alueiden erottamiseksi voidaan useampia näkösuojaseiniä (vakiopituus 7,20 m) yhdistää nopeasti ja vaivattomasti toisiinsa vetoketjuilla. Tämä ominaisuus mahdollistaa lähes rajattomasti laajennettavissa olevat näkösuoja- tai tilanjakamisratkaisut. Kolme nivelpistettä moduulia kohden tekevät pystyttämisestä äärimmäisen joustavaa. Näkösuojaseinä voidaan pystyttää puolipyöreäksi, siksak-muotoiseksi tai perinteiseksi kulmikkaaksi seinäksi. Tilanjakoa voidaan muuttaa koska tahansa vain muutamassa sekunnissa.

VarioScreen-näkösuojaseinän edut tiivistettynä:

  • ”Ready to use”: Tukeva pystytys vain muutamassa sekunnissa yhden henkilön toimesta
  • Helppo ja vaivaton siirtää myös pystytettynä
  • Kestävä rakenne, ei irrallisia tankoja
  • Kätevä ja kevyt, mutta kestävä
  • 100 % läpinäkymätön yksityisyyden suojan säilyttämiseksi
  • Helppo puhdistaa ja desinfioida
  • Paloa hidastava standardin DIN 4102 B1 mukaisesti
  • Pakattu tilaa säästävästi ja kevyesti kantokassiin
  • Helppo ja nopea laajentaa halutun pituiseksi
  • ”Plug & Play” -kiinnitysjärjestelmät, jotka sopivat jokaiseen käyttöpaikkaan sisällä ja ulkona
  • 20 vuoden kokemus ammattimaisista ratkaisuista
  • Töllistelysuojaseinien testivoittaja vuoden 2019 palokuntalehdessä

Trotecin VarioScreen-näkösuojaseinät mahdollistavat maksimaalisen joustavuuden tilojen suunnittelussa, vuoteiden sijoittelussa ja rajaamisessa sekä potilaiden erilaisiin tarpeisiin perustuvien hoitoalueiden luomisessa!

Autamme sinua mielellämme henkilökohtaisesti!

Ammattimainen kriisinhallinta – Heinsbergissä sijaitsevan Trotec-yhtiön tukemana

Trotec on perustanut neuvontatiimin kaikkia koronavirukseen liittyviä kysymyksiä varten, erityisesti kuntien, viranomaisten ja sairaaloiden tukipyyntöihin vastaamiseksi. Heinsbergissä toimivana yrityksenä tunnemme nykyiset terveydenhuollon huolet ja ongelmat ja jaamme mielellämme asiantuntemuksemme kanssasi. Neuvontatiimimme on käytettävissäsi maanantaista perjantaihin kello 08.00–17.00 välisenä aikana puhelinnumerossa +49 2452 962-400. Tiimiimme palvelee myös sähköpostitse osoitteessa info@trotec.de.

Kaikki näkösuojaseinät ovat saatavana ja tilattavissa heti TROTEC-verkkokaupasta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*